Elcağızlarına sağlıkTarihlere bakılırsa yarın 2. keratin bakımımı uygulamam lazım, eh madem tarih ayağıma kadar gelmiş uygulamasam ayıp olur değil mi Güzel denk düştü
Aycangülcüm saçımızı yeni ayda mı kestireceğiz?tv'de duymuştum ilk çeyrekte kesilen saç hızlı uzar diye.internette araştırmıştım yeni ayda ay karanlıkken saç kesilirse uzamaz diye.Ben herşeyi birbirine karıştırdım.bir de geçen 2 ayda verdiğin kesim tarihleri ilk çeyreğe denk geliyordu.Bu ay burçların etkisinimi dikkate aldın?
güle güle kullanın canım..
işlemi yaparken fotoğraflayacak mısın :)
bekliyorum ben açıkçası :)
Sözüm söz :) Bu kez öğretici bir konu açacağım ki herkes yararlansın
her zaman büyüyen fazını dikkate alıyorum canım.ama bu dönemde bazı günler daha etkili..ona göre veriyorum yani..
bekliyorum canım..çok iyi olur..
bu işlemi yaptıktan sonra sülfatsız şampuan şart mı tatlım..yoksa senin tavsiyen mi..
o şampuanlar pahalı da biraz..herkes alamaz..
3 şubatta saçlarımı kestiriyorum, kırıkları temizletiyorumm
yihuuuu
aycangül çok sağol
ne hayır duaları alıyorsun bi bilsen
çok teşekkür ederim:)
ettiğin dualar hepimize güzellikler getirsin inşallah..daha iyileri senin olsun canım..
bu hafta gönül rahatlığıyla saç kestirebileceğimiz bir tarih verdim ama önümüzdeki günlerde daha iyileri var..
mesela 8 şubat..istersen onu bekle..(eski_bir_masal ın kestirip çok memnun olduğu tarih bu)
Ben de 1yıldır ilk çeyrekte kestiriyorum saçımı.ama senin gibi derin bilgilere erişemedim.Bende herşey çorba oldu anlıycan.Verdiğin tarihlere göre yapıyorum bakımlarımı 2ay oldu yaklaşık.Birinin ayın etkilerini ele alması gerekiyordu.Eskiden insanlar tarlalarını bile ayın fazlarına göre ekip biçiyorlarmış.Bu konuyu tekrar gündeme getirdiğin için ne kadar teşekkür etsek azdır.
rica ederim canım,yeter ki faydasını görün :)
ilk çeyreğinde yada sadece büyüyen ay ı dikkate almak tek başına yeterli değil..örneğin bu bir iki haftanın için de tembelliğin sembolü :) olan yavaş özellik gösteren balık burcu günlerinde kestirirsen iyi sonuç alamazsın..o yüzden ilk çeyreğinde yada sadece büyüyen ay gibi genel bir ifade yanlış olur..
eski dönemlerde kullanıldığı konusunda çok haklısın..bununla ilgili anadoluda yapılan araştırmalar var.mesela yaşlılar anadoluda yeniay günlerinde ekim yapmazlarmış,çünkü hastalık yada kurt olur,ürünler ziyan olurmuş..aynı şekilde yaşlı teyzeler yeniayda turşu yapmazlarmış..suyu uzar ve çabuk bozulurmuş..bunun gibi daha birçok örnek var nette..araştırmanı tavsiye ederim..
ayın etkisi sanıldığından çok daha fazla yani..yaşanmış bunca tecrübeye saygı duymak ve dikkate almak gerekir..
dayanamadım link veriyorum:)
Ay'la Yaşam
burada "ay dede tarım işçisi" adlı başlıkta bahsettiğim örnekleri ve benzerlerini bulacaksın.hatta diğer bölümleri de okuyabilirsin..
çok teşekkür ederim:)
ettiğin dualar hepimize güzellikler getirsin inşallah..daha iyileri senin olsun canım..
bu hafta gönül rahatlığıyla saç kestirebileceğimiz bir tarih verdim ama önümüzdeki günlerde daha iyileri var..
mesela 8 şubat..istersen onu bekle..(eski_bir_masal ın kestirip çok memnun olduğu tarih bu)
7 Şubat 00:45- 9 şubat 13.22 arası bende uçlardan minicik alacağım saçlarımı kandırayım bakalım belki uzamaya karar verirler...aycangül keratin yine kafamda
aycangül 30.03.2010 tarihi saç kesimi için nası bi tarihmiş rica etsem geriye dönük bakabilir misin?
dolunaymış canım..terazi burcunda..
hayırdır tatlım :)
canım verdiğin link için teşekkür ederim.bu metni daha önce okumuştum.Bir daha okumam iyi oldu.Aslında bu siteyi ve seni de öyle buldum.internette ayın etkilerini arştırırken senin sayfan da çıktı karşıma.kadınlar kulübüyle ve seninle tanışmama sebep oldu.Buna ayın çekim gücü diyebilirim:)ayın fazlarını ve burçlarla etkileşimini dikkate alarak bu tarihlere vardığını düşünüyorum.Kapsamlı bir şekilde yapıyorsun çalışmalarını.Emeğinin karşılığını bizim dualarımızla alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?