Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aslında küçülen ay fazına geçtiğimiz gün kestirmişsin..yani sabaha karşı dolunay gerçekleşmiş ve o gün kestirmişsin..
dolunay+terazi burcunda olması durumu kurtarmış bence..

aslında küçülen ay fazına geçtiğimiz gün kestirmişsin..yani sabaha karşı dolunay gerçekleşmiş ve o gün kestirmişsin..

hımm anladım canım çok sağol. bu ay vereceğin tarihi bekliyorum sabırla. nerdeyse bi yıl olucak kestireyim demi artık :)

Merhaba,
Bu bilgileri nasıl ediniyorsun canım? Astroloji eğitimi mi aldın? Ben de bu tarihlere uymaya karar verdim. Aslında hep istiyordum da, bir gün belirlemiştim kendime haftanın hep o günü yapıyordum bakımı, haliyle bazı bakımlar özel günlere denk gelmiyordu. Bir de özel günleri deneyeceğim.

ayşecim özel mesaj kutun doluymuş o yüzden sana mesaj gönderemedim tatlım.evet entele çiçeği bende biraz uzama sağladı. çok teşekkür ederim

Dolu değil aslında, yine e boşaltayım birazdan tekrar dene canım.

slm aycangül, saç kesimim için 8 şubat uygun demişsin, ben hem kestirip hem boyatmayı düşünüyorum o gün boya için de uygunmu?

Aycangül iyiki varsın :)
İlk gün ne sinirle yazdığımı hatırlıyor musun kuaför saçlarımı ne yaptı diye.
Ve eski haline geldi sayılır.
Çok çok güzel bir uzama oldu ve oluyor..
8 şubat aynı şekilde etki gösterecek tarihmiş sanırım.
Peki 17sinden sonraki tarih daha mı güzel ?

ayşecim özel mesaj kutun doluymuş o yüzden sana mesaj gönderemedim tatlım.evet entele çiçeği bende biraz uzama sağladı. çok teşekkür ederim

mesaj kutumun dolu olduğunun farkında değildim. umarım daha çok etkisini görürsün. ben uzatmak için sadece onu kullandım ve çok güzel sonuç aldım.

hoşgeldin aramıza o zaman :)
astroloji eğitimi almadım canım..sadece ayın üzerimizdeki etkileri üzerine yoğunlaştım..
diğer konularda bilgim yok..
tarihler ve saatler konusunda astroloji sitelerinden faydalanıyorum ama.
hazır bilgiyi kullanarak bu sonuçlara varıyorum yani..

slm aycangül, saç kesimim için 8 şubat uygun demişsin, ben hem kestirip hem boyatmayı düşünüyorum o gün boya için de uygunmu?

boya için uygun değil canım..
daha doğrusu hiç denemedim o tarihi..(ama deneyeceğim,sonra paylaşırım)
erken değilse yarın uygun..yoksa iki hafta sonra uygun bir tarih var.istersen onu da bekleyebilirsin..

sizlerde iyi ki varsınız :)
ne mutlu sana :) çok sevindim:)
hangi günlerde ve hangi bakımları uyguladığını paylaşırsan arkadaşlar için çok iyi olur..
kesim konusuna gelince bence 8 şubatı kullan yine.nasılsa denedin ve çok güzel bir sonuç aldın..

herşeyin bir gününün zamanının verilmesi ve ortak o günlerin kullanılması çok teşvik edici.bakım yapacağım yoksa buraya bakıp bakım yapasım geliyor

Bu ay tek bir bakım yapmadım Aycangül ..
Sanırım bir 15 gün daha böyle gider sonra düzene sokmaya çalışacağım.
Ben o zaman haftaya salı kestireyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…