Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

canım benim ya...

sorma benim de rüyama uzun saçlı kızlar giriyor ve bana bak senin yok böyle saçların diyorlar..ben de bir bakıyorum,saçlarım yoluk tavuk gibi...

ayyyy kıyamam senin rüyan daha da dramatikmiş

bu arada saç topiclerinin çoğunda adını görüyordum. hatta olarak ne uyguladığını anlayamamıştım. gerçi hala da bilmiyorum. bi sinameki kürünü hatırlıyorum.

kitty cnm sende resim eklesen senin saçlarıda görsek karar aşamasındayım ve kafam baya karışmış durumdada fikir edinmeye çalışıorum

benim saçlarım zaten bob modeli .. yani kılıçbalığı gbi uzun olmadığı için anlayamayabilirsiniz ama yine de eklerim,ancak şöyle bir sorun var:ben resim nasıl eklenir bilmiyorum:26: resim eklemeden önce şöyle kısaca anlatayım yinede,belki yardımım dokunur,önceden saç uçlarımda biraz boyalı kısım kalmıştı,o kısmlar hem boyadan röfleden düzleştirici maşa vs. her türlü işlemden dolayı yanıktı.kese kese ancak bu kadar kurtarabildim,uçlardaki kısımları da kesemiyordum artık iyice bunalıma girmiyim diye ama o uçlar beni deli ediyodu.sırf uçlar değil,saçımın yapısı iyi olsa bile kısa olduğu için şekilsizdi.bi de uzatma döneminde şekli de kaçtığı için,toplasan toplanmaz,açık bıraksam cadı gbi..mecbur yine düzleştirmeye başlicaktım ama yine sil baştan olucaktı,niye kestirmiştimki o zaman..bu brezilya fönü sayesinde saçlarım yumuşacık,dümmmdüz değil ama idare edilebilir seviyede,açık bırakabiliyorum hiç kurutma makinası bile kullanmadan kendi halinde kurumaya bırakarak..normalde hem kurutma makinesi hem de düzleştiriciyle güzel görünüyodu.ama yanıyodu kırılıyodu.dolayısıyla uzamıyodu.şimdi bu süreçte benim amacım dümdüz görünmesede,düzleştiricisiz kurutma makinesiz idare edilebilir olsunki,ben de kırmadan yıpratmadan uçlar kopmadan uzatabileyim..şimdilik iyi gidiyor,umarım uzun sürer de ben de saçlarımı artık istediğim gbi uzatırım..en azından artık saçlarımı seviyorum:) bu olumlu bir gelişme benim için..çok uzun anlattım ama umarım yardımcı olabilmişimdir..

oldun tabiki cnm çok tşk ederim umarım bende senin gibi saçlarımı severim en kısa zamanda.bunalıma giricem yaa az kaldııııı ((

oldun tabiki cnm çok tşk ederim umarım bende senin gibi saçlarımı severim en kısa zamanda.bunalıma giricem yaa az kaldııııı ((

buarada resim şöyle ekleniyo bende bilmiodum ilk defa dün resim eklerken öğrendim.bu msj yazdığımız yerde altta eklenti ekle var ordan ekliosun cnm.bekliorum merakla

kızlar selam tekrar
bende bugun lıve cleanden sulfatsız sampuan aldım
watsons tan kıyıp
19 tl ye
agnarlı ınsallah ıse yarar

Foto eklemek için
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/406186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

hmmm bugun biraz sıcak su ile yıkadım neyse bundan sonra dikkat ederim artık..canım nedir o tarif?bulamadım..

kızlar selam tekrar
bende bugun lıve cleanden sulfatsız sampuan aldım
watsons tan kıyıp
19 tl ye
agnarlı ınsallah ıse yarar

Yaramaz mı :) çok yumuşak güzel bir şampuan ve kokusu insanı çok mutlu ediyor...Memnun kalacaksın bence :) Ben birde şampuanla birlikte live clean argan yağı bakımınıda aldım minik kahve bir şişede...Bunu gliserin karışımında kullanmak mantıklı olabilir aslında...

kızlar hemen ekliyorum yeni tarihleri, moral bozukluğundan unutmuşum :)
allahım ne zaman iki kişi olucam 14 şubatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…