- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
buyrun bakalım
Yaramaz mı :) çok yumuşak güzel bir şampuan ve kokusu insanı çok mutlu ediyor...Memnun kalacaksın bence :) Ben birde şampuanla birlikte live clean argan yağı bakımınıda aldım minik kahve bir şişede...Bunu gliserin karışımında kullanmak mantıklı olabilir aslında...
16 Şubat 2011 saat 11.15’ten 18 Şubat 2011 saat 11.40’a kadar Ay Aslan burcunda Dolunay fazında (Dolunay 18 Şubat saat 10.34’te);
saç bakımı için en uygun günlerden :)
ayrıca boya günleri..
dolunay saatine kadar saç kesimi için uygun.(yani 16 ve 17 şubat)
ama saç kesimi için asla ! artık küçülen ay fazına girdik çünkü..
ayyyy kıyamam senin rüyan daha da dramatikmiş
bu arada saç topiclerinin çoğunda adını görüyordum. hatta olarak ne uyguladığını anlayamamıştım. gerçi hala da bilmiyorum. bi sinameki kürünü hatırlıyorum.
ya canım sorma..
rüyalarıma giriyor saçlar artık..
sinameki kürü yapıyorum,biotin içiyorum ve bir de şampuanıma bemix,bepanthene ve bal ekledim,onunla yıkıyorum..bir de mecitefendi saç bakım yağı kullanıyorum..
bakalım...yaza ya rapunzel ya da kel gireceğim
mecitefendi saç bakım yağı gerçekten aşırı etkili bi yağ, 2 3 yıldr uzatamadığım saçlarımı bu yağ uzattı saçım şuan belimde bu yağ sayesinde, ama uçlarını aynı boya getrmek için biraz kestrcem, kullanmayı bırakmayı da düşünmüyorum.daha önce denemediğim şey kalmamıştı turplu su, sinameki, maya her okuduğumu yaptım diyebilirim.
ayrıca;
bu tarihler bende acayip işe yaradı, artık hep özel günlerde yapıyorum bakımı yeterli oluyor. bir de saç uzamamsından şikayetçiyseniz mutlaka ama mutlaka 6 ayda bir bile olsa bi cm bile olsa kestirim saçınızı..
macit efendi saç bakım yağının güzel olduğunu ben bikaç yerden daha duydum ama gittiğim aktarlarda gözüme çarpmadı hiç nerelerde vardır acaba ankarada? yoksa netten siparişini vereyim bende.. sinameki iyiydi ama kepek yaptı bende kullanamadım şimdi sadece aktarın tavsiyesiyle badem yağı susam yağı hint yağı soya yağı karışımı yapıyorum. herşeyi denedik bide macitefendi bakım yağını deneyelim :)
kızlar bugün bakım yok.Ama ben kendimi tuhaf hissediyorum.En son pazar yapmıştım.Nasıl bekleyeceğim yarına kadar:18: Vicdan azabı yaşıyorum.Saçlarım bu siteye girdikten sonra daha çok rahatsız etmeye başladı.uzasınlar artık:84:
ben de bakım için yarını bekliyorum tatlım..sonraki gün de boya var :))
sorma bu saçlar uzamazsa artık bu kadar şeyden sonra ben doğal haline bırakacağım valla..
aycangul tarihler için çok sağol
ama burda kafam karıştı 16-17 şubat saç kesimi için mi saç bakımı için mi çok uygun?
teşekkürler ama ben saç kesim tarihini anlayamadım:26:
saç kesim tarihini pek anlayamadım :97:
kesim yarin saat kactan itibaren basliyor ? birde türkiye saati icin gecerli degilmi o saat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?