Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

tek ozellıgı kokusu degıl dımı kılıc balıgı
sacıma ıyı gelecek degılmı

aycangul tarihler için çok sağol
ama burda kafam karıştı 16-17 şubat saç kesimi için mi saç bakımı için mi çok uygun?

ya canım sorma..
rüyalarıma giriyor saçlar artık..
sinameki kürü yapıyorum,biotin içiyorum ve bir de şampuanıma bemix,bepanthene ve bal ekledim,onunla yıkıyorum..bir de mecitefendi saç bakım yağı kullanıyorum..

bakalım...yaza ya rapunzel ya da kel gireceğim

tarihler için çok teşekkürler Aycangül..

ben de 11 yıldır sevgililer gününe yalnız giriyorum..
inşallah yakında sen de ben de 2 kişi olarak gireriz ..tabiki bizi hak edenlerle birlikte :90::90::90:

mecitefendi saç bakım yağı gerçekten aşırı etkili bi yağ, 2 3 yıldr uzatamadığım saçlarımı bu yağ uzattı saçım şuan belimde bu yağ sayesinde, ama uçlarını aynı boya getrmek için biraz kestrcem, kullanmayı bırakmayı da düşünmüyorum.daha önce denemediğim şey kalmamıştı turplu su, sinameki, maya her okuduğumu yaptım diyebilirim.
ayrıca;
bu tarihler bende acayip işe yaradı, artık hep özel günlerde yapıyorum bakımı yeterli oluyor. bir de saç uzamamsından şikayetçiyseniz mutlaka ama mutlaka 6 ayda bir bile olsa bi cm bile olsa kestirim saçınızı..

macit efendi saç bakım yağının güzel olduğunu ben bikaç yerden daha duydum ama gittiğim aktarlarda gözüme çarpmadı hiç nerelerde vardır acaba ankarada? yoksa netten siparişini vereyim bende.. sinameki iyiydi ama kepek yaptı bende kullanamadım şimdi sadece aktarın tavsiyesiyle badem yağı susam yağı hint yağı soya yağı karışımı yapıyorum. herşeyi denedik bide macitefendi bakım yağını deneyelim :)

evet canım haklısın..bende bir boya gelsin diye her ay uçlarından biraz aldırıyorum..
mecitefendi çok güzel ,ben bir de mecitefendi ısırganlı şampuan kullanıyorum..o da çok güzel..inşallah uzayacak saçlarımız..
ve ben de bu bakım ve kesme tarihlerini çok seviyorum ve çok memnunum :)

canım,
sen de mi Ankaradasın?
ben Ankarada bir aktardan aldım,esatta..istersen bana özelden mesaj atarsan tam yerini tarif edeblilirim sana ..

kızlar bugün bakım yok.Ama ben kendimi tuhaf hissediyorum.En son pazar yapmıştım.Nasıl bekleyeceğim yarına kadar:18: Vicdan azabı yaşıyorum.Saçlarım bu siteye girdikten sonra daha çok rahatsız etmeye başladı.uzasınlar artık:84:

ben de bakım için yarını bekliyorum tatlım..sonraki gün de boya var :))
sorma bu saçlar uzamazsa artık bu kadar şeyden sonra ben doğal haline bırakacağım valla..

ben de bakım için yarını bekliyorum tatlım..sonraki gün de boya var :))
sorma bu saçlar uzamazsa artık bu kadar şeyden sonra ben doğal haline bırakacağım valla..

yarın hangi bakımıyapayım bilemedim.protein günü yarın.Turplu su yapayım diyorum yumurta var onda.Yarından sonra maya maskesi diyorum.Sen ne yapacaksın canım?bir de sinamekiyi hangi günde yapmalıyım?yağ günü yok bu hafta.

aycangul tarihler için çok sağol
ama burda kafam karıştı 16-17 şubat saç kesimi için mi saç bakımı için mi çok uygun?

teşekkürler ama ben saç kesim tarihini anlayamadım:26:

saç kesim tarihini pek anlayamadım :97:

kesim yarin saat kactan itibaren basliyor ? birde türkiye saati icin gecerli degilmi o saat ?

16 Şubat 2011 saat 11.15’ten 18 Şubat 2011 saat 11.40’a kadar Ay Aslan burcunda Dolunay fazında (Dolunay 18 Şubat saat 10.34’te);

arkadaşlar bu zaman dilimi nde saç bakımı yapabilirsiniz..başladığı andan bittiği ana kadar.
ancak saç kesimi için bir fark var..16 şubat 11:15 ten itibaren saçlarınızı kestirebilirsiniz.ta ki 18 şubat 10:34 e kadar.çünkü 18 şubat 10:34 te ay dolunay fazına geçiyor ve sonra küçülmeye başlıyor. dolunaydan itibaren saç kesemiyoruz.yani son bir saat.
bunun dışında protein bakımı ve saç kesimi yapabiliyoruz.

moonshine76 canım sen kendi saat dilimini dikkate al,garanti olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…