16 Şubat 2011 saat 11.15’ten 18 Şubat 2011 saat 11.40’a kadar Ay Aslan burcunda Dolunay fazında (Dolunay 18 Şubat saat 10.34’te);
arkadaşlar bu zaman dilimi nde saç bakımı yapabilirsiniz..başladığı andan bittiği ana kadar.
ancak saç kesimi için bir fark var..16 şubat 11:15 ten itibaren saçlarınızı kestirebilirsiniz.ta ki 18 şubat 10:34 e kadar.çünkü 18 şubat 10:34 te ay dolunay fazına geçiyor ve sonra küçülmeye başlıyor. dolunaydan itibaren saç kesemiyoruz.yani son bir saat.
bunun dışında protein bakımı ve saç kesimi yapabiliyoruz.
moonshine76 canım sen kendi saat dilimini dikkate al,garanti olsun :)
yarın hangi bakımıyapayım bilemedim.protein günü yarın.Turplu su yapayım diyorum yumurta var onda.Yarından sonra maya maskesi diyorum.Sen ne yapacaksın canım?bir de sinamekiyi hangi günde yapmalıyım?yağ günü yok bu hafta.
ben de yumurtalı bir şey yapayım dedim,içine de maya eklerim ..ne dersin ?
o zaman burasi tr den bir sat geride yani 10.15 ten itibaren kestirebilirimmi ?? cünki yarin sabah 10 da verdi randevu kuaför. yikanana kadar 10.15 olur fakat ayin bu hali tüm dünyaya aynimi yansiyor yani bana göre 10.15 te sana göre 11.15 te dogrumu anladim acaba ?
saç kesiminde benim de kafam karıştı
yarın öğleden sonra kestirsem uygun mudur aycangülümmm
ben de yumurtalı bir şey yapayım dedim,içine de maya eklerim ..ne dersin ?
bugun saclarımı lıve clean ıle yıkayacagım ınsallah arkadaslar
bırde organıcum dıye bı sampuanı arastırıyorum
bugun saclarımı lıve clean ıle yıkayacagım ınsallah arkadaslar
bırde organıcum dıye bı sampuanı arastırıyorum
kızlar yıkadım sacımı lıve clean ıle
kolay taranıyor
bır kez sampuanladım
organıcum u da merak edıyorum
bu ay verdiğin saç kesim tarihlerinden hangisi daha etkiliydi Aycangül?
ben 7 şubatta kestirdim. yeni verdiğin tarih daha mı etkili?
ben bu konuda yeniyim bana yardımcı olun. bu protein günlerinde ben yumurtayı yesem etki etmez mi ki? çok bakım yapacak zaman olmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?