Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

o zaman burasi tr den bir sat geride yani 10.15 ten itibaren kestirebilirimmi ?? cünki yarin sabah 10 da verdi randevu kuaför. yikanana kadar 10.15 olur fakat ayin bu hali tüm dünyaya aynimi yansiyor yani bana göre 10.15 te sana göre 11.15 te dogrumu anladim acaba ?

ben de yumurtalı bir şey yapayım dedim,içine de maya eklerim ..ne dersin ?

saç kesiminde benim de kafam karıştı
yarın öğleden sonra kestirsem uygun mudur aycangülümmm

ben de yumurtalı bir şey yapayım dedim,içine de maya eklerim ..ne dersin ?

canım bilemiyorum ki.Bana bir arkadaş özel mesaj göndermiş sağolsun.Mutlaka turplu suyu yap çok uzatıyor demiş.Ben o güne kadar içinde yumurta var diye yapmayı düşünmüyordum.Ama pazar günü yaptım.Hiç kokmadı.Sen de turplu suya başla isterse.yumurtayı da onda kullanırsın.Kara turp daha etkiliymiş.

canım ya kusuruma bakma..ben ileri gibi düşündüm o an..sen bizi dikkate al ki garanti olsun..
bu yurtdışı saatleriyle ilgili bir çok yere mail attım ama dönen olmadı..o yüzden net birşey diyemiyorum bende..

ay küçülen fazda diye okudum ilk sayfada
ben cumartesi saçlarımı kestirdim, artık uzamiycak mı şimdi

ya ben bu dolunay falan filan hiiccc anlamiyorumcok yabanci geliyor bana.. simdi ilk sayfayi okudum..
16 Şubat 2011 saat 11.15’ten 18 Şubat 2011 saat 11.40’a kadar Ay Aslan burcunda Dolunay fazında (Dolunay 18 Şubat saat 10.34’te);
saç bakımı için en uygun günlerden :)
ayrıca boya günleri..
dolunay saatine kadar saç kesimi için uygun.(yani 16 ve 17 şubat)
ama saç kesimi için asla ! artık küçülen ay fazına girdik çünkü..

anlamadigim su: dolunay saatine kadar sac kesimi uygun demissin. yani 18 subat 10.34 e kadar uygun dimi daha sonra uygun deil yani 11. 40 a kadar öylemi?yada söyle diyim 18 subat hic uygun deil ben öyle anladim. birde ben yurtdisinda yasiyorum bunlar hakkinda bilgin yok sanirim. ama 17 subatta kestirsem uygun mu peki yurtdisindada olsam :)

Son düzenleme:
bugun saclarımı lıve clean ıle yıkayacagım ınsallah arkadaslar
bırde organıcum dıye bı sampuanı arastırıyorum

bu ay verdiğin saç kesim tarihlerinden hangisi daha etkiliydi Aycangül?
ben 7 şubatta kestirdim. yeni verdiğin tarih daha mı etkili?

ben bu konuda yeniyim bana yardımcı olun. bu protein günlerinde ben yumurtayı yesem etki etmez mi ki? çok bakım yapacak zaman olmayacak gibi.

Organicum benim kafama yattı, live cleandan sonra onuda dene bence ne kadar çok alternatif o kadar iyi, ben şimdi sabuna geçtiğim için şampuanlara ara vermek zorundayım...

kızlar yıkadım sacımı lıve clean ıle
kolay taranıyor
bır kez sampuanladım
organıcum u da merak edıyorum

kızlar yıkadım sacımı lıve clean ıle
kolay taranıyor
bır kez sampuanladım
organıcum u da merak edıyorum

Dediğim kadar yumuşak bu şampuan değil mi :) Aslında normal zamanlardada kullanılabilecek bir şampuan...

ben bu konuda yeniyim bana yardımcı olun. bu protein günlerinde ben yumurtayı yesem etki etmez mi ki? çok bakım yapacak zaman olmayacak gibi.

zaten beslenme takvimini de veriyorum canım.tabi ki protein günlerinde aldığın protein çok daha etkili.hele ay büyüyen fazdayken çok çok etkili..

birde kan dolaşımını hızlandırması için az da olsa egzersiz yapmanı tavsiye ederm..yoksa yediklerini saç köklerine ulaştırmadan bağırsaklarından gönderirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…