kesim yarin saat kactan itibaren basliyor ? birde türkiye saati icin gecerli degilmi o saat ?
yok canım ..belkide seninki çok daha etkili :)
ben maya ile yumurtayı karıştırdığımda zamk gibi sıkı birşey olmuştu..bir de sen dene bakalım..
Dediğim kadar yumuşak bu şampuan değil mi :) Aslında normal zamanlardada kullanılabilecek bir şampuan...
zaten beslenme takvimini de veriyorum canım.tabi ki protein günlerinde aldığın protein çok daha etkili.hele ay büyüyen fazdayken çok çok etkili..
birde kan dolaşımını hızlandırması için az da olsa egzersiz yapmanı tavsiye ederm..yoksa yediklerini saç köklerine ulaştırmadan bağırsaklarından gönderirsin :)
bende bioblas kullanmaya başladım bugün... ayrıca 1 mm uçlarından aldım saçlarımın umarım daha çabuk uzayacak artık :)
ayrıca boya günleri..
dolunay saatine kadar saç kesimi için uygun.(yani 16 ve 17 şubat)
ama saç kesimi için asla ! artık küçülen ay fazına girdik çünkü..
canim yukaridaki yazini tam olarak anlayamadim kafam karisti sac kesimi icin uygun olan ve olmayan nedir ?
bugün türkiye saatiyle esit zamanli saclarimi kestirdim +1 saat eklemeden cünki baska randevu alamadim birde esimin fikrine göre ayin o anki hali tüm dünya icin gecerlidir diyor es zamanli. insallah güme gitmez bu kesim cünki baya kesti...
bende bioblas kullanmaya başladım bugün... ayrıca 1 mm uçlarından aldım saçlarımın umarım daha çabuk uzayacak artık :)
evet canım begendım ben bu sampuanı
sen sabun olarak ne dusunuyorsun?
Kullanmaya başladığım sabunun markası falan yok el yapımı:)
ama 18 şubat için asla yazmak istemizştim ama onu yazmayı unutmuşum :))gecenin bi yarısı olur böyle şeyler :) affedin artık..
o kısmı tamamen kaldırdım şimdi..
diğer konuda da inşallah diyelim..konunun uzmanından gelen cevap doğrultusunda bilgi vermeyi gerekli gördüm.tercih senin ve eşinin tabi ki
bugün bakım yapmalıyım... bugün bakım yapmalıyım. (kendime telkinlerde bulunuyorum.)
bugün bakım yapmalıyım... bugün bakım yapmalıyım... mutlaka yapmalıyım
evet yapmalısın,kal yap bakayım..boşuna mı o kadar emek veriyorum ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?