Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

kesim yarin saat kactan itibaren basliyor ? birde türkiye saati icin gecerli degilmi o saat ?

canım yaşadığın ülkeyle türkiye arasında kaç dakika saat farkı varsa; verdiğim saatlerin üzerine ilave ederek kullanabilirsin..
örneğin bu ay kesim tarihi yarın 11:15 te başlıyor.saat farkı 60 dakika ise senin için 12:15 te başlıyor..
soran birkaç arkadaş daha vardı.onlarıda düşünerek örneklendirmek istedim..

çok teşekkür ederim:)

yedim bile yumurtamı bugün

sulfatsız we parabensız sampuan ısteyenler organıx e de goz atabılır guzel sampuan her sac tıpıne uygunu war 6 aydr kullanıyorum ılk defa kafamda kepek olmadı kaşlarım yada burnumn kenarında derı dokuntusu yapmadı

ayrıca boya günleri..
dolunay saatine kadar saç kesimi için uygun.(yani 16 ve 17 şubat)
ama saç kesimi için asla ! artık küçülen ay fazına girdik çünkü..

canim yukaridaki yazini tam olarak anlayamadim kafam karisti sac kesimi icin uygun olan ve olmayan nedir ?

bugün türkiye saatiyle esit zamanli saclarimi kestirdim +1 saat eklemeden cünki baska randevu alamadim birde esimin fikrine göre ayin o anki hali tüm dünya icin gecerlidir diyor es zamanli. insallah güme gitmez bu kesim cünki baya kesti...

ama 18 şubat için asla yazmak istemizştim ama onu yazmayı unutmuşum :))gecenin bi yarısı olur böyle şeyler :) affedin artık..
o kısmı tamamen kaldırdım şimdi..

diğer konuda da inşallah diyelim..konunun uzmanından gelen cevap doğrultusunda bilgi vermeyi gerekli gördüm.tercih senin ve eşinin tabi ki

bende bioblas kullanıorum ve cok memnunum 2 aydır kullanıorum saçlarımı elime aldıkça avuç avuç dökülüyordu ve en cok annem şikayetçiydi bu konudan . şimdi cok rahatım banyoda bıle cok fazla cıkmıyor kesinlikle bana iyi geldi dökülmem %70 azaldı. ayrıca bugun bakım gunu benimde saçımda sinamekili kür var bioblas lada yıkıyınca süper olucak

estagfirullah canim ne affetmesi dedim yanlismi okudumda kestirdim saclari ynalis günde dedim.

vallahi baska sansim yoktu bakicaz artik olmazsa yine uctan kestirmek zorunda kalicam birdaki tarihte.

bugün bakım yapmalıyım... bugün bakım yapmalıyım. (kendime telkinlerde bulunuyorum.)
bugün bakım yapmalıyım... bugün bakım yapmalıyım... mutlaka yapmalıyım

kızlar hergün bakım yapsak sakıncası olurmu sizce?Böyle günlerde tutamıyorum kendimi.Bu site, insanı acayip motive ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…