evet canım.İzmir'de de açık olanlar oluyor.ama ben kuförlerden korkar oldum.6sındaki kesime gidemeyeceğim galiba( ağustosu bekleyeceğim. bir daha kötü keserlerse tedavisi olmayan ciddi psikolojik hasarlar bıracaklar bende. 6'sında sadece ucundan evde keseceğim.Beni bu hale getiren o çok muhterem kuaförler utansın :))
Kuaför mü? Söz meclisten dışarı tabii ama şeytan görsün yüzlerini
sorma tatlım ya...
önlerinden geçerken kolumdan çekip oturtup kesecekler saçlarımı gibi geliyor..yada yakacaklar saçlarımı..
kabus gibi valla
Kuaför mü? Söz meclisten dışarı tabii ama şeytan görsün yüzlerini
korkmaa canım beniiiimmm canlarına okuruz tüm kk'cılar
Ortak cevap...Saçlar düz kesildiğinde yani saçta kat olmadığında kırıklar daha çok belli oluyor, kat olduğunda ise saçta kırık olsa bile göze çok batmıyor...Ben maalesef şu sıra saçı uzatma derdinde olduğumdan arkadaki tüm katlardan kutuldum hatta önlerde aynı boydu ama mumdan yanınca mecburen yanları kestim
Bu arada Burcu bence kahkülden uzak dur tatlım, bende şu an mecburiyetten dolayı var ve uzama sürecinde insanın başına son derece bela oluyor, kıvırsan olmaz, düz yapsan olmaz çok yorucu bir şey bence yapma...Çok heves ettiysen perukçularda 30 liraya falan takma kahküller var hatta bendede var bir tane çok kullanışlı ondan alabilirsen hevesin geçer tatlım...
valla ,ben anneciğine kestirmeye geleyim artık...
korkmaa canım beniiiimmm canlarına okuruz tüm kk'cılar
Çok acımasız olamicam canım malum annemin mesleğiannem harici diğerleriniii şeytan görsün amaa
baska kuaför bi cm kes dersin 5 cm keser ya annem kestiginde "biraz daha keser misiniz?" derlerdihiç kıyamaz saça. Eline makası alan kuaför olunca bıraktı mesleği anneciik
"Söz meclisten dışarı" kapsamına anneciğinde giriyor tatlım benim
baska kuaför bi cm kes dersin 5 cm keser ya annem kestiginde "biraz daha keser misiniz?" derlerdihiç kıyamaz saça. Eline makası alan kuaför olunca bıraktı mesleği anneciik
"Söz meclisten dışarı" kapsamına anneciğinde giriyor tatlım benim
Annem adınadaa teşekküür ederiimm canımm
bütün annelere :90::90::90::90::90::90::90:
Kuaförlük mesleğini yücelten, insanların mutlu olmasını sağlayan ender kişilerden biri olduğu için bende anneciğine teşekkür ederim tatlım...
aycangülcüm ne zaman kestirelim pekhi saclari 6 marta kadar sac kesimle alakali birsey yazmiyorda
şimdik sizinle bu haftalık bakım programımı paylaşıyorum:
1,2,3 mart her gün saç bakımı yapacağım(bugününkünü yaptım bu arada)
6 martta da saç bakımı yapacağım.
7 mart saç kesimi yaptıracağım.(bizim memlekette salı günleri kuaförlere resmi tatil,yoksa 8 marta bırakırdım)
şimdilik planlarım bu yönde. Aycangülcüm bu günlerin saç uzatmaya en etkili olanları hangileri acep? olmazsa değişiklik yapabilirim.
aycangül saçlarım şubatın 2 sinden bu yana 3 cmyi geçkin bi şekilde uzamışsenin sayende hep çok çok çok teşekkürler aycangül iyiki varsın
3-19 mart arası verdiğim tüm bakım tarihleri uzatma açısından etkili..
aycangül saçlarım şubatın 2 sinden bu yana 3 cmyi geçkin bi şekilde uzamışsenin sayende hep çok çok çok teşekkürler aycangül iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?