Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ben yolumu değiştireceğin neredeyse onları görünce..hele de saçımı bu hale getirip yakandan..
Allah uzak etsin kendisini benden..

bende bir süre kestirmeyi düşünmüyorum..biraz hale yola girer gibi oldu..
annemin kuaförüne gidiyorum artık kesime,sadece uçlarından yarım santim alıyor..

sorma tatlım ya...
önlerinden geçerken kolumdan çekip oturtup kesecekler saçlarımı gibi geliyor..yada yakacaklar saçlarımı..
kabus gibi valla

korkmaa canım beniiiimmm canlarına okuruz tüm kk'cılar

Kuaför mü? Söz meclisten dışarı tabii ama şeytan görsün yüzlerini

Çok acımasız olamicam canım malum annemin mesleği annem harici diğerleriniii şeytan görsün amaa

Çok acımasız olamicam canım malum annemin mesleği annem harici diğerleriniii şeytan görsün amaa [/QUOTE]

valla ,ben anneciğine kestirmeye geleyim artık...

ben tam düz yaptirmam icin saclarimi baya bi beklemem gerekir oyüzden katlardan vazgecmicem sanirim.. sadece katlarin yogunlugunu azaltiririm yani cok kat attirmam azicik düzeltsinler seklini yeter bana..

evde 3 tane takma saclar var ama hepsine bosa verdim hic birini kullanmiyorum. cok gecici hevesim var benim :)) bugün bunu isterim yarin baska :)) en iyisi ben vazgeciyim bu kahkül sevdasindan :)) ama kahkül yaptirsaydimda cok kisa kahkül olmucakti sadece yana dogru oluckti cok kisa olmucakti yani.. neyse karar vermem lazim artik ayin 7. sine kadar.. yoksa agustosumu beklesemmm offff yaa karar veremiyorummmm.. yaklasik 1 sene olucak daha hic kestirmedim hic kestirmemekte sac uzamasini durdurur diye düsnüyorum en iyisi ben düzelttiriyim birazcik:=)

valla ,ben anneciğine kestirmeye geleyim artık...

baska kuaför bi cm kes dersin 5 cm keser ya annem kestiginde "biraz daha keser misiniz?" derlerdi hiç kıyamaz saça. Eline makası alan kuaför olunca bıraktı mesleği anneciik

Son düzenleme:

korkmaa canım beniiiimmm canlarına okuruz tüm kk'cılar

Çok acımasız olamicam canım malum annemin mesleği annem harici diğerleriniii şeytan görsün amaa

baska kuaför bi cm kes dersin 5 cm keser ya annem kestiginde "biraz daha keser misiniz?" derlerdi hiç kıyamaz saça. Eline makası alan kuaför olunca bıraktı mesleği anneciik

"Söz meclisten dışarı" kapsamına anneciğinde giriyor tatlım benim

3-19 mart arası verdiğim tüm bakım tarihleri uzatma açısından etkili..

aycangül saçlarım şubatın 2 sinden bu yana 3 cmyi geçkin bi şekilde uzamış senin sayende hep çok çok çok teşekkürler aycangül iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…