Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

ne güzel bi haber bu :))
maşallah
hangi bakımları yaptın canım..

aycangülüm yağ günlerinde mecitefendi saç bakım yağı ve kendi hazırladığım susam yağı, tatlı badem yağı, soya yağı , hint yağı karışımını yapıyorum. protein günlerinde turplu karışımı yapıyorum ama içine bıldırcın yumurtası kırıyorum çünkü tavuk yumurtasından daha fazla protein ihtiva ediyormuş. banyodan çıkmadan buzz gibi suyla duruluyorum birde ısırgan demleyip onunlada durulayıp çıktığım oluyor. senin verdiğin tarihleri kaçırmıyorum 1 hafta gripliydim pas geçtim onun dışında hiçbir günü kaçırmadım

prenses naaptınn :))))
pek benim sayemde değil bu uzama :)))

bıldırcın yumurtası mı nasıl yane ya hele bna bi anlatın cnlarım kokuyormu bu saça etkili mi cwpp beklyirummmm

prenses naaptınn :))))
pek benim sayemde değil bu uzama :)))

olurmu aycangül senin önerdiğin günlerde yapmadıktan sonra faydası olmazdıki senin katkılarını inkar edemem tekrar teşekkür ederim. aynen devam bakımlarıma istediğim uzunluğa gelene kadar..

bıldırcın yumurtası mı nasıl yane ya hele bna bi anlatın cnlarım kokuyormu bu saça etkili mi cwpp beklyirummmm

canım bende koku olmadı. kesinlikle yumurtalı kür yaptığımda soğuğa yakın suyla iyice durulayıp sonra şampuanladım koku falan olmadı

geçen ay ki saç kesme gününde azıcık uçlarından kesmiştim saçlarımı ve sanki son bir haftadır bayağı bir uzadılar gibi görünüyor gözüme... psikolojik olamaz çünkü öyle çok da inanarak yapmamıştım, bu ayın tarihlerini kaydettim ajandama, hem bu başlıktakileri hem de istenmeyen tüyler başlığındakileri

yeni tarihleride güle güle kullan canım :)

yeni ay fazı 4 marttaymış hala bakım için etkili dimi ben yapıcam da dikkatimi çekti sorayım dedim :18:

ben burdaki bakım günlerine göre yaklaşık 2-3 hafta civarı bir süredir bakım uyguluyorum. geçen haftasonundan bugüne yarım santimlik bir uzama kaydetmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…