Saç Uzatma Yöntemleri O kadar bakım yapıyor, neden sonuç alamıyoruz..işte cevabı..

aycangül yeni tarihler için çok çok teşekkürler....
saçım çok biçimsizleşti acilen kestirmem lazımdı. çok şükür az kalmış: )
büyüyen faz beni ürküttü yalnız kilo falan almak istemiyorum ben...!!!!

şanslısın :)
listeye göre beslen..verdiğim günlerin besinlerini büyüyen fazdayken daha az tüket..

Arkadaşlar;

Aycangül'ün önerdiği yarından itibaren başlayan günlerde saça maya maskesi yapılabiliyormuş .Saça maya maskesi uygulayanınız var mı? Nasıl uygulayacağız?

Arkadaşlar;

Aycangül'ün önerdiği yarından itibaren başlayan günlerde saça maya maskesi yapılabiliyormuş .Saça maya maskesi uygulayanınız var mı? Nasıl uygulayacağız?

kuru mayayı suyla eritip losyon kıvamına getiriyorsun.saç diplerine ve uçlarına masajla uyguluyorsun canım.hepsi bu kadar :)
birde sürünce streç filmle sararsan kurumasını önlemiş olursun.çünkü hemen kuruyor.
istediğin kadar bekletebilirsin..

kızlar bukonu hakkında beni bilgilendiri misiniz dünyanın bakımıı yapıyorum saçlarıma kafayı yicemmm

ben yeni olduğum için konuyu uzun uzadıya okuyamıyorum burcum oğlak acaba saçımı uzatmak için bu ay ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz :) bi de öğrenciyim tabiki bütçem kısıtlı :)

aycangül 8i salıya geliyo ve ogün kuaförler kapalı burda :44: en etkili gün ogün sanırım tüh yaa

sende 7 martta mümkün olduğunca akşam saatlerinde kestirsin olur biter :)
bu 3 gün içinde ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyi..
(bu sadece bu kesim tarihi için geçerli..diğerlerinde sorun olmuyor pek)

ilk defa duydum saçın hızlı uzaması için kestirmr günü diye bişey mi var neye göree yaniii ???

kızlar bukonu hakkında beni bilgilendiri misiniz dünyanın bakımıı yapıyorum saçlarıma kafayı yicemmm

problemsiz uzaması için diyelim.
ilk sayfadaki ilk mesajda yapılması gerekenleri bulabilirsin.(her hafta güncelliyorum)
ay takvimine göre belirlenen tarihler bunlar..
daha fazla bilgi için ilk sayfaları okumanı rica edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…