O kadar yalniz ve zavalli bir insanim ki...

birgün anlayacaksınki insan yalnız dogar yalnız ölür cevresindekiler degisir durur. anne baba ölür ccocuklar dogar sen ölürsn . en yakın arkadaslar gider sanki yasanmamıscasına . hersey herkes gecici .Allahtan baska.
ama yinede insanlar yanında bulundugun sürece iyi seyler iyi zamanlar gecirmek lazım
insanlarla iletişimini arttır . ama kırılmamak için cok önemseme.ben abim üniye baska sehre gidince onla duygularımı paylasmıstım ancak yani insan gibi konusmustuk sen bekleme ablanla vakit gecirmeye calıs sen ugras.duygularını annene aktar benim annemde ben anlatmasam sormaz ama ben anlatırım ben acılırım içinde tutma

günü gelip evlendiğinde, eşim dediğin insanda bu duyguları yaşatabilir sana. Mutluluğun başka insanların davranışlarına bağlı olmamalı. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin.

Avutmayacaksanız okuyun geçin, ne diye yıkıcı yorum yapıyorsunuz anlamış değilim.

Ahh be arkadasim sanirsin konuyu ben yazmisim destek olasim geldi ama benim durumda tam kelin ilaci olsa... mevzusu

Allah karsina iyi insanlar iyi dostluklar cikarsin inşallah

Avutmayacaksanız okuyun geçin, ne diye yıkıcı yorum yapıyorsunuz anlamış değilim.
avutulmaya değil güdülenmeye ihtiyacı var
itici bir güce belki ama acıma boş avutma değil
tamam canım pışpış mışmış 26 yaşındaki bir insana inandırıcı gelmez daha çok acınası olduğunu hissettirir bana kalırsa

evet farklı bir bakış açısı, hırslanıp kendine acımaktan vazgeçsin demek istediniz sanıyorum. Niyetiniz buysa yaptığım yorum için özür dilerim.

En iyisi bi kagida yaz dertlerini.insanlarin eletrilerilerine katlanmktan iyidir. Ailesi botle olan emin ol cooook var yalniz degilsin takma

evet farklı bir bakış açısı, hırslanıp kendine acımaktan vazgeçsin demek istediniz sanıyorum. Niyetiniz buysa yaptığım yorum için özür dilerim.
mücadele insanları hayata bağlar belkide ihtiyacı olanda budur

günü gelip evlendiğinde, eşim dediğin insanda bu duyguları yaşatabilir sana. Mutluluğun başka insanların davranışlarına bağlı olmamalı. kendi kendine yetebilmeyi öğrenmelisin.

Ben hicbir zaman evlenebilecegimi, mutlu bir iliski kurabilecegimi dusunmuyorum. O yuzden hep yalniz kalacağıma inaniyorum. Belki de bunu kabul etmeliyim. Ben kendi ayaklarim uzerinde duruyorum artik şükür ama ruhen hep eksik hissediyorum iste. Onune gecemiyorum

Aslinda cok yakin, dost dedigim insanlari kaybettim.
Hatta biri hayatimda yeri doldurulamayacak bir cukur acti ve gitti
Bende de hata vardi belki. Ama kaybettim sonuc net.
Insan iliskileri hicbir zaman iyinolan, o ortamda ya keklik nerde diye merak edilen biri hic olmadim biliyorum. Ama bu kadar mi beceriksizim diyorum ya hic insan biriktirememisim.
Ote yandan sabah dogan cucelioglunun bir canli yayini vardi. Onu izledim esas noktanin kendini degerli hissetmek oldugunu soyluyordu. Bunu cocugunuza hissettirmek cok basit dedi. Gozlerinin icine bakin ve cocugunuzu dinleyin.
Icim ciz etti o anda
Benim annem beni dinlemez hic. Odaklanmaz bana. Dinlese onemsemez, cunku derinde ne oldugunu hicbir zaman anlamaya calismadi. Ona cok gormuyorum. O da boyle buyudu ve bize bunu ogretti. Ne bekleyebilirim ki. Ama ben degersiz hissetmisim işte bir kere. Degerli giremiyorum suan kendimi. Insanlarin bana yukledigi veya yuklrmedigi degerle kendimi degerlendiriyorum. Gucsuz bir insanim...

bunu degistirebilirsin burada bunları düsünmen bir adım. ben kendimi övmek manasında degil ama insanları önemserim düsünürüm empati kurarım bede üzülürüm onlar için ama yinede elde dost olarak kim var belki bir belki iki kişi oda artık mesafeli.ama buraya grlene kadar cok kırılma boktaları yasadım üzülfüm kendimi degersiz hissettim sonra baktımki aslında benim degerr verdiklerim degmeyen insanlar ve bu devirde degecek insan da cok az. cünkü insanlar bencil kibirli haset cok fazla yayıldı.
ama baskasını düsünen insanlarda var Allah onlarla karsılastırsın seni. bide evlenince insanın en yakın dostu arkadası esi oluyor kimseye gerek kalmıyor yakın olarak umarım öyle biri cıkar karsına

Yalnız değilsin merak etme :) arkadaslar muhabbetler gülmeler eğlenmeler hep bir yere kadar inan,
insanın hayatında 'bir şey' oluveriyoruz ve her şey pufff ortadan kalkıyor, eski arkadaşlar vs hiçbiri kalmıyor, herkes kendi derdine düşmüş...
sonra ne mi oluyor, hiç.. sen hayatına devam ediyorsun
sürekli bir şeyler değişiyor hayatta, umarım bundan sonraki zamanlarında ççok çook eğlenirsin mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…