O kadına ne yapabilirim?

Babanızı ilkin evden şutlayın ya da o yerden ayrılın. Sonra gidip adamın eşine ve babanızın sülalesine duyurun ama bunu yaparken size şiddet gösterme olayını da unutmayın.

Herhalde en güzel intikam tüm mahalleye duyurma ama buna da cesaret ister. Anneniz boşanmada kararlıysa bunu ev oturmalarının birinde duyurmak mantıklı. Herkes annenizin sağlam olduğunu da görür. O dedikoducu grup birkaç gün içinde tüm yere yayar. Artık kadın ve babanız fizana mı kaçar bilemeyiz. Siz aileyi tehdit etmeden belasını kendi bulmuş olur.

Son düzenleme:
bence bu konu annenizle babanız arasında. anneniz kocaman yetişkin bir kadın. kendinin ve çocuklarının hakkını kocasına ve kocasının metresine karşı koruması gerekir.

ben böyle bir durumda karışmam. size ne oluyor anlamadım. hatta rezillik falan çıkarmak nedir herkes kendine yakışanı yapar. muhattap bile almam

Aldatılma sürecini yaşayıp boşanma aşamasında olan biri olarak yazayım, sadece ses kaydından nesi var nesi yok alamıyorsunuz. Cinsel ilişkiyi kanıtlamanız gerekiyor. Hakimde kanaat oluşuyormuş sadece. Eğer anneniz ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorsa bir süre daha takipte kalıp delil toplayın, nerede buluştuklarını öğrenin. İyi bir avukat bulup direk zina davası açın. Herkese de duyurun. Hem tazminat alırsınız hem de rezil edersiniz ikisini de. Stratejik davranmak daha önemli bu olaylarda. Anneniz boşanmayacaksa susup oturacak gerçekten, başka ne yapılabilir ?

Ben mi çok üşengecim bilmiyirum annem aldatilsa bir sey yapamam boşanabilir ne yapayim?
Kendim aldatilsam kanit toplamak zorunda kalirim en fazla o da evlilik var diye yoksa onunla da uğrasmam.

Dediginiz şekilde hem kimse duymasin hem kadina uyku girmesin diye bir sey yapamazsiniz. Kadin sizden korksa annenize telefonda sus diye konuşamazdi.

Bence kocasına bu mesajları vb her şeyi açıkça söyleyin

Dilerim babanızın ailesi günün sonunda "erkeğin elinin kiri" kafasında düşünen insanlar çıkıp, "karılık yapabilen kocan başka kadına bakmazdı" demeye cüret etmez. Çünkü çok yaşanıyor bu durum ve anneniz bir de buna üzülür.
Aranızdan ben çekilirim ne demek yahu, of of.

Bu ne saçmalık yacinsel ilişkiyi kanıtlamadan aldatmak sayılmıyor muymuş

Kadınlık yapan bekarsa diyorlar onu merak etme.

O kadın ve babanız, o naneyi yerken hiç küçük bir yerde yaşıyoruz, aman duyulur rezil oluruz dememişler. İlçe ile kalmaz, tüm Türkiye'ye duyurur, ikisinin de rezil rüsvah olması için elimden geleni yapardım.

Olayı anlatırken annenizin tepkisinden ve gelecekte ne yapacağından hiç söz etmemişsiniz. Eğer anneniz bir şey yapmıyorsa siz de hiç bir şey yapamasınız ve yapmayı da çünkü olay başınıza kalır anneniz bile boşanmak istemediği için sizi suçlar. Babanıza gelince gelince "onu cezasını ayır vericem" diyorsunuz biz kk sakinleri bir şey yapabileceğinize inanmıyoruz bence siz de bir şey yapamayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. Zaten anneniz kendi evliliği hakkında bir şey yapmıyorsa sizde yapmayın. Sadece bir yolla girmek isterse anneniz en fazla yol gösterirsiniz.

Kadınlık yapan bekarsa diyorlar onu merak etme.
Bekar olana metres denmiyor muydu? Yani ne bileyim çok tanık oldum aldatılan kadını suçlayan kişilerin varlığına.
Kocanın gözü dışardaysa bu senin suçun diyorlar. Gözünü oyarım adamın ya

Kocasini sulalesini ara rezil olsun onun cocuklari yada kocasinin onu yada babanizi vurup oldurmesi bile umrunuzda olmasin kardesleriniz kendilerini dusunebilir ama bu onlarin tam olarak olgun olmamasiyla alakalidir o kadin o kurdugu piskin cumlelerin hesabini vermeli babanizda zaten anneniz bosasin kapi disari koysun iki ahlaksiz yaptiklari yanina kalmasin yani cekinmeyin

Bekar olana metres denmiyor muydu? Yani ne bileyim çok tanık oldum aldatılan kadını suçlayan kişilerin varlığına.
Kocanın gözü dışardaysa bu senin suçun diyorlar. Gözünü oyarım adamın ya
Evli kadınla yapınca adama da iyi gözle bakılmıyor. Neyse ki. En azından.

Küçük yerde yaşıyoruz yerleşim yerinde beş bin insan varsa hepsi de bizi tanıyor. Kardeşlerimin gururunu onurunu düşünmek zorundayım. ,Yoksa oo neler yaparım aklım almıyor
Asil susup oturursaniz gururunuz yerle bir olur. Annenizin gururu ne oldu? Kadın sus otur diyor bu ne pişkinlik? Şaka misiniz ciddi mi çözemedim.

Kadın ve kocasının olduğu bir ortamda zaman çok değişti. İnsanlar eskiden gençlerin azitmasindan korkardı. Şimdi koca koca evli barkli kadınlar neler yapıyor. Sosyal medya çıktı böyle şeyler başladı gibi ortaya konuşur dururdum. Herkes karısına kocasına sahip çıksın devir kötü falan derdim

Şimdi karşı tarafın eşi duyarsa babanızın hayatı tehlikeye düşebilir. Anneniz ne diyor bu durum için boşanacak mı?
Ben olsam tüm delilleri toplarım, babamdan da her şeyi alır 5 parasız kapı dışarı ederim. O kadına gelince de salon hanımı çizgimden çıkıp, saçlarını elime dolamak suretiyle (eltisini dişleyen üyeden feyz aldım) "vay sen misin bunu diyen" diyerekten girişirim. Yaptığı yanına kar kalmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…