O kadına ne yapabilirim?

çocuklarını sizin değil onun düşünmesi gerekiyo bu olayı yaparken çocuklarını düşünmemiş şimdi mi düşünüyo bi an önce ortaya çıkarın bence

Kocasına duyur.
Senin annecigin biliyorsa o adam da bilmeli. Adamı ayakta uyutuyor çünkü.
Bence de en temizi bu. Hiç belaya bulaşmaya gerek yok. Hem aldatan babanın, hem ihanet eden karısının hakkından gelir g.vat değilse.

Çocuklarını düşünen vebal almak istemeyen anne başka bir kadının kocasına göz koyup aşk yaşamaz hadsize bak birde tehditkar konuşuyor utanmazlikta lisans yapmış

Sizin zararlı çıkmayıp, hakkınızı en iyi şekilde almanızın doğru yolu budur ben de katılıyorum buna.
Ama yok ben hemen girişeceğim dersen olaya onun eşine ve çevresine anlatman fakat o sırada tek kadına değil hem babana hem de kadına yüklenerek anlatman daha iyi olabilir. Ama pis bir adamsa bu adam hem babanı hem kadını öldürme durumu da olabilir. Bilmiyorum intikam işlerini rezil olacak sadece diyerek düşünmeyin size dokunacak olaylar da gerçekleşebilir.

Siz böyle atar gider yaparım affetmem mahvederim diyorsunuz ama anneniz bir aksiyon almayabilir. Çok saf çok minnak diyorsunuz ve onun tarafından bir hareket algılamadım. İyi kötü babanız, evimizin direği derse şaşırmam. Hayır bence de metresler ölsün ama tek değil, suç ortağıyla beraber. Babanız şu an nerede mesela? İlk darbeyi ona indirmek lazım, elin kadını sonra. Babama da soracağım sonra hesabını yazdınız niye şimdi değil sonra? Babamın metresi telefonda anneme bunları söylerse babam o gün itibarıyla eve gelemez, sokmam. Sizinki normal hayatına devam mı ediyor evde?

Elinizde kanıt olursa daha rahat hareket edersiniz, baskınsa baskın rezaletse rezalet. Babanızın telefonunda bol bol vardır kanıt ama hiç o tarafa bakmak aklımıza gelmiyor.

Ay sizin karisacaginiz bir durum yok. Anneniz hesap sormalı. Kusura bakmayın ama sadece kadından değil babanızdan ve kadından hesap sormalı.

Ezel Bayraktar olsa çözerdi bu işi... İntikam nasıl alınır bilmem, yasadışı işlere girer gibi duruyor. Çirkinleşmeye de gerek yok sessizce delil toplayıp tazminat davası açın. En azından annenizin eline para geçer. İlkokul mezunuymuş zaten garibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…