O kadına ne yapabilirim?

Çok takmışsınız konuyu
Öncelikle anneniz bu mevzuya daha hakim olmalı
Annelik rolüne girmeyin bir ömür üstünüze kalır bu rol
Bence karı koca arasına girmeyin
Anneniz gitsin kadının kocasına söylesin vs yani tamamen büyükler arasında kopmalı konu
Kadın da baya arsızmış bu arada

Çocuklarına söyleyin rahat edin ama anneniz söylesin siz değil

Dökümanlarını çıkar evine postayla yolla utanmayan pişkinliğini görsün ha o evdeyken gelirse posta en azından ödü koğsun

Siz ve kardeslerinizin cani yokmu siz duydugunuzda nasil yikildiysaniz ve bunun sebebide o kadin ve babaniz ise. Aynisini sizde onun cocuklarina yasatin. O kadin kendi cocuklarina acimamis düsünmemis ise, sizin onun cocuklarini düsünmenize gerek yok. Sizi nim düsündü? Anneniz nasil üzüldü kimbilir neler yasadi o laflari duyunca. O kadinin kocasida bilmeli mitlaka. Ve tüm cevrenize de bildirin hem o kadin hem babaniz rezil olsunlar. Öncesinde ama delil olsun elinizde, cpnki inkar ederler. Benim annemin kardesimin canini acitana ben hic acimazdim. Birde piskin piskin anneme laf edicek, yok öyle bi dünya.

öncelikle sakin kalın. Öfkeyle kalkan zarar ile otururmuş, maalesef tecrübe ile öğrendim. Babamı dolandıran adamı aradım, mesaj attım. Tehdit ve hakaretten yargılandım. Sicilim temiz olduğu için para cezası ile kurtuldum. Sosyal medyadan beni taciz eden adamın evini bastım. Komşularına Rezil ederim diye sokakta bas bas bağırdım. Halkın sukunetini bozmaktan yargılandım. 5 sene içinde aynı suçları tekrarlarsam hapisle yargılanacağım. Biri yüzüme tükürse “yarabbi şükür” diyecek hale geldim.
O yüzden ne yapacaksanız akıl ve mantık yoluyla hareket edin.
Ayrıca eşimin arkadaşı evli bir kadınla ilişki yaşadı. Taraflardan biri öldü. Biri sakat.
Bunlar kulağınıza küpe olsun.

Kendi cocugunu dusunmeyen kadinin cocuklarini siz neden dusunuyorsunuz? Yani kendimi yerinize koydum ama o piskinlikte bir kadini isterse öldursunler umrum olmaz. Kendi dusen aglamaz. Insandir beşerde şaşarda desek bu kadinda pismanlikta yok. Illaki kocasina soyleyemem derseniz yavas yavas once gidip kapilarina isimsiz notlar birakin, kocasindan once kadin gorurse korkar. Sonra kadinla sanki tanisikliginiz varmis gibi kocasi evdeyken evine girin, oturun, sohbet eder gibi gozdagi verin. Sizi hangi cesaretle kovacak. Hergunu bugun acaba neyle karsilasicam korkusuyla gecirsin.

Ne demek size ne oluyor? Babası sadece annesini aldatmış olmuyor çocuklarını da aldatmış oluyor farkında mısınız? O çocukların yaşadığı psikoloji ne olacak?

Başlarım onunda evlatlarınında vebaline biz neyiz b.k çuvalı mı

Düzüşmeyecek evli barklı adamla vebal mebal işlerine çok önem veriyorsa

Madem düzüştü zerre acımam yuvasını tepesine yıkar geçerdim 1 dakika bile düşünmem. Okadar net

Kayıtlardan hersey cikar. Öncelikle kadinla konuşurdum ben sessizce bitirmezsen kocanla görüşeceğim derdim. Kocasi öğrendiğinde hem karısına hem babaniza zarar verebilir. Bilemiyorum iyi düşünüp hareket etmek lazim

Bir uye bahsedince aklima geldi. Eski isyerimde kari koca birlikte calisiyordu. Adam yine ayni isyerinden farkli bolumden evli bir kadinla sevgiliymis. Kadinin kocasi ogreniyor durumu, adami bir sebepten konusmaya cagirip bir guzel dovup baygin birakiyor ve cep telefonunu alip hicbirseyden haberi olmayan karisina mesaj atiyor. Sanki kocasi mesaji yazmis gibi kimseye haber verme ama kotuyum gel kurtar beni tarzi. Meger kisasa kisas kadini kacirip tecavuz edecekmis. Allahtan dayak yiyen adam kendine gelip karisini arimis, sakin gitme o mesaji ben atmadim demiste kadin kurtuldu. Kimse kimseden sikayetci olmadi ama aldatan adamin kirilmadik kemigi kalmamisti, aldatan kadin da istifasini yazmaya geldiginde gozleri dayaktan morarmis kapanmisti resmen. Kadinda gorme kaybi olmus, olayi bildigimizden haberi yoktu merdivenden dustum demisti.

Evet ben olsam akillanmaz, sinirle hareket eder desifre ederdim ama burada anneniz ve kardeslerinizin oncelikle guvenligi saglanmali.

Annenle baban bosanacak mi bosanacaksa yardim edicem sana ne yapman gerektiği konusunda

Herkes git saldır, yol saçını başını, rezil et konu komşuya, kocasına mesaj at çocukları bilsin... demiş de bunu yapacak olan veya yapmaya hakkı olan bizzat aldatılan kadın. Konu sahibinin babası olması bunları yapma hakkı vermiyor ayrıca genç bir kızın böyle bir duruma düşmesi çok üzücü. Baba böyle bir pislik yapıyor, anne saf aşırı iyi niyetli arada yanan genç bir kız oluyor. Üstelik günün sonunda annesi babasını affedebilir.
Evet annemizi koruyalım ezdirmeyelim böylelerine ama önce babamızdan başlayalım temizliğe elin kadınından değil. O kadın biter başkası başlar, bu kız devamlı eli belinde mi gezsin?

Evet gözünü korkutmalı ama benim üvey halamın bir arkadasıda bu konuna düşmüştü. Arkadası evli cocuklu gorustugu adamda okul servis soforu oda evli. Adam kendi cocugunu da okula tasıyor ve bu kadınla artık nasıl sahit olmussa ilişkilerine kız kadını kocana anlatıcsm babamla segili oldugunu diyo . Kadın sinir krizi geciriyor bcakla flortunun cocuguna yürüyor , hatta kendi cocuklarınınıda öl.drmekle tehdt ediyor olay cıkarıyor sırf ne kocasının korkusundan yani olayın duyulmasından korkuyor ve boyle etrafa saldırıyor üste cıkmak içn ya da sucluluj psikolojisyle bilemiyorum da. Kocasınn da hiçbişeyden haberi yokmus ama işte kadını oyle korku sarmıs ki kendi cocuklarınn canına kıymayı dusunecek kadar. Cocuklar babalarına sikayet etmesin diye bide onun içn tehdit almıslar annelerinden bakn sizi uykunzda oldurrm falan demiş. Ama en son baska sebebten kadın adamı bsamıs issşzlktendi sanırm. Adam olayları ogrenip bosamaya kalmadan kadın uyduruk bit sebepten bosamıs.ya boyle tiplere malesef tehdit edersin ama korkuyla napacsgnı bilmez psikopatlıga vurur

Tabi canım erkeksin yaparsın desin bir de.
Kastım o değil, aldatmanın kadını erkeği olmaz asla. Annesinin boşanma gibi derdi yoksa, eli kolu bağlı bi kadın olup ancak çocuklarına anlatıyorsa kızı ne yapsın ki? Burada biri yazmıştı, bir kadın gidip adama karın seni aldatıyor demiş ve bunlar akraba, söyleyen kadını vurmuş aldatan kadının kocası iftira atılıyor denildiği için. Sonra çıkmış herşey ortaya. Burada ütopik şeyler yazıp kızı dolduruşa getirip kötü olaylara sebebiyet verebilirsiniz. Bu suçlulukla yaşayamazsınız. Konu sahibi en doğru olanı annesini babasını aile danışmanına, cinsel terapistlere vs götürmesini tavsiye ediyorum, en mantıklısı bu.

Son düzenleme:
Kırmızı odada böyle bir bölüm vardı. Adam sevgilisini başka biriyle yakaladı diye adamın karısına tecavüz ediyordu.Hemde çocuklarının olduğu evde. Ne pislik insanlar var. Iyiki kadincağız kurtulmuş son anda.

Bence foto mesaj ne varsa o kadinin cocuklarina mesaj atin durumu bildiginizi eger annelerine Engel olmazlarsa ifsa edicez filan deyin. Boyle kustah bi kadini baska turlu dizginleyemezsiniz. Utanmasini biliyorsa bi omur utanir cocuklarindan. Ben kisas a kisastan yanayim. Madem siz babanizin yaptigi naneyi biliyorsunuz onun cocuklari da bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…