• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kelimeden sonra ne yapmalıyım

Evlilikten evliliğe değişiyor sanırım.. Mesela biz şakalaşırken seni eşşek seni, gel buraya sıpa diye kelimeler kullanıyoruz. Bence kelimeden önce takılmanız gereken hangi duyguyla söylendiği.. Çok büyük problem değil aslına bakarsanız. İnsanlar birbirine neler diyor. Gurur yapıcam deyip güzel günleri zehir etmeyin birbirinize.
Haklısınız aslında teşekkür ederim fikriniz için

Merhaba arkadaşlar.
Bugün ufak bi konuşma ardından bi anda kocama eşşek dedim 1,5 senedir evliyim ve ilk defa böyle bir kelime çıktı ağzımdan oda bana ben mıyım eşşek şerefsiz dedi neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu ilkti ikimizde böyle kelimeleri asla sevmeyen insanlarız çünkü oda o kelimeyi kullandığı için afalladi sizce bu kelimeden sonra ona nasıl davranmalıyim?
Onun kelimesinden sonra ben mi özür dilemeliyim

Siz , kendi kullandığınız "eşşek" kelimesi için özür dileyeceksiniz. İlk kötü söz sizin ağzınızdan çıkmış. Siz adım atıp özür dileyin , eşiniz de kendi sözü için özür dileyecektir.

Siz , kendi kullandığınız "eşşek" kelimesi için özür dileyeceksiniz. İlk kötü söz sizin ağzınızdan çıkmış. Siz adım atıp özür dileyin , eşiniz de kendi sözü için özür dileyecektir.
Peki teşekkür ederim

Halledilebilir ama ilk defa olunca şaşkınlık içerisindeyim surat mi asayim kötü mu davranayim özür mu dileyim bilemedim

Hayir neden kötü davranmak mis... bence cok acik net ve biraz sertce konusa bilirsiniz ...
Ama iyiligin yapamadigini kötülük asla yapamaz bunu unutmayin ...

Yapacağınız tek şey gurur yapmamak. Çünkü ilişki içine gurur girdi mi çöküş başlıyor.

bende diyorum gerizekalı salak diye eşimle aramizda sölüyoruz bazi tür sözleri sonra unutup gidiyor. takma yoluna devam et.

Keşke o an ''Şaka yaptım yaa. Tepkini merak etmiştim canım benim kızma bana, kırdıysam özür dilerim'' deseydiniz. ?

boşanın!!

hey Allah ya ne kadar küçük şeyleri dert ediyorsun ne kadar takılıyorsunuz. eğer sizin ağzınızdan (sizce çok sert olan)böyle bir kelime çıkmasaydı eşinizde (bence) refleks olarak böyle bir ithamda bulunmazdı. hıı nitekim oldu ama Allah aşkına evlenmiş barklanmış insanlarsınız böyle bir durumda iki tatlı sözle birbirinizin gönlünü almanız gerektiğini gerekiyorsa özür dilemeniz gerektiği rahatca ifade edebilecek yada düşünebilecek olgunlukta olmalısınız..

Ama evlilikten evliliğe fark var sanırım çünkü biz asla böyle kelimeler kullanmayı sevmeyiz
bende diyorum gerizekalı salak diye eşimle aramizda sölüyoruz bazi tür sözleri sonra unutup gidiyor. takma yoluna devam et.

Ama size de o kelimeyi demeseymiş keşke. O kelime de çok çok ağır bir kelime . :/ Hele ki bir bayana, eşisiniz onun birde.

Back
X