Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke o an ''Şaka yaptım yaa. Tepkini merak etmiştim canım benim kızma bana, kırdıysam özür dilerim'' deseydiniz. ?
boşanın!!
hey Allah ya ne kadar küçük şeyleri dert ediyorsun ne kadar takılıyorsunuz. eğer sizin ağzınızdan (sizce çok sert olan)böyle bir kelime çıkmasaydı eşinizde (bence) refleks olarak böyle bir ithamda bulunmazdı. hıı nitekim oldu ama Allah aşkına evlenmiş barklanmış insanlarsınız böyle bir durumda iki tatlı sözle birbirinizin gönlünü almanız gerektiğini gerekiyorsa özür dilemeniz gerektiği rahatca ifade edebilecek yada düşünebilecek olgunlukta olmalısınız..
Keşke böyle bir konuşma hiç olmasaydıAma size de o kelimeyi demeseymiş keşke. O kelime de çok çok ağır bir kelime . :/ Hele ki bir bayana, eşisiniz onun birde.
olabilir böyle şeyler..özür dileyin...
Yapacağınız tek şey gurur yapmamak. Çünkü ilişki içine gurur girdi mi çöküş başlıyor.
Canım gerçekten ''şerefsiz'' kelimesi çok ama çok ağır bir söz, hele ki bir bayana.. Bana dense kalbim çok kırılır ve uzun süre konuşmazdım, haa şaka yapmak ayrı, gülerek ''ayy çok şerefsizsin kızİlk defa böyle bir konuşma geçti ve bana şerefsiz kelimesi çok ağır geldi
Ahh keşke.Keşke böyle bir konuşma hiç olmasaydı
Öyle maalesef keşke demez olaydimIlk hakaret eden siz olmussunuz, o yüzden ilk özürüde siz yapmalisiniz, esinizden bunu beklemek cok sacma.
Siz esek demeseniz, adam size hakaret etmeyecekti. Sonrada onun özür dilemesi lazim ama, onunkide hos olmamis.
Canım gerçekten ''şerefsiz'' kelimesi çok ama çok ağır bir söz, hele ki bir bayana.. Bana dense kalbim çok kırılır ve uzun süre konuşmazdım, haa şaka yapmak ayrı, gülerek ''ayy çok şerefsizsin kız'' falan dense anlarım ama ciddi anlamda şerefsiz demek .......
büyük ihtimalleAhh keşke.eşiniz de pişman olmuştur bence.
Evli barklı insanlar eşek diyor reel olarak öfkeyle o da sinirleniyor öfkesini kontrol edemiyor ben miyim o!! şerefsiz tarzı tepki veriyor.. Hmm oldu ok peki. Evciliktir o..
Yani çocukça diyorum.. Siz belki şaka olarak eşek dediniz belki kızarak o da bunu ciddi hakaret almış ben miyim o bana mı dedin demiş sizden büyük bir hakaret etmeye çalışıp şerefsiz demiş. Çocukça bu altta kalmama çabaları ya da hakaret biçimleri. Bana tuhaf geldi. Bunu demek istiyorum.Ne demek istiyorsunuz?
Eşek kelimesini nasıl bir dille söylediğiniz önemli burada
İlk defa böyle bir konuşma geçti ve bana şerefsiz kelimesi çok ağır geldi
Yani çocukça diyorum.. Siz belki şaka olarak eşek dediniz belki kızarak o da bunu ciddi hakaret almış ben miyim o bana mı dedin demiş sizden büyük bir hakaret etmeye çalışıp şerefsiz demiş. Çocukça bu altta kalmama çabaları ya da hakaret biçimleri. Bana tuhaf geldi. Bunu demek istiyorum.
bılmem ben sureklı essek derım, sttr git derim ama şaka maksatlı , elim kolum rahat durmaz ayrı mesele, buyutulecek bısı yok ozur dıleyın kapansın konu..Merhaba arkadaşlar.
Bugün ufak bi konuşma ardından bi anda kocama eşşek dedim 1,5 senedir evliyim ve ilk defa böyle bir kelime çıktı ağzımdan oda bana ben mıyım eşşek şerefsiz dedi neye uğradığımı şaşırdım çünkü bu ilkti ikimizde böyle kelimeleri asla sevmeyen insanlarız çünkü oda o kelimeyi kullandığı için afalladi sizce bu kelimeden sonra ona nasıl davranmalıyim?
yani anlayabiliyorum çok ağır gelmiş olabilir ama nasıl siz nasıl ki bir anda söyleyiverdiniz belki şakayla oda aynısını yapmıştır. bu tarz şeyleri bu kadar büyütmek surat yapmak küs kalmak sizi yıpratır yersiz. konusarak hatta gülüşerek bile kırgınlığınızı ifade edebilirsiniz