• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o kelimeden sonra ne yapmalıyım

önce sen özür dile.. sendenbaşlamış çünkü . bende eşek vs derim ama şaka ve sevgiyle eğer cidden eşek dediysen o ağır bir laf. bir hayvana benzetmiş oluyosun .. birbirimize kötü sözler söylemeyelim de.. düzelir aranız

önce sen özür dile.. sendenbaşlamış çünkü . bende eşek vs derim ama şaka ve sevgiyle eğer cidden eşek dediysen o ağır bir laf. bir hayvana benzetmiş oluyosun .. birbirimize kötü sözler söylemeyelim de.. düzelir aranız
peki tesekkurler

Eee o zaman o konuşmaya görede eşşek kelimesi onun için çok ağır geldi demekki..Özür vs. dilersiniz mutlaka bir orta yol bulunur ama o konuyu öncellikle çözün derim ben

özür dileyin alttan alın eşinizde özür dilesin ve uzatmayın dilin kemiği yok çıkmış ağızdan bir kere. sevgiyle kalın.

o şerefsiz demiş, eşeğe göre daha büyük bir hakaret ama ilk siz başlatmışsınız, ne güzel şimdiye kadar birbirinize böyle laflar etmiyormuşsunuz, saygı duvarı böyle böyle yıkılıyor işte, benim tavsiyem uzatmayın, normal barışma süreciniz nasıl işliyorsa öyle devam ettirin ama bir daha hakaret etmeyin onun da etmesine olanak vermeyin.

bence de karşılıklı özür dileyin ama şerefsiz kelimesinin de sizin söyledğiniz kelimeye göre çok daha ağır olduğunu belirtin kocanıza

emınım esınde ıstemeyerek soylemıstır kadınlar genelde esek ,manyak ,aptal vs. küfür olarak kullanırlar erkeklerın agızlarından cıkan kufurler bıraz daha okkalı oluyo nedense :KK51:
aslında ıkınızde agzınızın alıstıgı kelımelerı agzınızdan bır anda cıkarıvermıssınız karsı tarafa anlam yuklemek ıcın degıl özür dıleyın bırbırınızden geçer gıder

Eşek sipa biz bunları şirinlik olsun diye kullanırız. Şerefsiz ağır bi kelime benim için ama mesela yengemler şerefsiz kelimesini bi çocuğu severlerken de kullanırlar bana cok garip gelir.

Siz ikisini de hakaret olarak kullanmışsınız. Evet esinizinki daha ağır ama siz başlattığınız için ilk ozru de siz dilemelisiniz. Sonrasinda şerefsiz kelimesinin ağırlığını esinize belirtin bence.

Şerefsız ne lan?
Serefsız kimlere kullanılır?
Söylediğiniz en ufak hakarette eşinizin tepkisini anlamış oldunuz.
Aman dikkat bundan sonra seçin kelimelerinizi, sonucu kötu olabilir.
Benım için ikisi aynı şey değil, evlilikteki diyaloğunuza bakılırsa siz de hatalısınız.
Ben derim mesela, peşinden serefsız kelimesi gelmemiştir ama.
Tavır almayın, alttan da almayın, özür dileyerek ne kadar kırıldığınızı anlatın.

Karı koca arasında bir kere yüz göz olundu mu gerisi geliyor. Özür dileyin ve kapatın .

Siz eşek kelimesini hakaret amaçlı kullanmışsınız oda karşılık vermiş. Eşeğin sevimli olması falan önemli değil burada sizin amacınız önemli siz sevimli bir şekilde söyleseydiniz öyle bir karşılık almazdınız.
iki tarafta özür dilemeli ilk siz başlattığınız için ilk adımı siz atın.

yani kavga dışında muhabbet arasında eşşek dediyseniz şerefsiz demesi çok ağır olmuş. ama kavga sırasında olduysa güzelce konuşup karşılıklı özür dileyebilirsiniz.

Açtığınız konulara bakılırsa çok da saygı çerçevesinde ilerleyen bi evliliğiniz yok.
Siz Eşek demişsiniz bunu mu sorun etmiş anlayamadım.
Eleştirmek için yazmıyorum, açtığınız bir konuda eşinizin size el kaldırdığını yazmışsınız.Bu en büyük saygısızlık değil mi ?size vurmamış yada uykulu olması affedilir kılmaz bu durumu.
Siz anlatınca ben farklı bi evlilik hayal etmiştim.

Benim için eşek sıpa bazen köpek sevginin şiddetinin kaçmış halidir aşırıs sevgi yani:) hatta serfsiz diye sevenlerinde oldugunuda duydum oda argo bir sevgi biçimi olabilir bazıları için. Ama söyleme şekli de önemli. Sizİn eşşek değişinizle onun serfsiz değişi kavga moduysa bi daha yapmacaksınız olcak bitcek büyütmeyin derim

kaç yıllık evlisiniz?
sanırım bu olayla birlikte belli bir eşiği geçmiş oldunuz

Back
X