o kızdan nefret ediyorum

yazdıklarınız okuyorum dinliyorum da
unutmayı çok denedim
daha önce ayrıldığımızda
psikolojik destekle kendime geldim
hatta hasta olduğumu duyunca çok ilgilenmişti benimle
atlatana kadar yanındayım demişti
keşke gitseydi ve tek başıma atlatsaydım...

ilk öncelikle o kızdan ziyade sevgilindende nefret etmelisin baska bir kızla arkadaşıda olsa ki inanmıyorumda arkadaşı olupda uyuma gibi bir hayal kuran bir adamla birlikte olmayı bir mide nasıl kaldırır ki? tepkin aglamak yada isyan etmek olmamalıydı yerinde olsam o telefonu kırar adam diye adlandırdığın o 5 para etmeyen sevgiline tokat atar çıkar gider kendime yeni sayfa açardım.. gözyaşlarına bile değmicek adam için bırak aglamayı ona bu zevkı asla yaşatmazdım..:) bencee sende biran önce kurtulmaya bakk..!

Son düzenleyen: Moderatör:

hacı sen yolu bulmuşsın kusura bakma da
her ayrıldığında ayılıp bayıldın mı
psikolojim bozuk gel dedin mi
sen de az değilsin ha
adamın vicdanını iyi kullanmışsın....

O kadar uzun süre bekledim, umut ettim ve karşılıksız sevdim ki, delirmişsin deseniz bile yanlış olmaz. Lakin söylediklerinize katılmıyorum, aşk illa ki karşılıklı olan değildir. Karşılıklı ve karşılıksız olanı farklıdır, o yüzden çok sert yargılamayın derim.
Zaten sonunda bu işten silkindim, yeni bir şehir, yeni bir ülke ve yeni bir hayata geldim, geriye kesinlikle bakmak gibi bir niyetim yok.

AYRILMA arkadasım devam et karsındaki adamın fikri düşüncesi kalbi kendince bi kişiligi yok ya belki vazgeçer belki sana asık olur..

tövbe est ya, çok kızıyorum böyle insanlara ya, körler sagırlar birbirini agırlar olmus adam sana ben seninle yapamıyorum diyemeyecek kdr kaypak sen bunu görüpte görmezlikten gelecek kdr güya asıksın! kusura bakma ama en büyük suç sende.. öyle olmasa olmasa zorlamazsın o kdr emegin karsılıgı bu olmamalıydı demezsin.. Karsındaki eksisiyle yanlısıyla hatasıyla bi insan önce kendine sonra ona saygı duy ve ayrıl lütfen.. cunkü bekledigin seyler olmayacak her gecen gün canın daha cok canın yanacak. Yapma lütfen kendine bunu

yok yargılamak kimsenin haddi değil zaten öyle düşünme
ama gitmeyi de bilmek gerek
yani senin ki bu bacıyla aynı değil ki
yaşanmış görmüş
öyle

bunu okuyunca bi kez daha kızdım..

ne demek ya insanlar annesini evladını kaybediyor da yaşıyor ya..

bide hala karsındakini sucluyorsun.. kızdan nefret ediyorum die baslık acıyorsun sen kendinden nefret etmelisin önce.. - buna devam ettigin sürece

Estafurullah, yargılamak ne benim ne de kimsenin haddidir.
Ben sizin yaşadığınızın aşk olduğundan şüphe duyduğumu belirttim sadece.
Karşılıklı olup olmaması mesele değil.
Demek istediğim birine duyulan ve tarifi olmayan bir his varsa ve biliniyorsa aynı yoğunlukta size karşılık veremeyecek olduğu ya da sizinle mutsuzluğuna tanıksanız, aşk onu mutlu olması adına bırakabilmek, bir nevi kendinden öte de tutmak demektir.
Kastetmek istediğim şey buydu sadece.
Aşırı tutkular, hırslar ve beğeniler zamanla bu duyguyla karıştırılmış olabilir, olağandır.
Umarım yeni hayatınızda anlatmak istediğim yoğunluktaki aşkı sonuna kadar yaşar ve ömür boyu o kişiyle mutlu olursunuz.

konu sahibi bende aynı durumu yaşadım seni anlıyorum fakat ben ayrılmayı başardım. malum kız için madem çok iyi bir kız onunla mutluluklar sana dedim ve ayrıldım. bu bir ilişkiyse eğer 3 kişilik yaşanmaz. biri muhakkak çekilmeli. bu durumda sen çekileceksin madem arkdaşından vazgeçmiyor eee zorlada güzeelilik olmaz bu durumda senin çekilmen lazım. bırak ne halleri varsa görsünler.

bi kizla erkegin arasinda mustehcen sakalar geciyorsa aralarinda biseyler yasanmistir.gecmis olsun ama senin hatan sevmedigini bile bile onunla birlikte olman.zamanla belki sever diye umit ediyorsan kimse sonradan sevmiyor aklinda bulunsun hele ki iliski yiprandiysa

o kadar ağlıyorum ki
şimdi konuştuk tel de
sanki hiç bişey olmamış gibi
rahat rahat konuşuyo...
ayrılmak en iyisi
sadece üzüntülü günler korkutuyo beni

o kadar ağlıyorum ki
şimdi konuştuk tel de
sanki hiç bişey olmamış gibi
rahat rahat konuşuyo...
ayrılmak en iyisi
sadece üzüntülü günler korkutuyo beni

korkacak bişey yokki.. o senin için dogru insan deilki.. sen kendini buna mahkum ediyorsun..
emin ol o da bugünüde atlattık diye düşünüyordur.. sana değer vermeyen bi insanla olman cok acı

Mutsuz olacaksan bunun tek sebebi sensin. O niye mutsuz olsun ?
İnsanlar kendi kendilerine yapıyorlar.
Ama sen daha böyle biriyle vakit harcamaya devam et.

işte problem burda..

sen onu sevmiyorsun ki

sevsen mutlu olsun istersin

bakmaya bile kıyamazsın..

sevmek sahip olmak deildir sevmek yoldaslıktır bütünleşmektir tamamlamaktır..

karsındaki seni sevmiyor diye - seni senin istedigin gibi sevmiyor diye hiç kimseye kızamazsın ki..

seninki sadece hırs, sen onu bırakırsan o o kızla mutlu olacak hırsı..

ama bilmiyorsun ki once olanlar sana oluyor..

özgür bırak kendini

biliyorum bosa konusuyorum ama elimde deil işte..

yani insan düşünmeden edemiyor ki
bende olmayıpta o kız da olan ne
çok sevmek suç mu
o kız benim kadar sevmeyecek ki
kaç yıldır hayatımda o benim
o yokken ben vardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…