o kızdan nefret ediyorum

Ohooo hemde 28 yaşındyamışsın ben 18 filan sanmıştım

Şimdi daha çok şaşırdım

Sevgilim beni sevmiyor, başka kızlarla da müstehcen şekilde mesajlaşıyor ama ben sadece kıza küfrediyorum ; sevgilimden ayrılmam demene

şöyle tüketerek sevmeyin ya sevdiklerinize mutlu olma şansı verin bırak seviyorsa gitsin mutlu olursa ne ala mutlu olmazsa da onun yolu artık...

ayrıl diyorsunuz aradan çekil diyorsunuz da
ben aradan çekilirsem hep onunla olacak
sonuçta araya giren o kız gitmesi gereken o
o kadar masum olamaz
o kız bunların hesabını verecek
hem benim erkek arkadaşımın çevresinde daha önce de kızlar oldu hoş biri
ama kimse sınırı bu kadar aşmadı
yani nasıl söylemeli
kimseden bu kadar iyi bahsetmedi
ilk bahsettiği gün anladım aslında ama konduramadım
kız canının istediği an arıyo
istediği an büyük bir rahatlıkla konuşuyor
kızla konuşmayı çok istiyorum
ama müsade etmiyor erkek arkadaşım
ondan habersiz konuşsam kız söyler mi ki

bence tek suçlu kız değil. Erkek arkadaşınız yüz vermese kız bu cesareti alamaz diye düşünüyorum. Tek konuşsanız bile bire bin katıp erkek arkadaşınıza ulaşır.

Allah aşkına olaylara hürrem mantığıyla bakma.kaldı ki sen hürrem deilsin o da kanuni.sen adamından hesap sorup,meseleyi onunla çözeceğin yere tutmuş elin kızıyla konuşayım mı
diyorsun..kıza saracağına,seni kandıran bu adama sar.

çekil aradan mı diceksin?hadi diyelim çekildi,o gitse,bir başkası gelir.bu adama açıkça,korkmadan sor.sana net olsun.yaşın olmuş 28.onunki de 30.az mı?evlenme yaşı.ben de konuyu ilk okuduğumda yaşlarınız küçük sandım.resmen seni oyalıyor görünen o ki.çok bencil birisi üstelik.öbür tarafı sağlama almadan senden ayrılmaya bile cesaret edemiyor.

hayır bir insan birini seviyorsa ve bu yaşlardaysa evlenme planları kurar.hiç mi konuşmuyorsunuz bu konuları,hiç mi bahsetmiyorsunuz aşktan sevgiden?ben bir şey anlamadım bu nasıl ilşki?sen fazla sıkıştırıp elimden kaçırırım diye korkuyorsun heralde.o da ''nasılsa böyle rahat bırakan,her daim bi kenarda duran biri var,bakalım öbür kız olmazsa ,bari bu yanımda kalsın ''mantığıyla mı yaklaşıyor?

nasıl bir bencillik bu?seviyorsa seni alsın o zaman.neyi bekliyor?ya kızım Allah aşkına şu adamla,korkmadan cesaretle konuş.gerçekleri duymaktan bugün kaçsan yarın kaçamazsın.seni sevip sevmediini,hayata dair planlarını falan sor.dürüstçe açıklasın gerçekleri.''o kızla beni de tanıştır'' de,madem düşündüğün gibi deilmiş kanıtlasın.

bu yaşa gelmişsin,yazık değil mi yıllarına bu adamı bekliyorsun?yarın bir gün o kızla evlenir,sana korkunç bir darbe vurur bunu mu bekliyorsun?erkekler çok bencil ve gaddar olabilirler.daha fazla seni oyalamaısna izin verme,gururunu kurtar bari.

Son düzenleme:
aradım kendime inanmıyorum ama aradım bu şekilde olmayacaktı
niye öyle mesajlar attın dedim
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.

Neden ayrılamayacağını belirtiyorsum özel durumun mu var ?

Madem bu kadar çok seviyorsun bu kin ve nefret nedir ? Senin ki takıntı başka bir şey değil saplantı haline getirmişsin dışardan bak bi kendine bu kadar aciz güçsüzmüsün sen ?

Vayyy vayyyyy!
Bir erkek için yaptıklarına bak!
Hele ki seni sevmeyen biri için.
Devam et devam...
Elin kızı da gelir böyle "ya gideceksin ya susacaksın" diye fırça kayar işte..

bu diyalogu kafadan sallamış olabilirmisin hadi senin aklın bi karış havadada o kızda senimi biliyomş hay allahımmm

o kadar ağlıyorum ki resmen dilim dolandı konuşamadım
utanmıyor musun dedim
inşallah hiç mutlu olmazsın daha beter olursun dedim
sen mutlu musun dedi?yüzsüz

o kadar ağlıyorum ki resmen dilim dolandı konuşamadım
utanmıyor musun dedim
inşallah hiç mutlu olmazsın daha beter olursun dedim
sen mutlu musun dedi?yüzsüz

Aferim sana kız bile neler saymış ve kim bilir erkek arkadaşına nasıl yansıtacak bu durumu.

Sakın bir daha arama ona bir şey olmaz söylediklerinden ama kendine olur.

Ya her şey net aç gözünü kendine gel kişinin kendisinden kıymetlisimi var bu hayatta.Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin.

sen kızı bırakta şimdi sevgilinden duyacağın lafları düşün

sevgiline bukadar saplantılı bir bağlılık duyman çok ilginç.burda anlatmadığın şeyler var o çok belli.belki konuştuğun kızda biliyor o anlatmadığın şeyi.sevgilinin sevmediği halde seni bırakmaması daha da ilginç zaten.istersen gerçek sıkıntını söyle öyle yardımcı olalım sana

herkes arama rezil edersin kendini dedi,
aradin ya helal olsun sana.

gider yetistirir sevgiline, oda sana tekmeyi basinca
aglarsin burda terk edildim diye. hakliyken bu kadar haksiz duruma nasil düsürdün kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…