o kızdan nefret ediyorum

yahu evli kadınlar kocalarının sevgilisini yakalayınca bu kadar peşine düşmüyolar
sevgilin!de kızda açıkca söylemiş işte
ne sürdürüyosun
bu ne sevgi bu ne ızdırap...
bırak karşına daha iyileri çıkar, ne gerek var bu kadar gurursuluğa

Ne kadar çoğaldı gurursuz hem cinslerim , artık midem bulanıyor

Biri evli olduğu halde başka bi evli usta ile aşk yaşıyorum der bi güzel de anlatır, konusu kapanır yine gelir..

Öteki tek erkek sevgilisiymiş gibi daha şimdiden aldatılmasına rağmen ayrılmaz, karşıdaki kızı arar hesap sorar.. Sanki o kız silah zoru ile sevgilinizle samimi de ?

Gurur, onur, şeref, ar bu kadar mı yitirildi ben anlamıyorum..

ha bu arada başlık yanlış.
o adamdan nefret ediyorum ,olmalıydı.
aldatan kız değil çünkü,adam..

kendini özgür bırak doğru demiş
canım o sultan değil sende onun cariyesi değilsin
bak çocuk senle ilgili ne anlattıysa kız bunları sölüyo

Kızdaki yüzsüzlüğe bak ya bu tipleri biliyorum,olmayanı da uydurur da kötü olan erkek arkadaşının ona yüz vermesi iştee..yoksa o kızın rezil rüsva ederdin bir güzel,erkek arkadaşında seni desteklerdi sonra kapanır giderdi..seni sevmeyen biriyle ne işin var hala,kız bile söylemiş yaaa,o nerden biliyor,bu kadar anlattığına göre,o üzülmesin diye birlikteliğim yoksa onu bırakır seninle olurdum gibi bir şeyler demiş olabilir...

ikinizde zerre akıl yok mu ya bu çocuk ikinizi de oynatıyor,yediğim önümde yemediğim arkamda..

Gurursuz bir şekilde sürüneceğine,ayrıl gururunla acını yaşa arkadaşımm..sen onu şimdi bırakmazsan bir gün o seni terkedecek !!

yine ve yine. tek suçlanan hemcinsimiz.
hırsızın hiç suçu yok.
yine diyorum. yaşasın erkek olmak.
erkek ol,hiç suçlanma. her haltı ye. ama suçlanan yediğin kadın olsun.
kebap ya.

yine ve yine. tek suçlanan hemcinsimiz.
hırsızın hiç suçu yok.
yine diyorum. yaşasın erkek olmak.
erkek ol,hiç suçlanma. her haltı ye. ama suçlanan yediğin kadın olsun.
kebap ya.

Kimsenin sadece konu sahibini suçladığı yok

Ama konu sahibi de sevilmediğini bildiği halde neden sürdüyor ki ?

Hem sevilmiyor , hem aldatılıyor.. Sevgiliyken bunu yapan ilerde ohooo diyoruz..

Karşıda ki kızda konu sahibesi de birbirinden haberliymiş, ikisi de başka erkek yokmuş gibi aynı anda ikimizi idare edebilir modundalar.. Hatta kapışıyorlar, tamam beni sevmiyor ve mesajlaşmalarını da gördüm kızdan hesap sordum ama ayrılmam çünkü o kıza gitcek ayrılırsam diyo konu sahibi..

Adam zaten şerefsiz sana gelse ne olur ötekine gitse ne olur bu saatten sonra..

yanı aklıselim insanın yapacağı nedir şu durumda. kadın ittifakı. 2 tarafta birleşecek. ve o adama cephe alacak...ama nerede aanca birbirimizi yeriz,küfrederiz.. ondan sonrada bu adamlar neden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor diyoruz..eee biz kadınlar adamı böyle tepemize çıkarırsak onlarda ben neymişim abi derler.

Eee sende suçu kadınlarda buldun işte

İlk yorumunla çelişiyorsun

Demek ki kadını erkeği yok bu işin, kendini kullandıranı kullandırmayanı var..

Geçen konuşmaya göre karşıdaki kadın hiç de öyle ittifak yapacağa benzemiyor, sen çekil aradan demiş

Anlamadım ki bu adam altın yumurtluyor herhalde..

bence normal bir durum değil,benimde eşimin arkadaşları var ama belirli bir mesafede arkadaşlık,,erkek arkadaşınız sizinle sevgili diğer kızlada flört ediyor gibi..ben ayrılmayı tercih ederdim,zararın neresinden dönersen kardır..

yok öyle olmuyo genelde ilk kız sonradan gelenin saçını başını yoluyo
sonradan gelen niye geldi acaba o sorgulanmaz hiç
besbelli adam istemiş almış hayatına
bence araması gereken sevgilisi
ama bu tarz kızlar genelde kkendi içini yer
ama sevdiğine belli etmez
kan kusar kızılcık şerbeti içer
ve erkekler de böyle kızlara hayran olur
bu kızın yaptığı da o şimdi
erkek arkadaşına belli etmeden
kızı devreden atmak

yok suçlu her 2 taraf. ama bence en büyük suçlu erkek.. bilemeyizki hangi taraf doğru söylüyor.. yada hangi taraf daha önce bir beraberlik yaşamış adamla..ama benim kızdığım hep kadınların birbirini suçlaması. ve erkeği gözardı etmesi...ilk yorumumda da aynı şeyi söyledim... yinede söylüyorum. bir beraberlik varsa o beraberliği yaşayan kişilerindir ilişkiye saygısı.2ci şahısları ilgilendirmezki. onun ilişkisi değil. tabiiki değerleri olan kadın ve erkek elbetteki beraberliği olana bakmayacak. bakmamalıda. ama önce bu beraberliği yaşayanlar değer verecek o ilişkiye.. o vermezse diğeri kadın yada erkek verse nolur vermese nolur.

Evet dediğim gibi adam zaten şerefsizin teki

Konu sahibesi mi önce ilişki yaşamış yoksa öteki kadın mı bilemem ama

Böyle biri ile önce olsan ne olur sonra olsan ne olur

Bundan bırak sevgiliyi cacık bile olmaz

Kızlar bence rekabete kapılmış gidiyor, kim için ne için olduğunu unutmuşlar

Yoksa bu adamı bedava verseler kimse istemez artık..

kabahat erkekte bana kalırsa
her mavi boncuk dağıtana meyilmi göstermek gerekiyor..bence ilişkilerde sadık olan insanlar ve sadık olmayan insanlar diye iki çeşit var sadık olmayana rastladıysanız vay halinize

sende saplantı var.gerçekleri görmek istemiyorsun.kızı suçlama.kızla konuşacaına neden adamına sormuyorsun gerekli soruları?vatandaş aklı sıra seni düşünüyor,vicdan yaptığı için seni bırakamıyor.yani sadece acıyor.öte yandan kalbi seninle deil,belli ki o kızla ilgileniyor.ona kim bilir neler anlattı.yarın bir gün sana acımaktan da vazgeçecek,çünkü sevdii biriyle hayat kurmak isteyecek.belki de bu kişi o kız olacak.ama kızı suçlayacaına,kendini şu acınası durumundan kurtar.hem sevip,hem sevilmek sağlıklı bir ilişkinin temel kuralıdır.ama senin ilişkin sağlıksız.bu adam sen üzülmeyesin diye seninle ama öte yandan hayatına başka kızlar alıyor.bunu ömür boyu çekebileck misin?yaşın olmuş 28.bir yol çizmenin zamanı geldi de geçiyor.sonra çok zaman kaybetmişim diye pişman olursun.hemen psikoloij bir destek alıp bu dramdan sıyrılmalısın.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş,bu insandan kurtul bi an önce kendine yeni bi sayfa aç
kurtulmazsan,senin o şerefsiz insandan ve o utanmaz kızdan ne farkın kalıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…