- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
birlikte uyumaktan bahsediyorlar....
birlikte uyumaktan bahsediyorlar....
yine ve yine. tek suçlanan hemcinsimiz.
hırsızın hiç suçu yok.
yine diyorum. yaşasın erkek olmak.
erkek ol,hiç suçlanma. her haltı ye. ama suçlanan yediğin kadın olsun.
kebap ya.
yanı aklıselim insanın yapacağı nedir şu durumda. kadın ittifakı. 2 tarafta birleşecek. ve o adama cephe alacak...ama nerede aanca birbirimizi yeriz,küfrederiz.. ondan sonrada bu adamlar neden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor diyoruz..eee biz kadınlar adamı böyle tepemize çıkarırsak onlarda ben neymişim abi derler.
Kimsenin sadece konu sahibini suçladığı yok
Ama konu sahibi de sevilmediğini bildiği halde neden sürdüyor ki ?
Hem sevilmiyor , hem aldatılıyor.. Sevgiliyken bunu yapan ilerde ohooo diyoruz..
Karşıda ki kızda konu sahibesi de birbirinden haberliymiş, ikisi de başka erkek yokmuş gibi aynı anda ikimizi idare edebilir modundalar.. Hatta kapışıyorlar, tamam beni sevmiyor ve mesajlaşmalarını da gördüm kızdan hesap sordum ama ayrılmam çünkü o kıza gitcek ayrılırsam diyo konu sahibi..
Adam zaten şerefsiz sana gelse ne olur ötekine gitse ne olur bu saatten sonra..
yanı aklıselim insanın yapacağı nedir şu durumda. kadın ittifakı. 2 tarafta birleşecek. ve o adama cephe alacak...ama nerede aanca birbirimizi yeriz,küfrederiz.. ondan sonrada bu adamlar neden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyor diyoruz..eee biz kadınlar adamı böyle tepemize çıkarırsak onlarda ben neymişim abi derler.
Eee sende suçu kadınlarda buldun işte
İlk yorumunla çelişiyorsun
Demek ki kadını erkeği yok bu işin, kendini kullandıranı kullandırmayanı var..
Geçen konuşmaya göre karşıdaki kadın hiç de öyle ittifak yapacağa benzemiyor, sen çekil aradan demiş
Anlamadım ki bu adam altın yumurtluyor herhalde..
yok suçlu her 2 taraf. ama bence en büyük suçlu erkek.. bilemeyizki hangi taraf doğru söylüyor.. yada hangi taraf daha önce bir beraberlik yaşamış adamla..ama benim kızdığım hep kadınların birbirini suçlaması. ve erkeği gözardı etmesi...ilk yorumumda da aynı şeyi söyledim... yinede söylüyorum. bir beraberlik varsa o beraberliği yaşayan kişilerindir ilişkiye saygısı.2ci şahısları ilgilendirmezki. onun ilişkisi değil. tabiiki değerleri olan kadın ve erkek elbetteki beraberliği olana bakmayacak. bakmamalıda. ama önce bu beraberliği yaşayanlar değer verecek o ilişkiye.. o vermezse diğeri kadın yada erkek verse nolur vermese nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?