- 27 Eylül 2012
- 319
- 22
- 118
- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
konu sahibi arkadaş,bu insandan kurtul bi an önce kendine yeni bi sayfa aç
kurtulmazsan,senin o şerefsiz insandan ve o utanmaz kızdan ne farkın kalıcak.
aradım kendime inanmıyorum ama aradım bu şekilde olmayacaktı
niye öyle mesajlar attın dedim
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.
Anladığım kadarıyla kız gayet rahat olgun ve aşmış vaziyette kendini sana göstererek herşeyi eğer dürüstse açıklamış sevgilinin sana söylemediklerini söylemiş. Sevgilinin sana vicdan borcu varmış gibi anlatmış ve bu kız dürüstse sevgilin seninle mutsuz
üzgünüm ama bu çocuk anladığım kadarıyla 2 kişilik yaşıyor yani sende aradağı özelliklerin yarısını ondada diğer yarısını buluyor aslında iki kişinin yanındada % 100 mutlu değil belki sen ayrılsan onunlada çok mutlu olmaz hani elde edene kadar imkansız çok özel tatlı gelir ama ulaşınca sihir kaybolur ya ama geleceğini düşün bu çaba bu yorgunluk, mücadele seni ömrünün sonuna kadar taşımaz.
yine ve yine. tek suçlanan hemcinsimiz.
hırsızın hiç suçu yok.
yine diyorum. yaşasın erkek olmak.
erkek ol,hiç suçlanma. her haltı ye. ama suçlanan yediğin kadın olsun.
kebap ya.
seviyorum ve kendime söz geçiremiyorum.aslında defalarca ayrılmak istedi.ama birgün eğer evlenmeye karar verirsem seninle evlenirim diyor
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
yanlış sorular yanlış cevaplar dedi...seni sevmediği halde seninleyse bu çok önemli dedi...ya gideceksin ya susacaksın dedi...bana senden hep olumlu bahsetti dedi. hep övdü ona olan bağından sadakatinden...onu bırakmayışını ne olursa olsun çok önemsiyor ve bunu vicdan yapıyor dedi.giderse eğer seni üzeceği için kalıyor dedi.yani senin mutsuzluğun için kendi mutluluğundan vazgeçiyor dedi.
konu sahibi arkadaşım kaç yaşındasın acaba öğrenebilir miyim ?
Kızı ve mesajları boşver, senin ilişkin her yönden sakat...
Adam seni sevmiyor, dahası var mı?
Sevmediği gibi zerre değer vermiyor -ki başka kızla sarılıp uyumaktan bahsediyorlar...
Hem gururunu hiçe sayıyorsun hemde kekleniyorsun....
uzun süreli gitgelli arada sırada ayrılmalı bir ilişkim var.aslında erkek arkadaşımın beni sevmediğini biliyorum.yani sevdiğini hiç söylemedi.ama değer veriyor bana biliyorum.bunun bir kaç yıl önce bi arkadaşı vardı normal sosyal arkadaşı.çok sık görüşüyorlardı onu çok seviyordu ondan çok iyi bahsediyodu.çok akıllı çok sağlam kız diye.neyse geçenlerde sevgilimin telefonunda bu kızdan gelen mesajları gördüm.bildiğin özlem kokan mesajlar.sevgilime sordum yok öyle bişey dedi.inanmadım.şakalaşıyorduk diyor bide dalga geçer gibi.çok müstehcen şakalar dedim.ağladım kıza küfrettim.hala kıza toz kondurmuyor.ayrılmayacağımda.ne yapacağım ben.seviyorumda.
sevmiyorum diyorsa gitsin o zaman
ben bekledim onu diğer ayrılıklarda. dönmeseydi madem
sevmiyorum diyorsa gitsin o zaman
ben bekledim onu diğer ayrılıklarda. dönmeseydi madem
Ne demişler bilirsin dostum, dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek pesinden gitmez. Tabii ki kadın suçlu olacak... Sevdiğimiz insanı suçlamak onu beynimizde kirletmek cok zor. Basit olan, tanımadığımıza mana bulmak...
cevap vermedi
çok adisin dedim
cevap vermedi
konuşsana diye bağırdım
senin gözler tamamen kapalı benim bi şeyler yazmam için pek bir isteğim kalmadı, azıcık başka bir ışık görsem döşerdim paragrafları ama..gençlik ateşi değil o 30 lu yaşlarda ben 28 yaşındayım
yaşımı yukarda yazdım. ailem geleneksel bir yapıda lise mezunuyum ve çalışmıyorum
bütün gece kendimi o kızla kıyasladım zaten
hata biliyorum ama
iyi bi işi var
eğitimi iyi
ciddi araştırmlar felan yapan biri
toplumda duruşuyla felan önde olan biri
bu yüzden hayran ona zaten
hep bunları anlatıp dururdu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?