O konuşan ben değildim

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
bugün derhal psikiyatristten bi randevu aldım. Zihnim iyice bulanmış durumda. Zaten kafamdaki seslerden sizlere bahsetmiştim ama bu seferki çok garipti. Nasıl anlatırım bilmiyorum. Bugün okulda arkadaşımla konuşurken bi anda ben sustum yerime başkası konuştu. Bunu gerçekten nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Çok sıradan bir konuşmaydı arkadaşım ders çalışmaya başladın mı dedi birden evet dedim. Ama bunu kendim düşünerek demedim. Sanki zihnimde yaşayan başka biri beni sessize aldı ve konuşmaya başladı. Sonra ben sustum ama ağzım konuşmaya devam etti. konuşma şu şekilde devam etti:
Ben: sen başladın mı?
Arkadaşım: yok daha notları almadım.
B: ben aldım bayağı bi not birikmiş
A: hadi ya ne kadar tuttu
B: valla tam hatırlamıyorum da 50 küsur bi şey.......
buraya kadar resmen ben sustum yerime başkası konuştu. Yani bu nasıl anlatılır bilmiyorum çok garipti. Ben resmen konuşmaya çalışıyorum ama yok sanki kendi zihnimde hapsolmuş gibiydim katiyen ağzımdan çıkanları kontrol edemedim. Artık benim yerime konuşan neyse ona sus artık falan diye bağırdım içimden ve resmen size yemin ediyorum resmen bana cevap verdi üff aman tamam be dedi ve ancak ondan sonra ben konuşmaya devam edebildim. Kız da korkmasın diye bozuntuya vermeden konuşmaya devam ettim ama korkudan titredim resmen o an. Kız da fark etti iyi misin rengin soldu diyo benim rengim solmasın da kimin rengi solsun? Tamam artık eminim delirdim kafayı yedim sıyırdım ilaç kullanmam lazım ama doğrusu korkuyorum çok korkuyorum. Kafamın içinden aniden gelen çığlık seslerine kapı çarpması seslerine alışmıştım bile neredeyse ama resmen bir şey beni susturup kendisi konuştu. Çok korkunçtu. O an resmen beynim uyuştu sanki biri benim beynimi avcunun içine alıp sıkıştırıyormuş da iyice ezilen beynim o elin parmaklarının arasından akıp gidiyormuş gibi hissettim. Yapabileceğim tek şeyin psikiyatriste gitmek olduğunu biliyorum başka bir çözüm yolum yok ama randevum ta haftaya. Bütün bu sıkıntımın içinde başımı elin herifinin dizine değil de kendi ailemin dizine koymak isterdim. Çok yalnızım. Anlatıp içimi dökmek istedim

Psikiyatristin verdiği ilaçları düzenli kullan, geçmiş olsun.

Bir süre ailenin yanına gitmeyi düşünür müsün? Stresli bir ortam da senin bu durumunu tetikler çünkü, gidip bir iki hafta kalsan? Yerine imza falan atarlar.

Doğru anladıysam eğer bu arada benim başıma da gelir ancak çok yorgun olduğumda yani az uyuyup çok çalıştığımda.Zihnim yoğunken oluyor refleks gibi konuşuyorum,bir dk sonra ne dediğimi hatırlamadığım da oluyor.Yorgun muydunuz?

Bu yasadiklariniz icinde en mantikli karari verebilmişsiniz. İyi bir doktora gidin. Kendinize dikkat edin.

Hayır öyle değildi ben kendim konuşmaya çalıştım konuşmak istedim ama konuşamadım sanki ben bi kuklaymışım da başkası beni seslendirmiş gibi oldu zaten dediğim gibi sus artık dediğimde de bana üf tamam be diye cevap verdi

Bu ara bende öyleyim.
Şu an konuşan,yemek yiyen,nefes alan ben değilim. Etrafımda bir şeyler oluyor ama ben yokum sanki!
Nefes alıyorum ama gömmüşler sanki beni!
Konuşuyorum ama mecbur kalmadıkça konuşmuyorum da!

Şimdiki nesil çok nazlı geliyor bana. Ailen sana ne yaptı? Canını mı aldı ne yaptı yani? Bırakıp elin adamına gidiyorsun koca bir hata.
Ya bizim annemiz bizi terlikle kovalar defol derdi biz 10 adım gider ısrarla sarılır öperdik, o da cimdiklerdi sonra barışırdık ve bizim böyle olmamız ailemizle aramızda önemli bir bağ kurdu.
Şimdiki nesil hiçbir şeyini ailesine söylemiyor, hemen küsüyor trip atıyor ya hu gökten zembille falan mı indiniz anlamadım tribiniz kime? Ağa mısınız paşa mı?
Çık git annenin evinde kır dizini otur. Bu kadar basit! Doktora da git muhakkak.
Bir adamın evinde kalıyorsun seni kesse biçse kimsenin ruhu duymaz, ki yapmaz da deme. Seni doğuran kadını çekemeyen sen elin adamını nasıl çekiyorsun güveniyorsun? Çok kızıyorum çok.

Çok değil şundan birkaç ay önce iyi kötü bi ailem vardı bi evim vardı artık yoklar. Güzeldim şimdiyse kafamın içindeki seslerden asla uyuyamadığım için 50 yaşında gibiyim. Muhtemelen iyi bir geleceğim vardı oysa şu an kendimi öldürmezsem ancak ilaçlarla biraz normal bir insan olabileceğim. Geleceğe dair hayallerimde çok saygın bi avukat olmak vardı oysa şimdi hayalim dahi yok yalnızca bugünü de bitirmek derdindeyim. Ben bunları yaşarken ailem dediğim insan müsvetteleri beni sormuyor bile. O evde yaşadığımda yarım saat arkadaşlarımla dışarı çıksam 5 dakikada bir arayıp beni taciz eden annem sırf ablam laf etmesin diye beni aramıyor bile. Beni resmen elbirliğiyle delirttiler ve beni getirdikleri bu hali görünce içlerinde acaba mı diye bir soru oluşmayacak bile. Kendilerinde suç bulmayacaklar bile. Kendimi öldürüp onlardan intikam alasım geliyor böylece hayatları boyunca bana çektirdikleri gibi yaşayacaklar. Çok bunaldım

Ben annemin nazını çekemedim diyr kapıyı çarpıp evden çıkmadım. Ablam beni evden kovdu annem de dedi ki sonuçta evi ablan geçindiriyo ben bi şey diyemem. Evden çıkıp gidince de aramadılar bile beni. Elin adamı beni kesse emin olun bu kurtuluş olur bana

Ya kovsun ne olacak? Babasının malı mı? Duyma görme etme, ve karışma! Kim ne yaparsa kendine yapar. Elin adamından daha kötü olmazlar emin ol. Çık git ailenin yanına.

Geçmiş olsun depersonalizasyon bozukluğu olabilir araştırın isterseniz.
Stresten de kaynaklanabilir ihmal etmeyin.
Sizinki de zor durum evden kovulmussunuz ama şöyle düşünün kapdan kovsalarda bacadan girseydiniz keşke ki kimsenin evladını evden kovmaya hakkı yoktur dogurdularsa seni bakmak sorumlulugunuz almak zorundalar.
Şu an sinirle söylüyorsunuz ama daha çok gençsin ablacıgım ilerde pişman olma derim.
Daha bugun bir arkadaşım beni aradı ikiz bebekleri var ve daha 2 aylıklar.
Eşi yok şu anda ailesinin yanına sıgındı ve öz babası tarafından kovuldu evden annesi de arada kalmış bir şey diyemiyorlar.
Eşyalarını koydugu depoya sıgındı napsın o kadıncagız sizin gibi genç de değil üzülmey,n beterin beteri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…