- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Onun kitabını okumuştum ve evet aynen öyleydi sanki kafamın içindeki çığlık atan o konuşanmış gibi hissettimGöçebe filmi gibiacil dr a
Hayır öyle değildi ben kendim konuşmaya çalıştım konuşmak istedim ama konuşamadım sanki ben bi kuklaymışım da başkası beni seslendirmiş gibi oldu zaten dediğim gibi sus artık dediğimde de bana üf tamam be diye cevap verdiDoğru anladıysam eğer bu arada benim başıma da gelir ancak çok yorgun olduğumda yani az uyuyup çok çalıştığımda.Zihnim yoğunken oluyor refleks gibi konuşuyorum,bir dk sonra ne dediğimi hatırlamadığım da oluyor.Yorgun muydunuz?
Ben annemin nazını çekemedim diyr kapıyı çarpıp evden çıkmadım. Ablam beni evden kovdu annem de dedi ki sonuçta evi ablan geçindiriyo ben bi şey diyemem. Evden çıkıp gidince de aramadılar bile beni. Elin adamı beni kesse emin olun bu kurtuluş olur banaŞimdiki nesil çok nazlı geliyor bana. Ailen sana ne yaptı? Canını mı aldı ne yaptı yani? Bırakıp elin adamına gidiyorsun koca bir hata.
Ya bizim annemiz bizi terlikle kovalar defol derdi biz 10 adım gider ısrarla sarılır öperdik, o da cimdiklerdi sonra barışırdık ve bizim böyle olmamız ailemizle aramızda önemli bir bağ kurdu.
Şimdiki nesil hiçbir şeyini ailesine söylemiyor, hemen küsüyor trip atıyor ya hu gökten zembille falan mı indiniz anlamadım tribiniz kime? Ağa mısınız paşa mı?
Çık git annenin evinde kır dizini otur. Bu kadar basit! Doktora da git muhakkak.
Bir adamın evinde kalıyorsun seni kesse biçse kimsenin ruhu duymaz, ki yapmaz da deme. Seni doğuran kadını çekemeyen sen elin adamını nasıl çekiyorsun güveniyorsun? Çok kızıyorum çok.
Ya kovsun ne olacak? Babasının malı mı? Duyma görme etme, ve karışma! Kim ne yaparsa kendine yapar. Elin adamından daha kötü olmazlar emin ol. Çık git ailenin yanına.Ben annemin nazını çekemedim diyr kapıyı çarpıp evden çıkmadım. Ablam beni evden kovdu annem de dedi ki sonuçta evi ablan geçindiriyo ben bi şey diyemem. Evden çıkıp gidince de aramadılar bile beni. Elin adamı beni kesse emin olun bu kurtuluş olur bana
Eh iyi olmadığımı ben de görebiliyorumBi önceki konunu okudumda sende pek normal değilsin 19 yaşında kızsın koca herifle ne işin var ciddi ciddi dr a git iyo değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?