Gec kaldim biliyorum...
Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde en ufak bir gripten bile olabilcek kulak iltihabı ve kulaga vurmasinda kulak ve burun boslugu arasindaki oztaki borusunda odem olusmasi demektir...o bolgede bir sivi vardir ve devamli o boslukta devir daim yapar...ornek vereyim goz yasi gibi dusunun...Öztaki borusunda ödem olduğu zaman sıvının devir daim yapamamasından ötürü arka tarafda birikiyor ayrica kulaga baski yapiyor...yani ödem inmedi takdirde kulak geçici düzeliyor sonra tekrarlama ihtimali yüksek. ..bunun icin yapilacak tek sey o odemi gidermeye calismaktir..o da ancak burun damlalari ya da spreyi ile olur..doktorlarin cogu neden bu durumda antibiyotigin yaninda burun spreyi veriyor saniyorsunuz? Ben sahsen sadece burun tikanikligi icin zannediyordum...ama oyle degilmis

tabii verdikleri yontem bir sure ise yariyor...sonra yeniliyor deniyor...Burun damlası yardımı ile ödem çözülüyor. ..Eğer çokciddi bir oödem yoksa serum fizyolojik. bile yeterli ödemi açmak için çooook ağrısı varsa soylediklerinizi anlamiyorsa vs...ödem ciddi demektir. .o zamanda ancak;
Iliadin Pediatric burun DAMLAsi (sprey degil)yan yatar posizyonda 2 damla sık birkaç dakika bekle sonra diğer yanına dön aynısşekilde uygula...günde 2 kere 2ser damla olacak sekilde 3 gün tamamen düzelmez ise 5 gün en fazla kullanabilirsiniz...kulak iltihabı na en iyi o geliyor gozlemledigim kadari ile...ve bir süre yatabilirse daha iyi...sonra serum fizyolojik. Devam...yalnız burun damlası damlatildiktan sonra buruna herhangi birsey damlatilamaz burun temizliği yapılacak ise damla dan önce serum fiz.ile yapilmasi lazım. ..çocuğunuzu telefonla konuşturun. .karşı tarafın ne dediğini duyabiliyor ve anlayabiliyorsa sorun yok ya da gecmis demektir...
"]merakla beklıyorum