Çocuk Hastalıkları O minik burun neden tıkanıyor???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
işte benımkıde am tersı aynı yaslarda 2 kuzenı var ucununde kendı arkadas grubu var
15 gun once tatılden donduk, ege bır tane cocukla arkadaslık kurmadı , onunla konusmaya calısanlara sırtını done ,k.ç.nı kıvıra kıvıra terk ettı onları
ogretmen evı okuldan daha cazıp hala asla getırmeyın dedı
acaba dıyorum ben cokmu fazla ne bılım ben bellı saatlerde anne, onun dısında kaleci futbolcu dana esek araba kamyon salıncak bla bla oldum bılemedım hatta bunu en ıyı annem soyler
ben ve amca oglum 7 gun arayla odgmusuz amcamın oglu cok sessızmıs ben ıse konuskanım yanı cabuk ıletısım kurarım konusmaları yonetırım
annem demıs x aglar , cute aglamaz
anam ben tam 1 ay agladım okuldan okul mduur bıle kovaladı bızı ben agladıkca annemde agladı :D amcamın oglu hıc aglamadı suanda kendısı unıversıte hastanesınde doktor , ben ortlama bır yerde cokca konusacagım bır ısteyım :D
senin oğlan havasından mı konuşmuyor ki.
bazılarında karakter olurmuş bu hava meslesi.
bir de gerçekten maşallah sana çok iyi yetiyorsun oğluna.
yani biz de evde babasıyla oynuyoruz ama ben yoruluyorum gerçekten. sabah 6 da kalıp akşam 7,3 da eve girmek ve bir dizi ev prosedurunden sonra yorucu oluyor ama misafir yoksa evde tv falan açmayız kızın odasında takılırız. ama elimde olsa 2,80 uzanırım yani. en azından "erken uyusa" diyorum.
yaş farkından mı acaba ya?

o sorunsalla ben haftaya savaşacağım. valla marketlerde böyle kırtasiye malzemelerini görmek bile beni şimdiden geriyor. yaw diyorum daha çok var ne acelesi vardı koydunuz şimdiden de durduk yere geriyorsunuz insanı. hele migrosta tam girişte.:KK17:
bızım okul 250 tl malzemelerı ve kıtapları vermıs
ben ıse 350 tl sanmıstım babamda kırtasıyecı benım zaten bızım lıste koyden sehıre yol olacak cınstendı
en nıyaetınd ebız ana malzelerı babamdan alabıldıkleırmızı ucretsız aldık + 130 tl kalan esyalar ( 50 tl keçe ve poligom desem), 50 tl sağlık raporu ,100 tl canta manta derken bir maası attık okula geldık ha bırde kıtaplar ıcınde ayrıca bızden 100 tl aldılar bız 250 hepsını alabılecekken almadık o yanı , cebımızden cıkan parayla kafa kafaya ama neredeyse tum boya kagıt kalem vs babamdan ucretsız aldık yanıııı

o sorunsalla ben haftaya savaşacağım. valla marketlerde böyle kırtasiye malzemelerini görmek bile beni şimdiden geriyor. yaw diyorum daha çok var ne acelesi vardı koydunuz şimdiden de durduk yere geriyorsunuz insanı. hele migrosta tam girişte.:KK17:
Walla daha biz 101 bim kısmındayıZ. Hafta sonu nt si var bu işinki orda maaşın yarısını nerdeyse bırakıyoruz . Çanta şu bu. Haa bide kıyafete giricezki amanın. Rabbim olmayana yardım etsin.

bızım okul 250 tl malzemelerı ve kıtapları vermıs
ben ıse 350 tl sanmıstım babamda kırtasıyecı benım zaten bızım lıste koyden sehıre yol olacak cınstendı
en nıyaetınd ebız ana malzelerı babamdan alabıldıkleırmızı ucretsız aldık + 130 tl kalan esyalar ( 50 tl keçe ve poligom desem), 50 tl sağlık raporu ,100 tl canta manta derken bir maası attık okula geldık ha bırde kıtaplar ıcınde ayrıca bızden 100 tl aldılar bız 250 hepsını alabılecekken almadık o yanı , cebımızden cıkan parayla kafa kafaya ama neredeyse tum boya kagıt kalem vs babamdan ucretsız aldık yanıııı
aa sağlık raporu da mı istiyorlar. neler var içinde?
dr var mı kreşte?

r
Walla daha biz 101 bim kısmındayıZ. Hafta sonu nt si var bu işinki orda maaşın yarısını nerdeyse bırakıyoruz . Çanta şu bu. Haa bide kıyafete giricezki amanın. Rabbim olmayana yardım etsin.
öyle maaselef o kadar çok şey istiyorlar ki.
bizim devlet olduğu için bir de temizlik listesi falan var. ama markları da yazıyorlar.mesela 2 litre X marka sıvı sabun gibi..

Herkese Merhaba,

Doğum yaptıktan ve kızım 1,5-2 yaşına geldikten sonra gebelik-çocuk büyütme gibi topiklerden uzaklaştım. BDV daha kalabalık olduğu için de konuyu buraya açıp daha çok bilgi akışını sağlamak amacım. O yüzden en azından cumartesine kadar BDV de kalırsa bir çok kişiye yararlı olacağını düşünüyorum.

Sevgili yöneticiler ctsine kadar BDV de misafir olabilir mi tıkanık burun derdim?

Aslında genel anlamda bir paylaşım olsun istiyorum; ilk aklıma gelen tıkanık burun. Kış gelmeye başlayınca dolapta biten cold mixler, serum fizyolojikler bilmem neler bilmem neler yine derdim olmaya başladı..

Kış geliyor neler yapıyorsunuz çocuklarınız için?

Benim en büyük sorunlarımdan biri gece tam yatacağım...

"anneeeee nefes alamıyorum" hasta değil ama burnu tıkanık.. neyse açıyoruz bir şekilde.

Bu sefer ben yatağa giriyorum sabah okulda bu çocuk tıkanırsa ne yapar. Hani büyük adam olsa bir şekilde işini görür ama bu acı çeker. Bilmeyen yoktur da ben yine söyleyeyim kızım 4 yaş 4 aylık.

Siz neler yapıyorsunuz hastalıkları hafif atlatması için? İlaç kullanmadan geçiştirebilmek için vs vs..

Doğru bildiğimiz yanlışlar neler bu konuda veya yanlış bildiğimiz doğrular? Birlikte tartışalım.
Canim ufak bir hastalik sezdigimde hemen sabah aksam olmak uzere taze sikilmis bir lasik sogan suyu veriyorum
Onun disinda cold mix cok ise yariyor
Eger burnu tikaniksa gece yatmadan yatagibin basucyba 4 e bolunmus sogani tulbente sarip koyuyorum hem burnu hemen aciliyot hem odadaki mikrobbu aliyor
he birde keco biynuzu ozu kullaniyorum

bu arada okula ilk bu yilmi gidicek malum kreste biraz fazla hasta oluyorlar
brn ilk defa kizima bu yil grip asisi virdurdum sinifin yarisu hasta oldugi halde dilimi isirayim kizim hoc hasta olmadi bu yil tekrarlicam

r

öyle maaselef o kadar çok şey istiyorlar ki.
bizim devlet olduğu için bir de temizlik listesi falan var. ama markları da yazıyorlar.mesela 2 litre X marka sıvı sabun gibi..
Bizimd
Sadece şu tıkanık burunlardan dolayı kış gelmese diyorum.

Biz çok hasta olmuyoruz ama hasta olmasak bile burun tıkanıklığı oluyor.

Geniz eti sorunu olanlar yazın bile rahatsız olması lazım sanırım değil mi?

Yazın şikayetleriniz var mıydı sizin?
Canim bizde yoktu ama agzinun kokmasi gece horlama olnasi lazimhasta olmadigi zamn bile agzinin acik uyumasida bir belirrti

Canim ufak bir hastalik sezdigimde hemen sabah aksam olmak uzere taze sikilmis bir lasik sogan suyu veriyorum
Onun disinda cold mix cok ise yariyor
Eger burnu tikaniksa gece yatmadan yatagibin basucyba 4 e bolunmus sogani tulbente sarip koyuyorum hem burnu hemen aciliyot hem odadaki mikrobbu aliyor
he birde keco biynuzu ozu kullaniyorum

bu arada okula ilk bu yilmi gidicek malum kreste biraz fazla hasta oluyorlar
brn ilk defa kizima bu yil grip asisi virdurdum sinifin yarisu hasta oldugi halde dilimi isirayim kizim hoc hasta olmadi bu yil tekrarlicam
işte benim kızım sıkılmış soğan suyu falan içmez öyle. meyve suyuna katsam olur mu ki?
cold mix ben de çok memnunum. hatta sabah işe gelmeden önce çantasının önüne koyuyorum ki annem unutmasın üstüne damlatsın diye.
ama soğanın bölünüp konulmasını bilmiyordum. denemekte fayda var kesinlikle.

valla çok güzel fikirler çıkıyor. maddeler halinde bile yazabilirim bunu ilerleyen sayfalarda..herkes faydalansın.soğanı kesin deneyeceğim.

Bizimd

Canim bizde yoktu ama agzinun kokmasi gece horlama olnasi lazimhasta olmadigi zamn bile agzinin acik uyumasida bir belirrti
bu gece bir dikkat edeyim ağzına..zaman zaman açık ve kapalı oluyor ama daha iyi gözlemleyeceğim. bir de kesin dr ye götüreceğim bakalım.

işte benim kızım sıkılmış soğan suyu falan içmez öyle. meyve suyuna katsam olur mu ki?
cold mix ben de çok memnunum. hatta sabah işe gelmeden önce çantasının önüne koyuyorum ki annem unutmasın üstüne damlatsın diye.
ama soğanın bölünüp konulmasını bilmiyordum. denemekte fayda var kesinlikle.
Tabi tabi yedigi herseyin icine konulabiliyor hatta kisin haftada uc kez vermek lazim hasta olmadada
Copd mix bende kullaniyorum
soganda cok fayda eeiyor sabah kalkinca oda tum gece kebap yemis gibi koksada

bu gece bir dikkat edeyim ağzına..zaman zaman açık ve kapalı oluyor ama daha iyi gözlemleyeceğim. bir de kesin dr ye götüreceğim bakalım.
Agiz kokudu nasol peki
Benum oglum alerjik bronsit astimi var ve bu geniz etini tetikleyen nirdey oldugundan her gidisimdw
agzi acik uyiyormu
nefesi kokuyormu
horluyormu
bunlari soruyor bunlar yoksa geniz eti gorunkuyot demek

Tabi tabi yedigi herseyin icine konulabiliyor hatta kisin haftada uc kez vermek lazim hasta olmadada
Copd mix bende kullaniyorum
soganda cok fayda eeiyor sabah kalkinca oda tum gece kebap yemis gibi koksada
doğal antibiyotik zaten. o zaman tedbir amaçlı aslında ara ara içtiklerine bile katılabilir soğan suyu.
bu akşam başlıyorum:KK54:

Agiz kokudu nasol peki
Benum oglum alerjik bronsit astimi var ve bu geniz etini tetikleyen nirdey oldugundan her gidisimdw
agzi acik uyiyormu
nefesi kokuyormu
horluyormu
bunlari soruyor bunlar yoksa geniz eti gorunkuyot demek
sabah uyandığında oluyor ama dişlerini iyi fırçalamadığından ya da yeme sorunu olduğundan yani yemediğinden aslında koktuğunu düşünüyorum. ama kahvaltıdan sonra bitiyor diğer insanlar gibi, gün içinde yok.
senin dediğin gün içinde de devam eden bir ağız kokusu mu?
normalde horlamıyor ama burnu kapalı olunca bir tek o zaman horluyor.

Back
X