- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
senin oğlan havasından mı konuşmuyor ki.işte benımkıde am tersı aynı yaslarda 2 kuzenı var ucununde kendı arkadas grubu var
15 gun once tatılden donduk, ege bır tane cocukla arkadaslık kurmadı , onunla konusmaya calısanlara sırtını done ,k.ç.nı kıvıra kıvıra terk ettı onları
ogretmen evı okuldan daha cazıp hala asla getırmeyın dedı
acaba dıyorum ben cokmu fazla ne bılım ben bellı saatlerde anne, onun dısında kaleci futbolcu dana esek araba kamyon salıncak bla bla oldum bılemedım hatta bunu en ıyı annem soyler
ben ve amca oglum 7 gun arayla odgmusuz amcamın oglu cok sessızmıs ben ıse konuskanım yanı cabuk ıletısım kurarım konusmaları yonetırım
annem demıs x aglar , cute aglamaz
anam ben tam 1 ay agladım okuldan okul mduur bıle kovaladı bızı ben agladıkca annemde agladıamcamın oglu hıc aglamadı suanda kendısı unıversıte hastanesınde doktor , ben ortlama bır yerde cokca konusacagım bır ısteyım
![]()
bazılarında karakter olurmuş bu hava meslesi.
bir de gerçekten maşallah sana çok iyi yetiyorsun oğluna.
yani biz de evde babasıyla oynuyoruz ama ben yoruluyorum gerçekten. sabah 6 da kalıp akşam 7,3 da eve girmek ve bir dizi ev prosedurunden sonra yorucu oluyor ama misafir yoksa evde tv falan açmayız kızın odasında takılırız. ama elimde olsa 2,80 uzanırım yani. en azından "erken uyusa" diyorum.
yaş farkından mı acaba ya?