amin canım.Haklısın canım buyuk oldugu için degılde hasta oldugu ıcın buyuyormus genız etı
Tesekkur ederım sızede cok gecmıs olsun
Inan bende en son dusundum amelıyatı çok doktorada götürdüm agız bırlıgı etmıscesıne amelıyat denılınce artık mecbur kalıyosun
O amelıyattan cıkmalarını beklemek kadar acı veren bişey yok Rabbım korusun kızucuklarımızı
3yaşında olan iyi gidiyor valla maşallah. Benim kızım baya direndi geçen sene.Bırı 4 bucuk bırıde 3 canım
Çok dogru okul gıbı olmazda ne bıleyım bır garıbım işte
3 tane bebesi var. Ama kızından biri baya büyükmüş 14 yaşında. Diğeri 5 yaşında en küçük 2 yaşında. 18 yaşında evlenmiş anacım.şu dorugunanneısnın hesaplamama göre 34 yasında tam 4 tane bebesi varyanlısmı anladım
ipekcim biz okula basladık
Abısıyle aynı okulda canım aynı sınıf degıl ama o yuzden3yaşında olan iyi gidiyor valla maşallah. Benim kızım baya direndi geçen sene.
Sen ayrılamıyorsun
Yok yok başından pürüz çıkarmazsa sonradan sorun olmaz.Abısıyle aynı okulda canım aynı sınıf degıl ama o yuzden
Bıde degısık geldı öğretmen arkadas sonradan ıstemezse bılemeyecegım
peki bu orta kulak iltihabının ne belirtileri oldu sende akıntı, ağrı,??Herhangi bir enfeksiyon gecirdiginde
peki bu orta kulak iltihabının ne belirtileri oldu sende akıntı, ağrı,??
şiddetli griple mi başladı??
zonklama?
çocuk kaç yaşındaydı ve nasıl dile getirdi kendini?
valla ipekcan ben izin aldım işte okula baslayabılmek ıcın . ilk tabı bız esımle gıttık okula bırakmaya , bizde bir gerilım fılan aglayacak kesın ben malum pek atıp tutuyorum yok cocugum bana cok duskun vay efendım cok baglı benı cok sever ana bılır elımı ayagımı oper, bız neye ugradıgımızı sasırdık ardına bıle bakmadan oyun odasına girince kameradan seyrettım 10 dakıka kadar 10 dakıkada ıslemler surdu odeme filan. öğretmen bize bence siz evinize gidin dedi napcam ben o kadar hazırlamısım kendimi döne dolana agladım3 tane bebesi var. Ama kızından biri baya büyükmüş 14 yaşında. Diğeri 5 yaşında en küçük 2 yaşında. 18 yaşında evlenmiş anacım.
Nasıl gidiyor okul? Severek gidiyor mu?
Bizim de ptesi başlayacak
Evet canım sız???ipek ilk deneyimimi buarada?
öğretim tesvıgıne basvurdunuzmu?
ben yenı duydum kahroldum halıyle ben baska bır okula vermek ıstemıstım yarım gunu 700 tlEvet canım sız???
ayyyy eveeetBırak canım sigarayı, bırakmaya çalış. Hiç yararı yok ki.
Tabi demesi kolay bunun da..
Öğretmenlerin çoğu içiyor hele eskiden bizim zamanımızda sigara yasağının olmadığı dönemde öğretmenler odası duman altı olurdu. Sis bombası patlatılmış gibi.
Özelden yazdım canım ama gelmedı sanırımben yenı duydum kahroldum halıyle ben baska bır okula vermek ıstemıstım yarım gunu 700 tl
servısı 200 tl :S
ya pa 'nın okullarından bırı ama cok asırı pahalı gelınce seneye dıye bıraktım
sımdıkı okulumuzda hakketten ıyı guzel ancak ben suanda uzatılmıs sure 8 ıle 18 eylul arasında ona basvuracagım pazartesı cıkarsa eger cok mutlu olucam gercekten ama okuldan alıp dıger yere vermek ıstemıyorum bu sene olan oldu basladı cunku ama duymuş olsaydım hersey farklı olurdu
Ahh cute ne kadar şanslısın.valla ipekcan ben izin aldım işte okula baslayabılmek ıcın . ilk tabı bız esımle gıttık okula bırakmaya , bizde bir gerilım fılan aglayacak kesın ben malum pek atıp tutuyorum yok cocugum bana cok duskun vay efendım cok baglı benı cok sever ana bılır elımı ayagımı oper, bız neye ugradıgımızı sasırdık ardına bıle bakmadan oyun odasına girince kameradan seyrettım 10 dakıka kadar 10 dakıkada ıslemler surdu odeme filan. öğretmen bize bence siz evinize gidin dedi napcam ben o kadar hazırlamısım kendimi döne dolana agladımeve gittik ilk gün bize cok zor gectı 4 te koptuk okula gıttım etrafında sessızce dolastım 1 saatte zor cıkardık okuldan, 2. gun sende benımle kal dedı evden cıkarken aa sen bana sakamı yapıyorsun anneler okulda durmazkı ama dedım , yine hemen ikna oldu ben bu sefer ayaklarıma dolanacak dedim . ikinci gün vay sen benı boyle bırakırsan dedım eve gıttım kahveye ınsan cagırdım , utu yaptım cıps cola tv takıldım , klaktım banyo oldum , tv karsısına gectım , camasır yerlestırdım , dondum dolastım 5 te esımle almaya gıttık
bla bla
bır annenının okul depresyonunu okuduydunuzda
o ne ???ipek ilk deneyimimi buarada?
öğretim tesvıgıne basvurdunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?