- Konu Sahibi AdventureTime
-
Bu havalarda iç çamaşır da kıyafetler de hergün değişebilir. Ya da ben sıcak bir yerdeyim bilmiyorum ama saçımı yikamasam bile hergün duş alıp değiştiriyorum ben şahsen. Annen takıntılı sorunlu bir insan bence. Yasin çok mu küçük Niye el sabununa bile karisiyor
Ben niye bu yorumu hiç anlamadım acabaSabun konusunda haklı olabilir çünkü en yıkama takıntım yüzünden ellerim yaz günü bile kuruyor ama diğerlerinde ben pis ve üşengeç bile olabilirim yani abartı değil
Sabun konusunda haklı olabilir çünkü en yıkama takıntım yüzünden ellerim yaz günü bile kuruyor ama diğerlerinde ben pis ve üşengeç bile olabilirim yani abartı değil
Bilmem kokmaz da aslında kendisi.çorap giyip okula gidiyorum bir çorabı 2 gün giy diyor
Herkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın
Akıntı öyle sizin bahsettiğiniz kadar yoğun ve fazla değil.Ama banyoyu sık yapıyorum yani zaten ne yapmam gerektiğini de biliyorum annem mi haklı ben mi diye merak ettim
Teşekkürler herkesin yorumları için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?