- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
15 yaşındayım lazım olunca kendim yıkıyorum zaten çamaşırlarımıSen kac yasidasinki ben olsam anneme yap et diyecegime ayirir kendi camasirimi atarim makineye, anne hem pis hem cimri ..
Ayyy ailecek pislikten öleceksiniz bence
Valla midel kaldirmiyor bugun acilan konulari her biri baska bir alem
Ablam sen bakma annene, camasir her gun degistirirlir,gunluk ped bile kullansan durum degismez yine her gun degistirilmeli
Onul pantolonu haftada bir veya iki yikanmali
Sutyen de oyle iki hafta aynisi takilmaz kokudan yanina varilmaz takilirsa da
Allahim sana geliyorum bu ne yaaa
Herkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın
Çamaşır hep değişiyorum günlük pedi zararlı ve yazın kaşındırıyo diye bıraktım
Okula gitmiyorum ama pantolonlarımı kendim yıkarım sütyeni de 1 haftada 1 veya 2 veya daha fazla değişirim terleme durumuma bağlı
Arkadaşlar yeterince yazmış zaten önerilerini, onlara katılmakla birlikte merak ettim:
15 yaşındasın ve neden okula gitmiyorsun? Özel değilse yazar mısın?
Anneniz pis senide kendine benzetmeye çalışıyo.
Akıntın varsa günde 1 değil 4-5 kez çamaşır değiştirmen gerek .
Pantolonda hergün yıkanması gerekir çünkü akıbtı varsa bulaşır.
Günlük ped kullanma hiç sağlıklı değil.
Süryeni birkez kullanıp yıkadığım için bana deli muamelesi yapıyolar ama 2 haftada 1 de o sütyen kayış gibi olur.
Banyoda hergün yapman lazım artık eski zamanda rutubetsiz arabanın sayılı olduğu zamanda yaşamıyoruz .
Annen konuşssun dursun at makinaya yıka sen duşunu da hergün al
15 yaşındayım lazım olunca kendim yıkıyorum zaten çamaşırlarımı
Ben küçükken daha çok önem verirdi bu temizlik olayına.
Bu havalarda iç çamaşır da kıyafetler de hergün değişebilir. Ya da ben sıcak bir yerdeyim bilmiyorum ama saçımı yikamasam bile hergün duş alıp değiştiriyorum ben şahsen. Annen takıntılı sorunlu bir insan bence. Yasin çok mu küçük Niye el sabununa bile karisiyorHerkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?