- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Yook artık çevremde duyarım hergün yıkansın çamaşırını değiştirsin diye çocuğuyla tartışan anneleri..
Ama bu model anneyi ilk kez okudum..
Sen annene uyarsan şayet herkes yanında burun tıkaçlarıyla gezer şüphen olmasın..
Eğer annen sana öğütlediği gibi yaşıyorsa vah eşinin,dostunun haline..
Tatlim sakin gunluk ped kullanma, hem parfumlu hem de sentetikler...Akıntı öyle sizin bahsettiğiniz kadar yoğun ve fazla değil.Ama banyoyu sık yapıyorum yani zaten ne yapmam gerektiğini de biliyorum annem mi haklı ben mi diye merak ettim
Teşekkürler herkesin yorumları için :)
Tatlim sakin gunluk ped kullanma, hem parfumlu hem de sentetikler...
Pamuklu ic camasiri kullan, bir sabah bir de okuldan gelince ic camasirini degistir derim.
2-3 gunde bir en az hatta yazin daha da sık olmak kosuluyla banyo yap, ben her gun banyo yapiyorum o da saglikli degil.
Ellerini de sık sık bol su ve sabunla yika...
Anneniz eski aliskanliklarinda kalmis anlasilan, kesinlikle normal olan sizsiniz...Kendi camasirlarini yika ve ilgilen, hic annenden rica etme, dus icin de izin alma...
Sutyenlerimi ben cok sık yikiyorum, bilemedim ne desem ama sutyen yikama topu kullan yipranmasin.
Son olarak akintin devam ederse mutlaka bir jinekologa git, ihmal etme henuz kucuksun buyuk ihtimal mantar vs. varsa ilac verir.
Korkman gereken hicbir sey yok, doktordan cekinilmez, kisacik bor gorusme olacak buyuk ihtimalle, gunluk pedi kullanmayi birak, eger akintin devam ederse ve ozellikle kokuluysa lutfen cekinme ve git.Suç tamamen benim.annem çalışıyor yoruluyor ben yardım edemiyorum yardım edeyim desem odanı topla diyor sadece topladım desem tamam başka bir şey yapma diyor.Ama artık biraz daha çok yardımcı olucam.doktordan hem çekiniyorum hem korkuyorum.sanırım gidemiycem
Korkman gereken hicbir sey yok, doktordan cekinilmez, kisacik bor gorusme olacak buyuk ihtimalle, gunluk pedi kullanmayi birak, eger akintin devam ederse ve ozellikle kokuluysa lutfen cekinme ve git.
Seffaf mi beyaz mi?Kokusuz ama yıllardır var
Seffaf mi beyaz mi?
canım senin annede var bişeyHerkese iyi günler.
Konu annem.sorun şu ki annem duşuma kıyafetime vs. Karışıyor
Mesela duştayım ben haberin olsun diyorum neden duş alıyorsun her gün duş alınır mıymış hasta olucan diyo.
Ben de anne her gün dediğin haftada 2 yani çok değil hem havalar ısındı bir şey olmaz merak etme diyorum.
Haftada bir yeter saçın da temiz diyor pis mi kokayım diyorum zar zor giriyorum duşa.
Sonra temiz çamaşır bitmiş oluyor anne çamaşır yıkar mısın temizler bitmiş diyorum.
Neye ihtiyacın var diyor işte söylüyorum her gün bir tane değişme sen de diyor.
Sonra afedersiniz ama akıntım oluyor çamaşırıma bulaşmış oluyor değiştiriyorum kirli çamaşırı atarken sürekli çamaşır mı değişilir biraz akıntı bulaşsa bir şey olmaz diyor.Günlük ped kirlenince de aynı şey
Banyo yapıcam sütyenim yok bu sefer de sütyen her hafta değişilmez 2 hafta da bir değiştir yeter diyor.
Okul pantolonumu kirli sepetine her attığımda pantolon ayda bir yıkanır sürekli yıkama diyor arkadaşlarıma sordum hepsi haftada bir yıkıyor hatta 2 kez yıkayan bile var
Tuvaletten çıkmışım ellerimi yıkıyorum çok sabun kullanma ellerine zarar verir diyor anne anca köpürüyor diyorum hem antibakteriyel sabun değil ki biraz ben hassasım bu el konusunda aslında onu kabul ediyorum.
Ama hatırlıyorum küçükken baktım banyo yaptırırken life çok az sabun sürerdi ıslatırdı neredeyse hiç köpürmezdi anne bu köpürmedi biraz daha sür derdim yok olsun bu temizler derdi.
Sizce ben mi aşırı takıntıyım annem mi fazla rahat?
Bir de size sorayım dedim.uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?