O örtüler kalkmalı

elifff_____ ve kıskançlık içermeyen bir konu.. Kıymetini bilelim lütfen konunun
aksine bence buradaki kıskanılan kişi de kayınvalide
olay o kadar küçücük ki aslında ama elif eşinin kayınvalidesinin sözüyle hareket ediyor olmasını hazmedemedi ve daha kötüsü kıskandı o yüzden de hıncını örtüymüş vırtmış zırtmış şeylerden çıkarıyor

Öncelikle 'Şöyle dert için konu açma, böyle şeyler için konu açma' deme hakkını ve yetkisini kendinizde nasıl görüyosunuz onu anlamadım.
Açamazsınız, haftalık konu kotanız şu kadardır diye bi kural mı var? İstemiyosan çık konudan yorum yapma kardeşim nerelerde görüyosunuz kendinizi yani? İsterse eşim bu sabah bana gülümsemeden işe gitti kafama taktım diye konu açar, beğenmiyorsan başka konu okursun.

Elif çoğu konunda şaşırırdım ama bunda haklısın, analık hakkı diye kimse kimsenin evine müdahale edip üstüne oğlunu dolduramaz böyle analık hakkı yok, gelin beğenmemiş ki kaldırmış ne şikayet ediyosun bu kötü niyettir. Çaktırmadan yavaştan kaldıracaksın artık.

Gerçekten istemiyor annesinin dolduruşuna gelmiş örtü sevmeyen adam ne güzel diyo örtüyü görünce
Elif sana basit bir sorum var.
Kayınvalideni sevmiyorsun, kısmen haklısın da benim evime gelip eşyalarımın yerini değiştiren birinden ben de pek hoşlanmazdım.
Kocanla ilgili sorunlar zaten adeta bir BDV külliyatı.
Bu evlilikte mutlu musun diye sorsam? Sanmam, bir örtüyü bile aman zaten bir sürü sorunumuz var şimdi onu kaldırıp yeni bir sorun daha yaratmayayım diye elleyemiyorsun bile.
Peki bunu kendine neden yapıyorsun, Elif?
Derdin gücün ne?
Adamı kıskanmasan anasının ağzına bakıyor diye kızıyorsun. Elif sen bu adamla ve bu hayatla mutlu değilsin. Bu adam seni anasının ağzına bakarak sinir etmese, senin takıntılarını besleyerek mutsuz ediyor.
Neden Elif?
Seni de bir ana doğurdu, kendine neden bunu yapıyorsun?

Kardeş kusura bakma ota b.ka dertleniyon.. kocalarından dayak yiyen aldatılan üstüne koca tarafından her türlü baskıyı gören evladı ölüm hastalığında olan öz ailesi sahip çıkmayan kadınlar var.. sen neden her şeye delleniyon otur bi şükret haline.. sen böyle yaptıkça üstüne daha çok bela çekiyon.. hep şikayet hep şikayet olmaz ki canım

Ben onu azarlamadımmm bunu binince kez söyleyişim güzellikle söyledim emin olun azarlamak gibi bişey yapsam anında oğluna yetiştirirdi ki ki zaten o benim büyüğüm herşeyden önce azarlama söz konusu bile olamaz
Ayrıca çok kötü kvler var onlarıda mı sevsin gelinleri böyle bi mantık olamaz kv ile sorun yaşanabilir erkek aradaki dengeyi sağlayacak.

Bende bu güne kadar bir saygısızlık yapmadım bundan sonrada yapmam zaten ama minicik bi sorun dediğibde çok can sıkabiliyor daha bu evde neler neler yaptı bu ilk vukuat değil ama herkesin bir sabrı var

Kendin kaldır topla koca kadını niye azarlıyon ki
Azarlamadım buda binbirinci söyleyişim

Eşimin dolduruşa gelmesini hazmedememem normal evet ama kıskanıcak bi durum yok

Ellerine sağlık çok güzel yazmışsın

Ya tamam onlar çok büyük dert şükrediyorum da ama neden kıyaslıyosun ki herkesin derdi kendine kim kendini üzmek ister ki elinde olan birşey mi insanın

Ben kvyi azarlamadım ki zaten o tip bi insan değilim güzelce dedim ki anne örtü sermişsin ama biliyosun ben sevmiyorum, hatta tşk bile ettim aldı diye bunu da şimdi anlatıyorum size ve ben sevmiyorum biliyosun anne dedim bu kadar

Allah başka dert vermesin canım.
Dursun bir hafta eşinin istedikleri.
Sonra sessizce kaldır.
Erkek aklı farketmez bile emin ol.
Kavga etmeye değmez.

Müdahale etmesine izin verme . .
Anahtarın varmıydı nasıl girmiş eve?

Allah başka dert vermesin canım.
Dursun bir hafta eşinin istedikleri.
Sonra sessizce kaldır.
Erkek aklı farketmez bile emin ol.
Kavga etmeye değmez.
Bir hafta oldu zaten kaldırcam valla zaten iki tane kaldı baktıkça daralıyorum

Müdahale etmesine izin verme . .
Anahtarın varmıydı nasıl girmiş eve?
Evet anahtarı var

Ya tamam onlar çok büyük dert şükrediyorum da ama neden kıyaslıyosun ki herkesin derdi kendine kim kendini üzmek ister ki elinde olan birşey mi insanın[/QUOTE]
elifcim alınma ama öyle yani.. bu kadar muzdaripsin maden zaten eşin de odundan bozma bi şeydi.. ayrılmayı düşünmüyo musun? yazık ya daha gençsin bi de bunun yaşlılığı var ne kadar daha bu mutsuz evliliği devam ettireceksin? o yaşlara geldiğinde tahammülün hiç kalmıycak.. güzel bi işin ve kariyerin var baksana yoluna..

kusura bakma ama kv hesap sorar gibi arayarak hakliyken haksiz duruma dusmusun ne gerek vardi aramaya kvni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…