O örtüler kalkmalı

Canim sen ne kadar boş şeylere kafanı takıyorsun ?
Yani birak kadini neden ariyorsun serdiyse serdi ?
Kadin incelik yapmiş, bu kaynanalar bir şey yapsa dert yapmasa dert ... Nezaket ört ne olucak sevmeye bilirsin tamam hakli olarak ama kadini arayip Hesap sorar gibi söylemende yanliş... ' şu kaynanalarla uğraşana kadar başka şeylerle uğraşsaniz ne dert kalir ne keder. '

ben inat yapmıyorum ama annen hoşlanmadığımı bile bile yapıyo bana inat edercesine diyeceksin. çok istiyosa kendi evine koysun de. bundan sonra kimseye açıklama yapmadan istediğin eş yayı istediğin yere koy. eşin sorarsa sakince sevmiyorum öyle dersin. evi dişi kuş yapar sen evin dizaynına karışma sırf annen dedi diye böyle istiyosun koca adamsın kendi kararlarını kendin ver dersin. afakanlar basıyo daralıyorum gün boyu evdeyim bırakta evimi istediğim gibi dizayn edeyim dersin

burada kaynana olgusu yok. illede evini benim istediğim gibi yapacaksın diyen bir kadın var

Gün geçmiyor ki yeni bir konu açmayayım :))))))))))))
Çok tatlı ve komik bir kız aslında, fazla yüklenmeyelim.

burada kaynana olgusu yok. illede evini benim istediğim gibi yapacaksın diyen bir kadın var
Kimden şikayetcisin kaynanandan ?
Daha ne boş boş işler özellikle senin sorunlarin boş. Kadin sana getir o zaman bana demiş örtüleri illa onlar orda durucak dememiş

hiimm baci senin derdin cok buyukmus icinden cikilmaz.daha buyuk dert vermesin allah

ıstemıyorsanız kaldırırsınız olur bıter bnmde gelın cıcegım konsoldo duruyo ve her gelen cok begenıyo bı anı sonucta bukadar sınır yapacak ortada bısey goremedım ben zaten ortulerı ıstemeyıp kaldrmıssınız neden bı hısımla kaynvalıdenı aradınkı sankı kotu bısey yapms gbı kusura bakmayın ama bra kucuk seylerı abartan bırısınız galıba kucuck seyler ıcın evdekı huzursuzluga degmez bnce

konu sahibi kendi ozel alanina mudahale edildiği icin rahatsiz olmus . biz kv tanimiyoruz sonuçta nasil.biir insan bilmiyoruz bile .

Hayat zor kimisi derde bak demis ama dert derttir . Allah size vermesin . büyük konusmayin .

Lütfen bdv ye bu küçük konuları dert diye açmayın empati yapıyorum ev benim istersem kullanırım istemezsem kullanmam kv uyardım koca beğenmiş orada kalsın demiş kızarım söylenirim ama bu kadar büyültüp yine de buraya açamam. Bence siz çok inatçısınız illa hep sizin dediğiniz olmalı...

Elifcim is kocanda bitiyor canim
Anasinin ortulerini istemedin diye kavga edecekse seninle o adami kapinin onune koymalisin sahsi fikrim
Benim kv de esimin sozde ceyizi olan iki tane dalli gullu saten yorgani gorumcemle bizim eve gondermisti. Esime dedim ben bunlari kullanamam napalim geri mi verelim. O da ihtiyaci olan birine vereyim ben dedi. Verdi. Konu kapandi. Yani is kocanda biter kvnin hic sucu yok. Kocani dolduruyor bile olsa. Kocan da adam olsun insan olsun da dolmasin kimsenin lafiyla onun beyni yok mu?

Hanımlar,
konu sahibesi de dahil herkes üsluplara dikkat etsin, tartışmaya girmesin lütfen.

Benim eşim masterını yaparken, yemek yediği tabağın desenini görecek hali kalmazdı,
Bu adam nasıl bir öğr.elemanı ki evdeki çiçeğe örtüye yer beğenebiliyor.
(Eyyy YÖK sen çok yaşa! Ne kadar memur varsa, onlarla kadrolarını doldurabiliyorsun da
o kadar gelişmiş beyne bir geçici kadro bile açmayıp, beyin göçüne sebep oluyorsun!...
Konuyla alakası yok ama demeden de edemedim)

Bu arada, ya Elif, senin branşın ne?
Doktora tezini, ne üzerine yaptın?
Bazen üzerimizde sosyal deney yaptığından şüphe ediyorum...

Son olarak mail konusu ne oldu?

konu sahibi kendi ozel alanina mudahale edildiği icin rahatsiz olmus . biz kv tanimiyoruz sonuçta nasil.biir insan bilmiyoruz bile .

Hayat zor kimisi derde bak demis ama dert derttir . Allah size vermesin . büyük konusmayin .

Saliha seni görünce kendime çeki düzen verme ihtiyacı hissediyorum:) Canan Hoca'nın böyle bir etkisi var bende.

Şimdiiii eve geldin çiçeğin yerini beğenmedin ya....Neden tutup kaldırmak yerine eşine şikayet ediyorsun ?
O zaman eşinde farkındalık yaratıyorsun.Annemin yaptığını beğenmiyor,aman annem kırılmasın diye düşünüyor.
Halbuki bir şey demeden kaldırsan belki farkında bile olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…