Annen yardimci olmaz canim. Bu konu sizin aile icinde cozulecek gibi durmuyor. Eger annene guvenseydin yani senin yaninda olacagina zaten bunu daha once anlatirdin. Ama tabii sen ilk once annene anlat bak bakalim konu buyumeden cozebilecek misiniz baktın olmadi zaten sosyal hizmetler yardimci olacakmis madem sen bu kadar kararlisin bu olay aciğa çikacak oyle ya da böyle.Köy yeri umrumda değil, problem bu pislikle kan bağımın olması, babamın kardeşi olması. Bence bu konu köylü şehirli meselesi değil.. Evet susmicam kaldıramıyorum artık.
Sosyal hizmetler dedi biz gelelim yardımcı olalım ailene anlatalım beraber psikologlarımızda yardımcı olur sana dediler. O zaman çok mu büyütmüş oluyorum diye düşündüm kuzenim yardım eder dedim ama onlar benden kötü çıktı.
Bilmiyorum annem de karşı çıkarsa şikayetçi olmama o zaman düşünücem ne yapmam gerektiğini..
Aynen öyle vicdan işi bu.
Evet biliyorum en çokta bu canımı acıtıyor onlar melek o pislikten uzak kalmaları lazım. Anneme açayım konuyu artık bakalım ona göre ne olacak. Çok teşekkür ederim.Sakın sessiz kalma sakın.
Sen sessiz kaldıkça o pislik belki 2-3 yaşındaki küçücük bebekleri taciz edecek ve belki de ediyor..
bu kişi akraba bir de bunu anlatmazsan aile olduğunuz için iç içe olacaksınız.
Söyle ve rest çek ki ne gör ne sesini duy bu pisliği rezaleti herkes duysun.
Ve mutlaka savcılığa intikal ettir.
Aksi takdirde bizim aptal insanlarınız ona da bir Kılıf uydurur onun da üstünü kapatır.
Neden senin kelimeler ağzında düğümleniyor? O pislik bu rezaleti daha sen küçücükken yaparken utanmadı da sen söylerken mi utanacaksın?
Sakın pes etme hiç kimse yanında olmasa da bu konunun üzerine git.
İleride psikolojik olarak seni çok yıpratır bu konuyu kapatmak.
Yarın bir gün çocuğun olacak.
Böyle bi şeyi senden saklamasını ister miydin ?
Bunu düşün buna göre karar ver.
Bulduğu her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta pislik.. Bakışları, sözleri vs.Diğer konunu okudum, bana fiziksel bişey yapmadı demişsiniz. 10-15 yaş arası 5 yıl ne yaparak taciz etti sizi? Yanlış anlamayın gerçekten aklıma bişey gelmedi. Açıklamak istemezseniz saygı duyarım.
Bu konuya cevabım; babanla konuş ya da mektup yaz. Ama sessiz kalırsan o adamın tacizine maruz kalacak diğer çocukların vebalini de üstlenmiş olursunuz
Yok artık. Allahımmmm sen evlatlarımızı koru. Amcaya da güvenemeyeceğiz yani.Bulduğu her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta pislik.. Bakışları, sözleri vs.
Şimdi annemle yalnızız evde söylicem,Biraz daha toparlanıp.
Ne tepki verdi?Anlattım anneme şimdi herşeyi
Anlattım anneme şimdi herşeyi
peki ne dedi?Anlattım anneme şimdi herşeyi
Canım taciz olayı mı özür diliyorum yeni olduğum için eski konularını bulamadım söyler misinYaa inanın nasıl üzgünüm şuan bana yardım etmiyorlar, sus ortalığı karıştırma nedir yaa kafayı yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?