O pisliğin yaptıklarını sus ve kimseye söylemee!!!! ( dediler)

Annen yardimci olmaz canim. Bu konu sizin aile icinde cozulecek gibi durmuyor. Eger annene guvenseydin yani senin yaninda olacagina zaten bunu daha once anlatirdin. Ama tabii sen ilk once annene anlat bak bakalim konu buyumeden cozebilecek misiniz baktın olmadi zaten sosyal hizmetler yardimci olacakmis madem sen bu kadar kararlisin bu olay aciğa çikacak oyle ya da böyle.

Ben evden kaçmayı doğru bulmuştum. Devlet yardımı ile yapmıştım da.. Çok zor günlerdi. Ama kesinlikle boyun eğmeyin.

Sakin susma..annende dahil herkese anlat..merak etme baban ogrendiginde amcana hicbirsey yapmaz.En fazla siler hayatindan eger akli basinda bir adamsa.
Sana inanmayanlarda olacak cunku kabul etmek istemeyecekler.Herseye hazirlikli ol.Duygusal davranma sert ve mantikli ol..
En kisa surede cezasini ceker insallah o pislik sapik amcan!

Evet biliyorum en çokta bu canımı acıtıyor onlar melek o pislikten uzak kalmaları lazım. Anneme açayım konuyu artık bakalım ona göre ne olacak. Çok teşekkür ederim.

Bulduğu her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta pislik.. Bakışları, sözleri vs.
Şimdi annemle yalnızız evde söylicem,Biraz daha toparlanıp.

Nasıl baskı altında büyümüşlerse. Susma güzelim ailende olan diğer çocukları düşünerek susma. Annene açık açık anlat kimin küçük çocuğu varsa o adamdan uzak tutun bana böyle yaptı diye anlat! Hiç çekinme senin çekinecek birşeyin yok. Kimse destek olmuyorsa kendi başına git şikayet et

baskalarınada yapar söyle babanı ayrı sakinlestirin . annene söyle baban duymadın ama sikayet et

Kimseye birsey anlatma.Direk git savcıya anlatve o adi pisliği şikayet et.Hapislerde çurusun.Lutfen yap bunu.Allah yardimcin olsun cnm.

Bulduğu her fırsatta cinsel organını gösteriyordu hasta pislik.. Bakışları, sözleri vs.
Şimdi annemle yalnızız evde söylicem,Biraz daha toparlanıp.
Yok artık. Allahımmmm sen evlatlarımızı koru. Amcaya da güvenemeyeceğiz yani.
Allah yardımcın olsun inşallah bu dünyada da ötelerde de cezasını çeksin. Uçkurundan evlat nasip olmasın o pisliğe !!!!!?

lütfen susmayın. sizin yaşadıklarınızı başka masumlar yaşamasın.

Ablacim diger konuna basimdan gecenleri yazdim, yalniz degilsin bir cok kisi su an ayni durumda yada daha kötü sekilde. Lütfen ama lütfen susma, büyük ihtimal ailen sus diyecek, hatta baban belki inanmicak ve seni suclicak....cok güclü olmalisin ve her ne olursa olsun, ne derlerse desinler bu adami ifsa etmelisin yoksa ömür boyu vicdanin rahat etmez. Bir sekil tedavi olavcak bu senin icin, kendi intikamin bi sekil. Ailen arkanda durmazsa bile ben sikayet edicem de, olan olsun. En mahsum sensin bunu asla unutma ve diger cocuklarin basina gelmemesi icin bunu anlatmaya mecbursun! Lütfen!
Biliyorum cok zor ama sonra kendinle cok gurur duyacaksin inan bana!

Hem ailene ve digerlerine sus demek tabi daha kolay geliyor, cünkü mecburun aile bir calkanacak ama dedigim gibi olan olsun, daha kötü ne olabilir ki.....korkma baban o pislige bi sey yapmaz, keske dövse.....

Reactions: Wcy
Anneni babanı al karşın tek tek anlat her ikisi birden öğrensin . Annene tek başına söylersen oda korkup babana anlatmaz belki . Madem iş rayından çıktı o pisliğin ne pahasına olursa olsun iğrençliğini çıkar ortaya .

Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum ķüçüklüğünde yaşadığın bir olay elinde kanıt yok nereye şikayet edeceksin ?nasıl ispat edeceksin? ilkokul çocuğu iken ayn şeyi ben de yaşadım, yıllarca içimde tuttum,hep dilimin ucunda idi,36 yaşına geldim,annemin en sevdiği yigenı idi,annemle de anlaşamazdık zaten bir kavga esnasında dilimin ucundan döküldü,telefonu suratıma kapattı bana inanmadı yigenı ile görüşüyor benimle konuşmuyor iki yıl olacak,evliyim onunla yaşamıyorum çok şükür,annemin evinde yaşıyor olsaydım benim için çok zor olurdu,masum olsam da bana bu muameleyi yapan birinin yüzüne nasıl bakacaktım ve ben annemin bu tepkiyi vereceyinden emindim yanılmadım da,size gelince söyleyin tabi ki ama kriterleri iyi düşünün küçük bir yerde aile ile yaşıyorsunuz,ailenizin tabiatına göre neler olabileceği konusunda tahmin yürütün ve eminseniz kimseyi bulaştırmayın direk annenizin yüzüne anlatın, teyze ile paylaşmakla hata yapmışsınız.

Reactions: Wcy
Anlattım anneme şimdi herşeyi
peki ne dedi?
lütfen teyzemle aynı deme.
ablacım,, ayrıca teyzenlede asla görüşme bundan sonra, annenide görüştürme. açık söylüyorum o teyzenin sağlam bir dayağa ihtiyacı var, ağzının burnunun kırılması gerek bu tiplerin.
o teyzenin ve amcanın hiçbir farkı yok.
tekrar yazıyorum, ver savcılığa aksini söyleyeni dinleme.
hiçkimse arka çıkmıyormu sana? sığın Allah'a çık, elbette devletin, derneklerin vs evleri var, güvende olursun. o insanlarla aynı hava dahi solunmaz.
ama inşaallah ailen arkanda olur.

Yaa inanın nasıl üzgünüm şuan bana yardım etmiyorlar, sus ortalığı karıştırma nedir yaa kafayı yicem.
Canım taciz olayı mı özür diliyorum yeni olduğum için eski konularını bulamadım söyler misin

183 u aramışsın onlara gideceğine bir sosyal hizmet uzmanı mi ne artık neyse ondan talep edin eve gelsinler onların eşliğinde anne ve babanıza açıklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…