yaşınız kaç bilmiyorum ama 18 yaşından küçükseniz gidin çocuk şubeye anlatın herşeyi.Merhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
Anneme söyledim kafana takma ben ona yapacağı biliyorum dedi, burası küçük yer ve insanlar pis ağızlı dedikoducu, annemde tecavüz etmişler derler diyor.Annen yardimci olmaz canim. Bu konu sizin aile icinde cozulecek gibi durmuyor. Eger annene guvenseydin yani senin yaninda olacagina zaten bunu daha once anlatirdin. Ama tabii sen ilk once annene anlat bak bakalim konu buyumeden cozebilecek misiniz baktın olmadi zaten sosyal hizmetler yardimci olacakmis madem sen bu kadar kararlisin bu olay aciğa çikacak oyle ya da böyle.
Anneme anlattım, baban gidip bir şey yapar dedi, Bu konu eskiden de ortaya çıkmıştı bi dönem annem beni çok sıkıştırmıştı ama söyleyememiştim inandı yani annem. İnşallah...Sakin susma..annende dahil herkese anlat..merak etme baban ogrendiginde amcana hicbirsey yapmaz.En fazla siler hayatindan eger akli basinda bir adamsa.
Sana inanmayanlarda olacak cunku kabul etmek istemeyecekler.Herseye hazirlikli ol.Duygusal davranma sert ve mantikli ol..
En kisa surede cezasini ceker insallah o pislik sapik amcan!
Yani yine sus dedi. Ne yapacakmış annen ?Anneme söyledim kafana takma ben ona yapacağı biliyorum dedi, burası küçük yer ve insanlar pis ağızlı dedikoducu, annemde tecavüz etmişler derler diyor.
Anneme söyledim. Evet yapmıştır yapıyordur.baskalarınada yapar söyle babanı ayrı sakinlestirin . annene söyle baban duymadın ama sikayet et
Evet siz söylemiştiniz zaten ilk onları arayıp söyledim. Ailem bilmediği için bir şey yapamadılar benim zor duruma düşmemi istemediler. Bilmiyorum bakalım..183 ü ararsın onlar şikayeti alır ve uygun zamanda eve incelemeye gelinir. (sosyolog ve sosyal hizmet uzmanı gelir) Annene anlattın umarım bundan sonrası güzel olur senin için
Canim maalesef öyle köy yerinde o kadar cabuk yayilir ki ve aynen annenin de dedigi gibi konu tacizden cikar tecavuz etmise varir pis insanlar kiz kuyruk sallamasa olmazdi der ya da senin uydurdugunu soyleyen de olabilir. Tüm bunları duşunmek lazim ama annene soylemen cok iyi olmuş. En guzeli babanin gidip o tacizciyi benzetmesi ve bir daha asla bunu yapamayacak kadar korkutup ders vermesi. Ama ne biliyim yani herif sapık iki laftan gozu korkar da vazgecer mi tedavi olmasi gerekmez mi?Anneme söyledim kafana takma ben ona yapacağı biliyorum dedi, burası küçük yer ve insanlar pis ağızlı dedikoducu, annemde tecavüz etmişler derler diyor.
Evet öyle kafaya koydum onu rahat bırakmicam.Ablacim diger konuna basimdan gecenleri yazdim, yalniz degilsin bir cok kisi su an ayni durumda yada daha kötü sekilde. Lütfen ama lütfen susma, büyük ihtimal ailen sus diyecek, hatta baban belki inanmicak ve seni suclicak....cok güclü olmalisin ve her ne olursa olsun, ne derlerse desinler bu adami ifsa etmelisin yoksa ömür boyu vicdanin rahat etmez. Bir sekil tedavi olavcak bu senin icin, kendi intikamin bi sekil. Ailen arkanda durmazsa bile ben sikayet edicem de, olan olsun. En mahsum sensin bunu asla unutma ve diger cocuklarin basina gelmemesi icin bunu anlatmaya mecbursun! Lütfen!
Biliyorum cok zor ama sonra kendinle cok gurur duyacaksin inan bana!
teyzeni ve kuzenini asla dinleme. gerekirse mektup yaz öyle anlat annene. teyze mi bu ya olmaz olsun öyle teyzeMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
Anlattım burası küçük yer her türlü şey söyler insanlar dedi ben yapacağımı biliyorum ona dedi. Falan falan işte..Ne tepki verdi?
Annesine anlatmış o da kafana takma ben yapacagimi bilirim demiş.teyzeni ve kuzenini asla dinleme. gerekirse mektup yaz öyle anlat annene. teyze mi bu ya olmaz olsun öyle teyze
Aynen öyle dediğiniz gibi o kadar yorgunumki düşünmekten üzülmekten..Canim maalesef öyle köy yerinde o kadar cabuk yayilir ki ve aynen annenin de dedigi gibi konu tacizden cikar tecavuz etmise varir pis insanlar kiz kuyruk sallamasa olmazdi der ya da senin uydurdugunu soyleyen de olabilir. Tüm bunları duşunmek lazim ama annene soylemen cok iyi olmuş. En guzeli babanin gidip o tacizciyi benzetmesi ve bir daha asla bunu yapamayacak kadar korkutup ders vermesi. Ama ne biliyim yani herif sapık iki laftan gozu korkar da vazgecer mi tedavi olmasi gerekmez mi?
Fakat annen sakin kalmiş o da belki ne yapmali onu dusünuyor. Aslında olmasi gereken tacizciyi ailece sikayet edip gerekli cezayı almasini saglamak ailen arkanda olursa daha kolay atlatilir. Ama annen kafaya takma diyerek sanki konuyu kapamak istermis gibi davranmis bu kafaya takilmayacak bir durum değil ki. Bakalim annene zaman ver madem yapacagini biliyormus izle bakalim ne yapacak.
Evet.Canım taciz olayı mı özür diliyorum yeni olduğum için eski konularını bulamadım söyler misin
Allah belasini versin pisligin, hasta herif senin gencecik, temiz zihnini kalbini nasil yoruyor. Canim yine de şukret Allah daha beterinden korumuş. Ilahi adalaete guven sen bunu annene anlatarak en zorunu basardin ve merak etme senin vicdanini rahat ettirecek şekilde bu konuyu da kapatacaksindır elbet bir gün. Kotulerle uğrasmak zor ve yorucu ama elbet bir çıkış var sen kendini uzme.Aynen öyle dediğiniz gibi o kadar yorgunumki düşünmekten üzülmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?