O pisliğin yaptıklarını sus ve kimseye söylemee!!!! ( dediler)

Hadi bakalım hayırlı olsun. Sen yıllarca bi sıkıntıyı çekmişsin. Derdini annenle paylaştın, senin çektiğin sıkıntıya o da ortak oldu. Unutma insanlar başlarına bir felaket geldiğinde inkar ederler. Görmezden gelirler kaçmaya çalışırlar. Annen de inkar yolunu seçebilir. Öyle olursa üzülme sakın. Hazmetmek kolay değil illaki hele en kıymetlisine yapilan bir sey zaman ver. Kendini de suclayacaktir annenin sancısı çok olacak sakinleyip durulur inşallah sana ve mücadelene destek çıkar. Dualarım seninle. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bir annenin böyle bir duruma sessiz kalacağını sanmıyorum..
Söylemekle en doğrusunu yaptın.
Şimdi sadece seyret eğer ki bu konuda susma kararı aldılar ise daha farklı yollara basvur.

yaşınız kaç bilmiyorum ama 18 yaşından küçükseniz gidin çocuk şubeye anlatın herşeyi.

Sirf bu konu icin giris yaptim. Konu sahibesi durum nedir? Annenize soylemissiniz? Yazin muhakkak. Hic korkmayin. Korkacak olan kisi o adiligi size yapan kisi. Amca bile diyemem cunku amca baba yarisidir. Gerci bu devirde babana bile guvenme derler. Dogru!

183 ü ararsın onlar şikayeti alır ve uygun zamanda eve incelemeye gelinir. (sosyolog ve sosyal hizmet uzmanı gelir) Annene anlattın umarım bundan sonrası güzel olur senin için

Anneme söyledim kafana takma ben ona yapacağı biliyorum dedi, burası küçük yer ve insanlar pis ağızlı dedikoducu, annemde tecavüz etmişler derler diyor.

Anneme anlattım, baban gidip bir şey yapar dedi, Bu konu eskiden de ortaya çıkmıştı bi dönem annem beni çok sıkıştırmıştı ama söyleyememiştim inandı yani annem. İnşallah...

Anneme söyledim kafana takma ben ona yapacağı biliyorum dedi, burası küçük yer ve insanlar pis ağızlı dedikoducu, annemde tecavüz etmişler derler diyor.
Yani yine sus dedi. Ne yapacakmış annen ?

183 ü ararsın onlar şikayeti alır ve uygun zamanda eve incelemeye gelinir. (sosyolog ve sosyal hizmet uzmanı gelir) Annene anlattın umarım bundan sonrası güzel olur senin için
Evet siz söylemiştiniz zaten ilk onları arayıp söyledim. Ailem bilmediği için bir şey yapamadılar benim zor duruma düşmemi istemediler. Bilmiyorum bakalım..

Canim maalesef öyle köy yerinde o kadar cabuk yayilir ki ve aynen annenin de dedigi gibi konu tacizden cikar tecavuz etmise varir pis insanlar kiz kuyruk sallamasa olmazdi der ya da senin uydurdugunu soyleyen de olabilir. Tüm bunları duşunmek lazim ama annene soylemen cok iyi olmuş. En guzeli babanin gidip o tacizciyi benzetmesi ve bir daha asla bunu yapamayacak kadar korkutup ders vermesi. Ama ne biliyim yani herif sapık iki laftan gozu korkar da vazgecer mi tedavi olmasi gerekmez mi?

Fakat annen sakin kalmiş o da belki ne yapmali onu dusünuyor. Aslında olmasi gereken tacizciyi ailece sikayet edip gerekli cezayı almasini saglamak ailen arkanda olursa daha kolay atlatilir. Ama annen kafaya takma diyerek sanki konuyu kapamak istermis gibi davranmis bu kafaya takilmayacak bir durum değil ki. Bakalim annene zaman ver madem yapacagini biliyormus izle bakalim ne yapacak.

Evet öyle kafaya koydum onu rahat bırakmicam.

teyzeni ve kuzenini asla dinleme. gerekirse mektup yaz öyle anlat annene. teyze mi bu ya olmaz olsun öyle teyze

Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Büyükbaba dediğim pislik yAptı bana da bu pisliği. Aynı evde yaşıyorduk üstelik. Sürekli suratına bakmak aynı sofrada yemek yemek zorunda kalıyordum

Küçükken bilmiyor da insan büyüdükçe tahammülü zorlaşıyor. Liseyi üniversiteyi evden ayrı okudum her eve gelişimde sinir krizleri geçirirdim. Direkt gidip söylemedim ama her seferinde pis sapık diye bağırdım kimse anlamadı. Ya da anlamak istemedi bilmiyorum. Babam hala lafı geçince sorar sen neden sevmiyorsun büyükbabanı diye.

Üniversiteden geldiğim bir seferinde dayanamadım boğazına sarıldım, hastaydı yaşlıydı zaten. Gözüm o kadar dönmüş ki karıncayı incitmekten Allaha sığınan brn bir insanı öldürüyordum.

Gözleri dönünce bıraktım, iyi ki de bırakmışım bir pislik için hapislerde yatacaktım. O akşam okuduğum şehre döndüm yaz tatillerinde bile çok az uğradım eve.

Okulumun bittiği ay da evlendim. Ben evlendikten 2 ay sonra tüberküloz teşhisi kondu hastanede yattı. Babamdan beni aratıp helallik istedi kaç kere ama etmedim etmem.

Arkadaşımın düğünü olduğu gün ölüm haberini aldım. Ben hiç bir düğünde o kadar oynadığımı hatırlamıyorum. Sen geberirsen göbet atacağım derdim hep yüzüne. Allah işte nasip etti.

Her zaman duamdır, yattığı yerler cehennem yeri firavunun yanı olsun diye.

Benimki geberdi gitti Allaha havale ediyorum da sen etme.

Nerelere şikayet etmen gerekiyorsa et. Annene söyle o da babana söylesin. Tüm küçük kızlar için yap bunu.

Aynen öyle dediğiniz gibi o kadar yorgunumki düşünmekten üzülmekten..

Aynen öyle dediğiniz gibi o kadar yorgunumki düşünmekten üzülmekten..
Allah belasini versin pisligin, hasta herif senin gencecik, temiz zihnini kalbini nasil yoruyor. Canim yine de şukret Allah daha beterinden korumuş. Ilahi adalaete guven sen bunu annene anlatarak en zorunu basardin ve merak etme senin vicdanini rahat ettirecek şekilde bu konuyu da kapatacaksindır elbet bir gün. Kotulerle uğrasmak zor ve yorucu ama elbet bir çıkış var sen kendini uzme.

Süper, aferin sana cok beklemeden cesaret ettin. Gercekten kendinle gurur duy, herkes yapamiyor!
Biraz olsun rahatladin mi annene anlattiktan sonra? Iyi bari annen kötü tepki vermemis, umarim kafasindaki plan yeterince agir olur o pislik icin. Bence isterse tüm köy calkalansin ve seni kötü görsünler ama belki o zaman bir daha bu tür pislige girisemez adi!
Öfff bizim milletin zihniyetinden de nefret ediyorum, ne olursa olsun hep kadin magdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…