O pisliğin yaptıklarını sus ve kimseye söylemee!!!! ( dediler)

Ilahi adalete inaniyorum. Taciz vakasi yasamadim ancak bir konuda hakkima girdiler ve giren kisi aynisini yasayip benden ozur diledi, hakkimi verdi.

Bir insanin hakkina giren kisiler ya aynisini yasiyor ya da acı icinde hayatini kaybediyor.

20 yaşında genç bir kızın çocuk da değilsin artık sorumluluk alabilecek yastasin sen şimdi buna göz yukardan gönlü var diye düşünüyor size bunu düşünen nasıl bir sapıklık içindedir Allah bilir nasıl olsa susuyor lar diye daha kimleri taciz edecek bakalım hadi işin ucu taciz le kalmaz da tecavüz e giderse sana yada başkasına Allah korusun yılanın başını küçükken ezeceksin Allah yardımcın olsun

Reactions: Wcy
Annenle konuşamıyorsan bir kağıda olanı biteni anlatan bir mektup yaz ve mutlaka okumasını iste. Başına ne geldi bilmiyorum eski konunu okumadım. Ama her ne olursa olsun başına gelen en ufak şeyle dahi tek başına başetmeye çalışma. Mutlaka annen bilmeli. Bir anne olarak seni de ağabeyini de (amcasına birsey yapar demisler) zor duruma sokacak birsey yapmaz. Uygun zamanı ve uygun koşulları oluşturup amcanın hatasının cezasız kalmamasını sağlar. Önce annene ardından ailenle birlikte savcılığa gitmeni öneririm. Başına ne gelirse gelsin, ailen mutlaka bilsin

Söyledim sadece söyledim ben yapacağı biliyorum dedi herhalde yüzüne vuracak, babama söylermiyiz ilerleyen zamanlarda bilmiyorum şimdilik böyle bir şey göremiyorum annemde yada şikayet konusu gibi bir şey. Zaten korkmuyorum ki hasta o adam kırk yaşından büyük evli değil yani deli kılıklı bir şey zaten

Evet canım bir yandan epey hafifledim söylediğim için bir yandan yorgunum başım çatlıyor. Aynen öyle Rabbime çok şüküürrrrr daha ilerisi olmadı.

Hemen soyle sakin sezsiz kalma.polise git sikayet et.diger cocuklari uzak tutsunlar bak vebal altina girme.ay orda olacaktim ki o amcayi varya......kimseden korkma anlat annene babana.sapik herif sessiz kalma sakin.sen sustukca o sapik pisligini yapmaya devam edecek

Bnce git soyle ne olursa olsun pislik adam allhin cezasi

Bide evlenmemis .! Rahatsiz zaten orasi bellide pedofili falansa diger akraba cocuklari icin cook cokk tehlikeli..deliysede tiksinlar timarhaneye !! Bakalim anneniz ne yapicak? Ins birseyler yapar ve herkes dikkatli olur adam konusunda yaklastirmazlar cocuklarini.

Valla millet eger bu olayi duyupta size suc bulursa veya sizin dedikonuzu ederse asil onlara Yaziklar OLSUN ..

Egitimsizlik boyle birsey iste ..

Sus Aman adin Cikar aman evde kalirsin ..

Allah boyle diyenleri de Islah Etsin .

O kadar sinirlendim ki

Allah boylelerinin de bunlara sessiz kalip 3 maymunluga tesvik edenlerin de belasini versin.Bunlar yuzunden karsilastgmz insanlarin buyuk bir orani pedofili ama haberimiz olmuyr

Seninki daha kötüymüş, o pislik en azından bizim evimize girip çıkmıyor. Peki neden söylemedin sen aynı evde yaşamak çok daha zor olsa gerek

Hasta bir yaratığın yaşattıkları hayatımın başlangıcında bana kötü bir kabus bırakması.. Evet ezeceğim İnşallah çevremdekileri ikna edip yapıcam. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun..

Bence kimseye söylemeden direkt git şikayetçi ol . Ne malum ailende seni susturup eve kapatırsa Olay kapanır sen psikolojinle kalırsın

Evet o daha yeni öğrendi haliyle şokta bi nevi. İnşallah kurtuluruz..

Öyle maalesef ki insaların içi kıskançlık, fesatlık, kötülük kaplı. Birilerinin başına hep kötü şeyler gelsinde mutlu olalım dedikodusunu yapalım, malzeme olsun kafasındalar. Amin Rabbim bildiği gibi yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…