Nasıl gideyim ki annemle sakince konuşmam lazım o biraz toparlanınca, burası küçük yer maalesef.Eve kapatma olayı olmaz o kadar da değil yani. Anneme söyledim bakalım ne yapacak ne karar alıcaz.Bence kimseye söylemeden direkt git şikayetçi ol . Ne malum ailende seni susturup eve kapatırsa Olay kapanır sen psikolojinle kalırsın
Söyledin mi eeesonuç nasıl karşıladıNasıl gideyim ki annemle sakince konuşmam lazım o biraz toparlanınca, burası küçük yer maalesef.Eve kapatma olayı olmaz o kadar da değil yani. Anneme söyledim bakalım ne yapacak ne karar alıcaz.
Tabiki şok oldu, işte ben ona yapacağı biliyorum dedi, şikayetçi olma meselesine gelince geveledi millet çeşit çeşit laf çıkarır tecavüz etmiş bile derler dedi ama ben şimdilik sıkıştırmicam annemi asla susmayı da düşünmüyorum.Söyledin mi eeesonuç nasıl karşıladı
Susma anlatMerhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
Aynen ben destek olurlar sandım anneme söyleme konusunda ama susturmaya çalışıyorlar ortalığı karıştırma diyolar olacak şey mi yaa bu yaşını başını almış insanlar bide, banane ki insanlar ne demiş ne dedikodu çıkarmış deli oldum annem de aynı şeyleri söyleyince biraz sert çıktım ama sonraya erteledim çünkü o da şokta ben yapacağı biliyorum dedi en fazla ne yapar gider yüzüne tükürür.. Şikayet edicem diyorum yok adın çıkar.. Yaaa benim ne suçum var diyorum gel de anlat.. Nefret ediyorum buralardan yemin ederim nefesim kesiliyor, sevdiğim çocuk var onunlada doğulu diye evlenmeme izin vermiyorlar... Dayanamıyorum artık ama anlamıyorlarcanım benim ya teyzen çok biliyo susma seni kullanmasına izin verme ya çok sinirlendim su an nerde oturuyosun ben sana her türlü desteği veririm öyle insanlar adam bile de yil allah onlara lanet etsin
Bendeee valla yaa cahil insan pislik insan kaynıyor hoş heryer öyle de..Afedersiniz de şu köy yeri diye tabir edilen yerleri içlerindeki birkaç düzgün insani , hayvanları ve ağaçlari ayiklayarak benzin döküp yakmak istiyorum ya. Şu zihniyetteki insanların yok yere oksijen tüketmeye hakki yok. Ne demek ortalığı karıştırma? Ne demek tecavüz etti derler adın çıkar. Ulan, tecavuze uğraşmış olsa bu kizin mi utanmasi gerek, yoksa tecavüz edenin mi?
Bu eğitimsizlik değil, ahlaksızlık. Ahlaksız insana eğitim verirsin ama ondan kültürlü bir ahlaksız yaratmış olursun. Kısacası eşşeklik baki kalır.
Annene söyleyerek iyi yapmışsin. Seni tebrik ederim. Ama bu durumu değiştirmeyecek. Yerinde olsam annemin bilgisi olsun en azından şok yaşamasın diye anlatırdım. Ama esas vurucu darbe olayı savcılığa intikal ettirmek olur. Zaten ben eminim ki adam sadece seninle sınırlı bırakmamıştır bu pisliği. Birkaç çocukla muhabbet etsen emin ol onlar da dökülürler. Ki şu düşündüğümüz şeyi savcı da akil eder. Boyle boyle ipliğini pazara çıkarabilirsin bence bu şerefsizin.
Lütfen susmayı düşünme. Başka çocukları da taciz edecek çünkü. Cezasını çekmeli bu mahluk. Ayrıca teyzen olacak insan müsvettesinin de amcandan pek farkı yok. Tutup saçma sapan insanlardan medet umma. Onlar bir olay olduğunda ellerinde çekirdekle olay yerinde biterler, biraz da dedikodu yaparlar sonrası fos. Sen hakkini kanunla aramalisin.
Bu arada sana bir hemcinsin olarak tesekkur ederim. Senin yaptığını herkes yapamaz. Hele ki öyle bir ortamda.
Evet hatırladım sizi, aile arkanızda durmaz kapamaya çalışır şeklinde söylemiştiniz ve örnekte vermiştiniz.Bana kızanlar olmuştu diğer eski konuda kahretsin ki benim dedigime gelen bir aile daha
Canım sen gönlünden geçeni yap inş herşey gönlünce olur..
Tüm cesaretinizi toplayıp babaniza yavaş yavaş anlatın derim ben. Ya da yazın. Bir kağıda tüm hislerinizi yazıp direk babaniza verin. Noktayı koymuş olursunuz böylece. Allah yardımcınız olsun. Allah bin belasını versin böyle insan müsveddelerininKuzenim aradı anneme ben söyledim dedim. Annemle konuştular aynı kafalar delirecem. İki dedikoducu cahil o.... pu benim arkamdan konuşacak evde kalıcam diyee susmam mm diyee bağırdım, o çocukların vebali üzerimde ben susmam diye bağırdımm cinnet geçirtecekler banaaa
Düşünüyorum bi psikologa gidicem sanırım iyi değilim. Allah razı olsun.Tüm cesaretinizi toplayıp babaniza yavaş yavaş anlatın derim ben. Ya da yazın. Bir kağıda tüm hislerinizi yazıp direk babaniza verin. Noktayı koymuş olursunuz böylece. Allah yardımcınız olsun. Allah bin belasını versin böyle insan müsveddelerinin
Evet hatırladım sizi, aile arkanızda durmaz kapamaya çalışır şeklinde söylemiştiniz ve örnekte vermiştiniz.
Evet dayanamıyorum nefret ediyorum herşeyden gönlümden şuan sadece bunlar geçiyor.Onun yakasını bırakmaya da hiç niyetim yok....
Annene babana söyle, yoksa diğer çocuklar da aynı şeyleri yaşar ve bundan sen de sorumlu olursun...Merhabalar daha önce konu açmıştım o amcam olacak pisliğin yaptıklarını anlatmıştım ve aileme söylemeye, şikayetçi olmaya karar vermiştim. Anneme söylemeye çalıştım çok ama çok uğraştım yapamadım bir türlü. 183 ü aradım konuştum ailem bilmediği için bana en yakın sosyal hizmetlere gitmemi söylediler oraya da gidemedim çünkü nereye gidecek olsam annem bende geleceğim diyodayanamadım en sonunda olanı biteni kuzenime anlattım. Ona anneme söylemesini istedim. Dün mesaj attı nasıl söyliyim hadi annene bir şey olursa beni zan altında bırakma falan dedi, görmezden gelerek onu motive etmeye çalıştım neyse bugün gelecekti anneme anlatmaya. Biraz önce aradı teyzeme yani annesine anlatmış. Teyzem önceden olan bir şey susmuş zaten bu zamana kadar şimdi de sussun demiş. Kimseye de söylemesin eğer annesine söylerse annesinin ağzı durmaz babasına anlatır, hadi o da gidip amcasına bir şey yaparsa namus sonuçta hadi öldürürse o zaman napacaklar demiş, yada abisi gidip bir şey yaparsa demiş ortalık karışır demiş. Bide genç kız oldu millet laf eder demiş yaa. Kuzenim diyoki sakinleş dur biraz diyo, o kadar moralim bozuldu ki. Abla yaa siz bilmezsiniz ben onun sesine bile dayanamıyorum dedim. Kendim bile yeni yeni farkına varıyorum şuan cesaret edebiliyorum dedim. Çocuklarla haşır neşir oluyor kuzenlerim onun kucağında neden çünkü anneleri bilmiyor ben sustuğum için artık herşeyin farkındayım nasıl susayım yaa dedim, eğer senin kızın olsa böyle der miydin dedim. Ne yani susayım da rahat rahat devam mı etsin kusara bakmayın benim hiçbir suçum yok kimseden de korkum yok söyledikleriniz hiçbir şeyi de kabul etmiyorum dedim. Sinirim bozuldu yaa. Napayım ben şimdi nasıl bir ailenin içindeyim ben, kocaman kadınlar bana sus en iyisi diyolar Katlanamıyorum hiçbir şeye.. Yardım edin lütfen
Yok canım niye kızayım haklısın ne demek istediğini çok iyi anlamıştım zaten..Malesef bana herkes karşı çıktı neden sizin arkanızda duruyorum diye ama aslında söylemek istediğim tam da buydu çünkü insanlar anlamıyor bu işleri bende sizin gibi düşünüyorum o pislikleri ifşa olup gün yüzüne cikmali ama aileler bunu kapatıyor sen yine istediğini yap canım yaşadığın çok zor biliyorum ama malesef ki bu aileler böyle bana kızma lütfen ilk başta demek istediğim buydu bence de peşini bırakma ben arkadaşıma da söylemiştim bunu
Söyledim anneme, o da susturma derdinde ama benim hiç öyle bir niyetim yok.Annene babana söyle, yoksa diğer çocuklar da aynı şeyleri yaşar ve bundan sen de sorumlu olursun...
Suça sessiz kalan ortak olmuş sayılır...
Yok canım niye kızayım haklısın ne demek istediğini çok iyi anlamıştım zaten..
Bırakmicam ama hiç iyi hissetmiyorum biraz toparlanmak istiyorum.. Artık annem de bildiğine göre bi psikologa gidebilirim, onların yardımıyla İnşallah halledicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?