- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
-
- #21
EvetO zaman ayrılmaktan başka seçeneğiniz yok gibi zaten.
Bence muhabbetin geçmiştir ama doğrudan seni çekiştirme şeklinde değilde,Konuştuk. Yani hiç evlenme isteği olan biri gibi davranmiyor. Aslında direkt evlenmek istemiyorum demedi ama arkadaşlarının evliliğinde ne kadar mutsuz olduğunu kadınların evlenince değiştiğini vs söyleyip kendince yol yaptı işte. Ben de bu imalardab sıkılıp "bana böyle imalarda bulunma ben zaten evlenme meraklısı değilim öyle bir istegim yok senle merak etme" deyince sesini bile çıkarmadı. Yani ne ditorsun sen ne demek istemiyorum biz evlenicez seninle vs demedi. Hem gerçekten istese Ayseye anlatirdi Ayşe de bunu söyleme cesaretini bulamazdi
Aaa siz evlenmek istiyorsanız problem o zaman. Bence söyleyin bu konu üzerinden fikirlerinizi.Ben zaten onun evlilikle ilgili bu düşüncelerini öğrendikten sonra kuyruğu dik tutma amaçlı böyle söyledim. Adam durduk yere beni arayıp diyor ki " falanca arkadaş evliliğinde çok mutsuzmuş bana asla evlenme diyor" " kadınlar evlendikten sonra değişiyorlar" gibi sözler söylüyor. Ben de zaten bunun üzerine o çıkışı yapmıştım. Tabi burda dediklerim devede kulak. Bir ay ayrı kaldık sonra telefonda ağlayıp zirlayip barışti. Aramızda cinsellik geçmedi geçse beni kullanıyor derim ama o da değil.
Zaten o evlenme konusunu hiç açmadığı ve evlenmek istemediğini ima ettiği için ben "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" şeklinde bir çıkış yaptım. O da aptal değilse bunun farkındadır. Yani ben belki de onun evlilik konusunda bu kadar hevessiz ve nazlı olmasına kiziyorumdur.Bence muhabbetin geçmiştir ama doğrudan seni çekiştirme şeklinde değilde,
Belki ağzını yoklamışlardır genelde sevgilisi olanlara bi soruluyor bende çok sık duyuyorum “eee nasıl gidiyor, seni ne zaman evlendiriyoruz vs” gibi
O da o sırada “ben çok evlilik düşünmüyorum ya kız arkadaşım da öyle şeylere meraklı değil vb” demiş olabilir.
Eğer siz evlenmek istiyorsanız bu büyük bir sorun ama istemiyormuşsunuz bana normal değil ama doğal geldi bu konuşmalar..
Erkekler genelde aptal olurZaten o evlenme konusunu hiç açmadığı ve evlenmek istemediğini ima ettiği için ben "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" şeklinde bir çıkış yaptım. O da aptal değilse bunun farkındadır. Yani ben belki de onun evlilik konusunda bu kadar hevessiz ve nazlı olmasına kiziyorumdur.
Valla ilk başlarda diyordu. Senle bu evde otururuz çocuk olunca daha büyük bir eve geçeriz vs. Ama işte cicim ayları. Sonradan böyle oldu. Ben doğuda görev yapıyorum. Nabız yoklamak için dedim ki doğu görevim bitince puanıma gore bulunduğum ilçenin merkezinde iyi bir okula geçiş yaparım belki dedim. Gikini çıkarmadı. Suratı bile değişmedi. Ne demek bu doğu görevin bitince ben evlenmeyi düşünüyorum seninle burda yaşayacağız demedi. Kaç kere ayrıldim deyimi yerindeyse köpek oldu peşimde. Ben de gururum yüzünden diyemiyorum evlilik düşünmüyorsan uza diye.Aaa siz evlenmek istiyorsanız problem o zaman. Bence söyleyin bu konu üzerinden fikirlerinizi.
Ben sevdiğim insanla bir ömür geçirmek isterim, ondan çocuğum olsun isterim vs
Bence bunlar güzel şeyler deyin.
Net bir şekilde istemiyorsa yol verin gitsin.
Cinsellik bugün olmaz başka bir gün olur.
Ciddi manada evlenmeye yanaşmıyorsa bir gün cinselliğe yanaşır bence..
Kesinlikle işte kimseyi evliliğe ikna edecek halim yok. Ama sorun şu ki ayrılırken bunu söyleyemem ben. Yani benle evlenmek istendiğin için senden ayrılıyorum diyememBelli ki bu adam evlenmek istemiyor. İşi gücü yerinde yaşı da tamam, e o zaman neden bekleniyor? Yani siz ne zamana kadar evlenir miyiz diye bekleyeceksiniz? Adam sinyalini vermiş artık ona göre karar vermesi gereken sizsiniz. Çok sevdiğim bir söz var ‘Yola inanmışlarla çıkılır, ikna edilmişlerle değil’ Hakkınızda hayırlısı olsun
Size şunu söyleyeyim 4 sene bekledim acaba ne zaman evleniriz diye. 4 senem ikna etmekle geçti. Tamam oldu derken düğüne 2 ay kala tüm eşyalar alınmasına rağmen bitti. Olan bana oldu, ben kendimden ödün vere vere bittim. Olmuyorsa zorlamamak lazım gerçekten.Kesinlikle işte kimseyi evliliğe ikna edecek halim yok. Ama sorun şu ki ayrılırken bunu söyleyemem ben. Yani benle evlenmek istendiğin için senden ayrılıyorum diyemem
Zaten kadının erkeği ikna ettiği evlilikten hayır gelmezdi ki. Günümüz erkekleri gerçekten kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor hele ki evlenme konusunda. Konu açılınca bi gerilmeler bi kendini geri çekmeler bi nazlanmalar falan. En güzeli bunları ortada bok gibi bırakmak. Yeri geliyor haftada bir talip çıkıyor. Görücü gelmek isteyenler, annemize babamiza soranlar, ağız arayanlar. Ama biz bu totoşlara gönül verdik ya enayi gibi ağızlarına bakacağımizi sanıyorlarSize şunu söyleyeyim 4 sene bekledim acaba ne zaman evleniriz diye. 4 senem ikna etmekle geçti. Tamam oldu derken düğüne 2 ay kala tüm eşyalar alınmasına rağmen bitti. Olan bana oldu, ben kendimden ödün vere vere bittim. Olmuyorsa zorlamamak lazım gerçekten.
Laylaylom erkeği salacaksın belkide biz olduklarından fazla değer veriyoruz ondan böyle oluyor duruma gelince yol yakınken mutlaka uzaklaşın derimAyşe neye dayanarak bunu söyledi tabii ki senin söylediklerine dayanarak dedim. Beni belki de takilmalik basit bir kiz gibi anlatıyor. Yani o kadının beni sormama benimle ilgili ilişkimizin gidişatı ile ilgili bir soru sormama ihtimali sıfır. Allah bilir nasıl cevaplar aldı ki etrafa da o zaten evlenmek istemiyor diyor.
Kaldı ki ilişkinin başında daha 2 aylıkken babana söyle yüzük takalım diyen insandı. Evet bu 4 senede tanışmak isteyenler oldu ama hepsini bu odunu beklediğim için geri çevirdim. Umarım bundan sonrası güzel olurZaten kadının erkeği ikna ettiği evlilikten hayır gelmezdi ki. Günümüz erkekleri gerçekten kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor hele ki evlenme konusunda. Konu açılınca bi gerilmeler bi kendini geri çekmeler bi nazlanmalar falan. En güzeli bunları ortada bok gibi bırakmak. Yeri geliyor haftada bir talip çıkıyor. Görücü gelmek isteyenler, annemize babamiza soranlar, ağız arayanlar. Ama biz bu totoşlara gönül verdik ya enayi gibi ağızlarına bakacağımizi sanıyorlar
konu sizin ya da onun evlilik istememesi degil, sizin kendi aranizda konusmadiginiz bir seyi yabanci birinden lakayt bir bicimde duymaniz. ben olsam direk ayrilirim, buna goz yumarsaniz yuzsuzluk olurİyi akşamlar. Yine ben yine erkek arkadaşımla olan bir sorun. Bu gidişle sık sık konu açarım ben.
Neyse konuya gireyim. Biz 1.5 yıldır birlikteyiz. Arada sırada kavgalarımiz olur ama hep onun aramasıyla üstelemesiyle barışıriz. Kendisi havuzlu bir sitede oturuyor. Ne zaman havuza inse birkaç kişi ile muhabbet eder kaynaşir falan. Bu kaynaşmalarin sonucunda sık sık görüştüğü dostları oldu. Bunlardan bir tanesi yaşı geçkin bir kadın. Yaşı geçkin dememin sebebi aralarında bir şey olma ihtimalinin olmaması ve kadınin başka birini sevmesi. Kadına Ayşe diyelim. Bugün erkek arkadaşımla telefonda konuşurken bana şunları söyledi " yaaa gecenlerde serdar abi beni sormuş napıyor evlendi mi diye, Ayşe de yok ya evlenmedi o zaten evlenmek istemiyor" demiş. Ben bunu duyunca kalakaldım. Ben zaten ne zaman bir şeye çok kırılsam anında telefonu kapatmak isterim. Dedim şarjım bitiyor sonra konuşuruz.
Düşünün sürekli muhabbet eden iki arkadaş. Erkek arkadaşım evlenme çağında hatta yaşı geçiyor bile sayılır. Ve kadın da inanılmaz dedikoducu sitedeki herkesle ilgili bir fikri bilgisi var nerdeyse. İşte bu iki arkadaş benim hakkımda evlilik hakkında konuşmadilar mi sanki? Erkek arkadaşım da evlenmek istemiyorum onunla dedi ki kadın da şimdi rahat rahat başkasına bu şekilde konuşabiliyor. Üstüne üstlük normal bir şeymiş gibi bana anlatıyor.
Telefonda konuşup sesini duymak istemediğim için mesajla hesap sordum. O da tipik erkek savunmasına başvurdu. Yok sen senaryo yazıyorsun yok ben nerden bileyim niye öyle dedi senin hakkında konuşmuyoruz saçmalama vs gibi şeyler söyledi. Ayşe'nin neden öyle dediğini nerden bilecekmiş beyimiz.
Yok ben söyledim zaten. Mesajlastik. Yani konuya yazdığım her şeyi anlattım ve hesap sordum. O da işte senaryo yazıyorsun yok öyle bir şey falan kısa kesik konustu. Birkaç kere de aradı ama açmadim .Konuya yorum yapmiycam ama şunu söylemek istiyorum, neye bozulduğunuzu söyleyin. Telefonu kapatıp kaçmayın. Karşınızdakine açıklama fırsatı verin. Aksi takdirde siz yıpranıyorsunuz ilişkilerde
Yok ben söyledim zaten. Mesajlastik. Yani konuya yazdığım her şeyi anlattım ve hesap sordum. O da işte senaryo yazıyorsun yok öyle bir şey falan kısa kesik konustu. Birkaç kere de aradı ama açmadim .
Hahaha benimki de aynen böyleydi. İşte ben çocuğum olsun istiyorum evleniriz seninle çocuk olana kadar benim evde otururuz sonra buyuk eve geçeriz hahaha hayatları palavraKaldı ki ilişkinin başında daha 2 aylıkken babana söyle yüzük takalım diyen insandı. Evet bu 4 senede tanışmak isteyenler oldu ama hepsini bu odunu beklediğim için geri çevirdim. Umarım bundan sonrası güzel olur
Ya o zaman çok kirildim cidden ben bir şeye kırıldığım zaman konuşasim gelmiyor o yüzden kapattım ama mesajda söylemem gerekenleri söyledimŞarjım bitti diyip kapatmak istemişsiniz ya ona istinaden söyledim
Yani o ayrı bir problem zaten. Yani neden üçüncü kişiler bu konuda yorum yapıyor ve o bunları bana rahatça nasıl anlatıyor buna da ayrı kuruldumkonu sizin ya da onun evlilik istememesi degil, sizin kendi aranizda konusmadiginiz bir seyi yabanci birinden lakayt bir bicimde duymaniz. ben olsam direk ayrilirim, buna goz yumarsaniz yuzsuzluk olur
İyi de bilmediğin bir şey değilmiş ki adamın istememesi. Zaten biliyorsun adam evlilige uzak. Durduk yere tatsızlık cikarmissin bence. Madem isteğin bu "ben sanki sana çok meraklıyım hıh" diyeceğine açık açık konuş adamla . Evliliğe uzaksa ayrıl gitsin.Konuştuk. Yani hiç evlenme isteği olan biri gibi davranmiyor. Aslında direkt evlenmek istemiyorum demedi ama arkadaşlarının evliliğinde ne kadar mutsuz olduğunu kadınların evlenince değiştiğini vs söyleyip kendince yol yaptı işte. Ben de bu imalardab sıkılıp "bana böyle imalarda bulunma ben zaten evlenme meraklısı değilim öyle bir istegim yok senle merak etme" deyince sesini bile çıkarmadı. Yani ne ditorsun sen ne demek istemiyorum biz evlenicez seninle vs demedi. Hem gerçekten istese Ayseye anlatirdi Ayşe de bunu söyleme cesaretini bulamazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?