"O zaten evlenmek istemiyor"muş

Bence muhabbetin geçmiştir ama doğrudan seni çekiştirme şeklinde değilde,
Belki ağzını yoklamışlardır genelde sevgilisi olanlara bi soruluyor bende çok sık duyuyorum “eee nasıl gidiyor, seni ne zaman evlendiriyoruz vs” gibi
O da o sırada “ben çok evlilik düşünmüyorum ya kız arkadaşım da öyle şeylere meraklı değil vb” demiş olabilir.
Eğer siz evlenmek istiyorsanız bu büyük bir sorun ama istemiyormuşsunuz bana normal değil ama doğal geldi bu konuşmalar..

Aaa siz evlenmek istiyorsanız problem o zaman. Bence söyleyin bu konu üzerinden fikirlerinizi.
Ben sevdiğim insanla bir ömür geçirmek isterim, ondan çocuğum olsun isterim vs
Bence bunlar güzel şeyler deyin.
Net bir şekilde istemiyorsa yol verin gitsin.
Cinsellik bugün olmaz başka bir gün olur.
Ciddi manada evlenmeye yanaşmıyorsa bir gün cinselliğe yanaşır bence..

Zaten o evlenme konusunu hiç açmadığı ve evlenmek istemediğini ima ettiği için ben "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" şeklinde bir çıkış yaptım. O da aptal değilse bunun farkındadır. Yani ben belki de onun evlilik konusunda bu kadar hevessiz ve nazlı olmasına kiziyorumdur.

Erkekler genelde aptal olur
Anlamasını beklemeyin

Valla ilk başlarda diyordu. Senle bu evde otururuz çocuk olunca daha büyük bir eve geçeriz vs. Ama işte cicim ayları. Sonradan böyle oldu. Ben doğuda görev yapıyorum. Nabız yoklamak için dedim ki doğu görevim bitince puanıma gore bulunduğum ilçenin merkezinde iyi bir okula geçiş yaparım belki dedim. Gikini çıkarmadı. Suratı bile değişmedi. Ne demek bu doğu görevin bitince ben evlenmeyi düşünüyorum seninle burda yaşayacağız demedi. Kaç kere ayrıldim deyimi yerindeyse köpek oldu peşimde. Ben de gururum yüzünden diyemiyorum evlilik düşünmüyorsan uza diye.

Belli ki bu adam evlenmek istemiyor. İşi gücü yerinde yaşı da tamam, e o zaman neden bekleniyor? Yani siz ne zamana kadar evlenir miyiz diye bekleyeceksiniz? Adam sinyalini vermiş artık ona göre karar vermesi gereken sizsiniz. Çok sevdiğim bir söz var ‘Yola inanmışlarla çıkılır, ikna edilmişlerle değil’ Hakkınızda hayırlısı olsun

Kesinlikle işte kimseyi evliliğe ikna edecek halim yok. Ama sorun şu ki ayrılırken bunu söyleyemem ben. Yani benle evlenmek istendiğin için senden ayrılıyorum diyemem

Kesinlikle işte kimseyi evliliğe ikna edecek halim yok. Ama sorun şu ki ayrılırken bunu söyleyemem ben. Yani benle evlenmek istendiğin için senden ayrılıyorum diyemem
Size şunu söyleyeyim 4 sene bekledim acaba ne zaman evleniriz diye. 4 senem ikna etmekle geçti. Tamam oldu derken düğüne 2 ay kala tüm eşyalar alınmasına rağmen bitti. Olan bana oldu, ben kendimden ödün vere vere bittim. Olmuyorsa zorlamamak lazım gerçekten.

Zaten kadının erkeği ikna ettiği evlilikten hayır gelmezdi ki. Günümüz erkekleri gerçekten kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor hele ki evlenme konusunda. Konu açılınca bi gerilmeler bi kendini geri çekmeler bi nazlanmalar falan. En güzeli bunları ortada bok gibi bırakmak. Yeri geliyor haftada bir talip çıkıyor. Görücü gelmek isteyenler, annemize babamiza soranlar, ağız arayanlar. Ama biz bu totoşlara gönül verdik ya enayi gibi ağızlarına bakacağımizi sanıyorlar

Laylaylom erkeği salacaksın belkide biz olduklarından fazla değer veriyoruz ondan böyle oluyor duruma gelince yol yakınken mutlaka uzaklaşın derim

Kaldı ki ilişkinin başında daha 2 aylıkken babana söyle yüzük takalım diyen insandı. Evet bu 4 senede tanışmak isteyenler oldu ama hepsini bu odunu beklediğim için geri çevirdim. Umarım bundan sonrası güzel olur

konu sizin ya da onun evlilik istememesi degil, sizin kendi aranizda konusmadiginiz bir seyi yabanci birinden lakayt bir bicimde duymaniz. ben olsam direk ayrilirim, buna goz yumarsaniz yuzsuzluk olur

Konuya yorum yapmiycam ama şunu söylemek istiyorum, neye bozulduğunuzu söyleyin. Telefonu kapatıp kaçmayın. Karşınızdakine açıklama fırsatı verin. Aksi takdirde siz yıpranıyorsunuz ilişkilerde
Yok ben söyledim zaten. Mesajlastik. Yani konuya yazdığım her şeyi anlattım ve hesap sordum. O da işte senaryo yazıyorsun yok öyle bir şey falan kısa kesik konustu. Birkaç kere de aradı ama açmadim .

Hahaha benimki de aynen böyleydi. İşte ben çocuğum olsun istiyorum evleniriz seninle çocuk olana kadar benim evde otururuz sonra buyuk eve geçeriz hahaha hayatları palavra

konu sizin ya da onun evlilik istememesi degil, sizin kendi aranizda konusmadiginiz bir seyi yabanci birinden lakayt bir bicimde duymaniz. ben olsam direk ayrilirim, buna goz yumarsaniz yuzsuzluk olur
Yani o ayrı bir problem zaten. Yani neden üçüncü kişiler bu konuda yorum yapıyor ve o bunları bana rahatça nasıl anlatıyor buna da ayrı kuruldum

İyi de bilmediğin bir şey değilmiş ki adamın istememesi. Zaten biliyorsun adam evlilige uzak. Durduk yere tatsızlık cikarmissin bence. Madem isteğin bu "ben sanki sana çok meraklıyım hıh" diyeceğine açık açık konuş adamla . Evliliğe uzaksa ayrıl gitsin.
30 yaş çok da büyük bir yaş değil. Ben de 31 yasima giriyorum ama o sorumluluğa uzağım yani, yaşla bunun alakası yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…