"O zaten evlenmek istemiyor"muş

Olabilir. Belki de evlenmek istemediğini ilk defa net bir şekilde duymak ve bunun başkaları tarafından da rahatça konuşulması canımı sıktı.

Bence bu resti çekmek gurursuzum değildir
Gayet ne istediğini bilip ona göre davrandığınızı gösterir.
Bir kadının evlilik istemesi acizlik yada kezbanlık değil. Toplum bazen kadınları öyle bir kafa yapısına koyuyor ki bunu söylemek zayıflıkmış gibi geliyor, sakın öyle düşünmeyin.
Ayrıca ileride daha çok beklentiye girip zamanla daha çok kafanıza takarsınız o yüzden diyorum oralı olmuyotsa yol verin gitsin diye..

Ha birde o “kadınlar evlenince şöyle böyle değişiyor” diyormuş ya..
Yerinizde olsam bende “erkekler kadınlarla takılmaya çalışıyor, ciddi düşünmeyen bir erkeğin ciddi düşünen bir kadınla rol yapıp vakit geçirmesini doğru bulmuyorum ben evlenmeyi düşünüyorum yani ömür boyu takılamam” deyip olayı iyice yokuşa sürerdim.
Ama bu benim karakterim siz öyle yapın diyemem

Acizlik veya kezbanlik demedim ki. Böyle şeylerin bu tabirlerle alakali olduğunu düşünmem zaten. Hem baksanız başka biri de çıkıp benim bu tavrıma kezbanlik diyebilir. Ben sadece evliligin içime sinerek olmasını istiyorum. ben şimdi evlenmezsek ayrılırım ben evlilik istiyorum desem o da mecburen kabul etse ne anladım ben öyle evlilikten. İlk kavgada başıma kakacak vay efendim ben istemiyordum zaten evlenmeyi diye. Benim kadar o da çok istemeli hevesli olmalı.

Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla. Yani iliskiden beklentinizin evlilik oldugunu soylemiyorsunuz ama adama surekli yem atiyorsunuz. Ayrica hic birinden de olumlu bir dönüş yok. Ayrildiktan sonra tekrar birlesmeden once iliskiden beklentinizin evlilik oldugunu soylemek neden gurursuzluk oluyor onu da anlamis degilim. Siz adama evlilik teklif etmeyeceksiniz, ileride evlilik istediğinizi soyleyeceksiniz. Eger ona uymuyorsa basip gidecek. Siz de baska bir adayla devam edeceksiniz. Genelde iliskiler boyle yürür ama bazi insanlar nedense telepatiyle anlaşmayı tercih ediyor

Bakın diyorum ki ben istiyorum dersem zaten o da olur der. Ben bunu istemiyorum. Sırf ben ondan ayrılmayim diye yalandan hıı olur demesini istemiyorum. Evet yem attım ve olumlu dönüş olmadığı icin şu anda böyle düşünüyorum zaten. Olması gereken onun bu konuyu açması hevesli olması.

Beklentinizi karsilamiyorsa neden tekrar tekrar ayni kisi?

Yani o ayrı bir problem zaten. Yani neden üçüncü kişiler bu konuda yorum yapıyor ve o bunları bana rahatça nasıl anlatıyor buna da ayrı kuruldum

adama evlenmek istemiyorum diye gurur yapıp söylemişsiniz ama o herhalde cidden evlenme kafasında değil
sizi "ayy ya işte öyle ciddi olmadığım birisi laylaylay takılıyorum" diye anlatamamıştır ki...yaz geliyor var mı söz nişan denmiştir yok ya biz böyle iyiyiz demiştir mesela...

benim anlamadığım, adama "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" derken kendinizi basit bir kız görmüş olmuyorsunuz da başkasından "siz evlenmiyormuşsunuz"u duyunca neden basit kız olmuş oluyorsunuz? sinirlenecekseniz, size uymuyorsa adamın adım atmamasına sinirlenin, ona ayvallh da size de bunu zaten demiş, bakasına demesinin ne mahzuru var?

Adam aslında evlenmek istemiyor. Bence siz bunun dışarıdan da anlaşılması, bilinmesi, konuşulmasından rahatsız kaldınız yani.
Ayrıca evlilik beklentiniz, planınız varsa bu kişi de evlenmeyi düşünmüyorsa ilişkiniz sizi için sadece zaman kaybı, stres kaynağı.
Olmayanı oldurmaya çalışmayın hiç.

Erkek arkadaşınız , size göre yaşı oldukça geçkin Ayşe ve Serdar Abi kaç yaşındalar ?

Ayşe ve Serdar Abi beraberler mi ?
Sevgilim 34 Ayşe 47 serdar abi kim bilmiyorum o sitede oturan biri daha önceden görmedim Ayşe ile beraber değiller ama abi dediğine göre vardır o da 40-45.

Hayatta yapamayacağım şeylerden biri bu işte. Erkeği evliliğe ikna etmek. O beni etmeli. Etmiyorsa da basarim kıçına tekmeyi gider
İşte basamadığınız için milletin böyle söylemlerine dertleniyorsunuz zaten. Bence siz bırakın Ayşe'yi Fatma'yı 30 yaş üstü bir erkek işi ve bir engel durumu yoksa hayatındaki kadına bir yılı geçmesine rağmen evlilik yolunda bir adım atmıyorsa o kadının evlilik niyeti varsa adama direk tekmeyi basıp geçecek. Hiç uğraşmayın bile, boşa zaman kaybı. Adama nasıl bir rahatlık ve özgüven verdiyseniz bu gereksiz ve sizi hiç yerine koyan muhabbeti size anlatmaktan çekinmemiş bile.

Valla diyecek bir şeyim yok çok haklısınız belki de ondan çok kendime kızıyorum ben

Yok ben öyle düşünüyorsunuz demedim
Sadece burayı bir sürü kişi okuyor bu tarz şeyler doğru değil manasında dedim
Çok haklısınız en az sizin kadar istemeli
Ama karşılıklı beklentiler çok uyuşmuyor o yüzden seneler sonra daha çok üzülebilirsiniz iyi düşünün

sandiginiz gibi sizi basit, takilmalik vs gormuyordur da sadece evlilik fikrinden hoslanmiyor olabilir. cok sevdigim biriyle uzun sureli iliskim vardi ve o evlilik istemesine ragmen ben evlilige karsi ciktim ama bu onu takilmalik biri gibi dusundugumu gostermez.

Ben bir süredir düşünüyorum. Bazen insanların hayatında kritik dönüm noktaları olur. Şu anda ben de böyle bir dönemdeyim. Hayatımı ne şekilde yönlendireceğim, neyi isteyip neyi istemediğim üzerine uzunca düşündüm. Kariyerime nerede devam edeceğim? Evliliği ve çocuk yapmayı istiyor muyum mesela...
Bir karar aldım, hem geleceğim hem ilişkimiz hakkında. Bu güne kadar her şey çok iyiydi ama ben bundan sonrasında hayatıma sensiz devam etmeye karar verdim çünkü aklımdaki planlara seni çok istesem de dahil edemiyorum. Hayalini kurduğum ilişki şu yaşadığımız ilişki değil. Her şey için teşekkür ederim...

Yapacağın konuşmanın özü bu... Erkek arkadaşının bu konuşmadan çıkartacağı sonuç ; evlenmek istiyor ama benimle değil ... At bombayı ortaya gerisini o düşünsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…