- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.293
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
-
Olabilir. Belki de evlenmek istemediğini ilk defa net bir şekilde duymak ve bunun başkaları tarafından da rahatça konuşulması canımı sıktı.İyi de bilmediğin bir şey değilmiş ki adamın istememesi. Zaten biliyorsun adam evlilige uzak. Durduk yere tatsızlık cikarmissin bence. Madem isteğin bu "ben sanki sana çok meraklıyım hıh" diyeceğine açık açık konuş adamla . Evliliğe uzaksa ayrıl gitsin.
30 yaş çok da büyük bir yaş değil. Ben de 31 yasima giriyorum ama o sorumluluğa uzağım yani, yaşla bunun alakası yok ki
Bence bu resti çekmek gurursuzum değildirValla ilk başlarda diyordu. Senle bu evde otururuz çocuk olunca daha büyük bir eve geçeriz vs. Ama işte cicim ayları. Sonradan böyle oldu. Ben doğuda görev yapıyorum. Nabız yoklamak için dedim ki doğu görevim bitince puanıma gore bulunduğum ilçenin merkezinde iyi bir okula geçiş yaparım belki dedim. Gikini çıkarmadı. Suratı bile değişmedi. Ne demek bu doğu görevin bitince ben evlenmeyi düşünüyorum seninle burda yaşayacağız demedi. Kaç kere ayrıldim deyimi yerindeyse köpek oldu peşimde. Ben de gururum yüzünden diyemiyorum evlilik düşünmüyorsan uza diye.
Acizlik veya kezbanlik demedim ki. Böyle şeylerin bu tabirlerle alakali olduğunu düşünmem zaten. Hem baksanız başka biri de çıkıp benim bu tavrıma kezbanlik diyebilir. Ben sadece evliligin içime sinerek olmasını istiyorum. ben şimdi evlenmezsek ayrılırım ben evlilik istiyorum desem o da mecburen kabul etse ne anladım ben öyle evlilikten. İlk kavgada başıma kakacak vay efendim ben istemiyordum zaten evlenmeyi diye. Benim kadar o da çok istemeli hevesli olmalı.Bence bu resti çekmek gurursuzum değildir
Gayet ne istediğini bilip ona göre davrandığınızı gösterir.
Bir kadının evlilik istemesi acizlik yada kezbanlık değil. Toplum bazen kadınları öyle bir kafa yapısına koyuyor ki bunu söylemek zayıflıkmış gibi geliyor, sakın öyle düşünmeyin.
Ayrıca ileride daha çok beklentiye girip zamanla daha çok kafanıza takarsınız o yüzden diyorum oralı olmuyotsa yol verin gitsin diye..
Haha kesinlikle şaşırmam yaBöyle evlenmeyi düşünmediğini belirtir. Sizle ayrıldıktan sonra çat diye nişanlandığı haberini alırsınız hep öyle olur
Bakın diyorum ki ben istiyorum dersem zaten o da olur der. Ben bunu istemiyorum. Sırf ben ondan ayrılmayim diye yalandan hıı olur demesini istemiyorum. Evet yem attım ve olumlu dönüş olmadığı icin şu anda böyle düşünüyorum zaten. Olması gereken onun bu konuyu açması hevesli olması.Kizim sana soyluyorum gelinim sen anla. Yani iliskiden beklentinizin evlilik oldugunu soylemiyorsunuz ama adama surekli yem atiyorsunuz. Ayrica hic birinden de olumlu bir dönüş yok. Ayrildiktan sonra tekrar birlesmeden once iliskiden beklentinizin evlilik oldugunu soylemek neden gurursuzluk oluyor onu da anlamis degilim. Siz adama evlilik teklif etmeyeceksiniz, ileride evlilik istediğinizi soyleyeceksiniz. Eger ona uymuyorsa basip gidecek. Siz de baska bir adayla devam edeceksiniz. Genelde iliskiler boyle yürür ama bazi insanlar nedense telepatiyle anlaşmayı tercih ediyor
Beklentinizi karsilamiyorsa neden tekrar tekrar ayni kisi?Bakın diyorum ki ben istiyorum dersem zaten o da olur der. Ben bunu istemiyorum. Sırf ben ondan ayrılmayim diye yalandan hıı olur demesini istemiyorum. Evet yem attım ve olumlu dönüş olmadığı icin şu anda böyle düşünüyorum zaten. Olması gereken onun bu konuyu açması hevesli olması.
Yani o ayrı bir problem zaten. Yani neden üçüncü kişiler bu konuda yorum yapıyor ve o bunları bana rahatça nasıl anlatıyor buna da ayrı kuruldum
Zaten o evlenme konusunu hiç açmadığı ve evlenmek istemediğini ima ettiği için ben "ben de çok meraklı değilim senle evlenmeye" şeklinde bir çıkış yaptım. O da aptal değilse bunun farkındadır. Yani ben belki de onun evlilik konusunda bu kadar hevessiz ve nazlı olmasına kiziyorumdur.
Konuştuk. Yani hiç evlenme isteği olan biri gibi davranmiyor. Aslında direkt evlenmek istemiyorum demedi ama arkadaşlarının evliliğinde ne kadar mutsuz olduğunu kadınların evlenince değiştiğini vs söyleyip kendince yol yaptı işte. Ben de bu imalardab sıkılıp "bana böyle imalarda bulunma ben zaten evlenme meraklısı değilim öyle bir istegim yok senle merak etme" deyince sesini bile çıkarmadı. Yani ne ditorsun sen ne demek istemiyorum biz evlenicez seninle vs demedi. Hem gerçekten istese Ayseye anlatirdi Ayşe de bunu söyleme cesaretini bulamazdi
Yani istiyorum tabi neden istemeyeyim. Her şey tamam yaşım 30 mesleğim var erkek arkadaşım var uzun da bir süre geçmiş.
Sevgilim 34 Ayşe 47 serdar abi kim bilmiyorum o sitede oturan biri daha önceden görmedim Ayşe ile beraber değiller ama abi dediğine göre vardır o da 40-45.Erkek arkadaşınız , size göre yaşı oldukça geçkin Ayşe ve Serdar Abi kaç yaşındalar ?
Ayşe ve Serdar Abi beraberler mi ?
İşte basamadığınız için milletin böyle söylemlerine dertleniyorsunuz zaten. Bence siz bırakın Ayşe'yi Fatma'yı 30 yaş üstü bir erkek işi ve bir engel durumu yoksa hayatındaki kadına bir yılı geçmesine rağmen evlilik yolunda bir adım atmıyorsa o kadının evlilik niyeti varsa adama direk tekmeyi basıp geçecek. Hiç uğraşmayın bile, boşa zaman kaybı. Adama nasıl bir rahatlık ve özgüven verdiyseniz bu gereksiz ve sizi hiç yerine koyan muhabbeti size anlatmaktan çekinmemiş bile.Hayatta yapamayacağım şeylerden biri bu işte. Erkeği evliliğe ikna etmek. O beni etmeli. Etmiyorsa da basarim kıçına tekmeyi gider
Valla diyecek bir şeyim yok çok haklısınız belki de ondan çok kendime kızıyorum benİşte basamadığınız için milletin böyle söylemlerine dertleniyorsunuz zaten. Bence siz bırakın Ayşe'yi Fatma'yı 30 yaş üstü bir erkek işi ve bir engel durumu yoksa hayatındaki kadına bir yılı geçmesine rağmen evlilik yolunda bir adım atmıyorsa o kadının evlilik niyeti varsa adama direk tekmeyi basıp geçecek. Hiç uğraşmayın bile, boşa zaman kaybı. Adama nasıl bir rahatlık ve özgüven verdiyseniz bu gereksiz ve sizi hiç yerine koyan muhabbeti size anlatmaktan çekinmemiş bile.
Yok ben öyle düşünüyorsunuz demedimAcizlik veya kezbanlik demedim ki. Böyle şeylerin bu tabirlerle alakali olduğunu düşünmem zaten. Hem baksanız başka biri de çıkıp benim bu tavrıma kezbanlik diyebilir. Ben sadece evliligin içime sinerek olmasını istiyorum. ben şimdi evlenmezsek ayrılırım ben evlilik istiyorum desem o da mecburen kabul etse ne anladım ben öyle evlilikten. İlk kavgada başıma kakacak vay efendim ben istemiyordum zaten evlenmeyi diye. Benim kadar o da çok istemeli hevesli olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?