iş canım bizde burdan haykırarak bende hamileyim diyebiliriz Allahın izniyle pazartesimi yaptırcaksın testını hadı hayırlısı bakalım....
ben kanda hıc baktırmadım asılamadan 15 gun sonra doktorum gel dedı sanırım ultrasonla bakcak ıns tutmustur kendımı fazla kaptırmak da ıstemıyorum ama ınsan dusunmeden de duramıyo evet canım ptesı gıtcem senınkı ne zaman
küçükken ultrasonla bakıyorlamı benım ilk gebelıgım de doktorum 1 ayı gecmeden ultrasonla bakamm baksamda goremm dedı..inş ıkımızın kı de tutmustur ama bnım umıdım yok ama Allahtan da umıt kesılmez benım eşim takıntılı oldugu ıcın doktor ona 16 gıun olsun adetı gecsın ondan sonra yaptırın dedıgı ıcın percsembe gıdıcem normalde salı gunu gıtsemde oluyor :)
bellı oluyodur heralde yada kanda falan bakcaktır bende tam bılmıyorum ılk asılamam daha sen nerde oturuyosun hanı nerde yaptırdın dıye sordum da
bellı oluyodur heralde yada kanda falan bakcaktır bende tam bılmıyorum ılk asılamam daha sen nerde oturuyosun hanı nerde yaptırdın dıye sordum da
ben ist dayım canıım sarıyer tarafındayım sen nelerdesın :)
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bu konuyu açmadan evvel bisürü forum okudum inceledim.iyice kafam karıştı bizazda stres yaptım galiba.2 yada 3 gün sonra 4.aşılamayı yaptırıcam.tek tüpüm tıkalı.biraz telaşlıyım.çünkü bu aşılama son hakkımmış,tekrar aşılama yaptırmak istersem devlet karşılamıyomuş.doktorum bu da tutmazsa tüp bebek dedi.tüp bebeği hep son çare olarak düşünüyodum,sona yaklaştığımı hissettim telaşımda bu yüzden.işallah tüpe gerek kalmaz da bu sefer tutar.bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim sadece.bişey daha var sizlere sormak istiyorum.preseed diye bişey duydum bilgisi olan varmı?
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bu konuyu açmadan evvel bisürü forum okudum inceledim.iyice kafam karıştı bizazda stres yaptım galiba.2 yada 3 gün sonra 4.aşılamayı yaptırıcam.tek tüpüm tıkalı.biraz telaşlıyım.çünkü bu aşılama son hakkımmış,tekrar aşılama yaptırmak istersem devlet karşılamıyomuş.doktorum bu da tutmazsa tüp bebek dedi.tüp bebeği hep son çare olarak düşünüyodum,sona yaklaştığımı hissettim telaşımda bu yüzden.işallah tüpe gerek kalmaz da bu sefer tutar.bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim sadece.bişey daha var sizlere sormak istiyorum.preseed diye bişey duydum bilgisi olan varmı?
Anlıyorum canım senın ılk aşılamanmıydı ve ne zamandır bebiş düşünuyorsunuz?...
evet benım ılk daha 3 yıldır evlıyım ılk zamanlar dusunmuyodum ama ısteyelı bı yılı gectı ıns olur artık senınkı ne kadar oldu
hosgeldın cnm preseed mı hıc duymadım ılac falan mı ?
hayırilaç değilmiş.kayganlaştırıcı.spermlerin hızını artıran ve uzun süre canlı olmalarını sağlayan bişeymiş.belki tuhaf gelicek ama ne duysam acaba bu işe yararmı der oldum.
ben 6 yıllık evlıyım canım bende senın gibiyim son 1 senedır ıstıyoruz bakalım... Tüplerime baktırdım hıc bır sorun yok hormon tahlıllerım de de hıc bır anormallıık cıkmadı eşimın testı de ortanın ustunde ama Rabbım nasip etmeyınce olmuyor ıste hayırlısı ıns... valla 4-5 ay evde yatmaya bıle razıyım :)
bu sitede preseed diye arama yapınca çıkar.zaten eşimde bi eczacıya sormuş oda önermemiş doktoruna sorun demiş.ama belki işe yarayan birileri vardır diye düşündüm.ne bilim umut işde
aslında benim kafam okadar karışıkki bi anda herşeyi deneyim istiyorum.ama doğru değil tabi.en güzeli allah dan umudu kesmemek.rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?