Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iş canım bizde burdan haykırarak bende hamileyim diyebiliriz Allahın izniyle pazartesimi yaptırcaksın testını hadı hayırlısı bakalım....

ben kanda hıc baktırmadım asılamadan 15 gun sonra doktorum gel dedı sanırım ultrasonla bakcak ıns tutmustur kendımı fazla kaptırmak da ıstemıyorum ama ınsan dusunmeden de duramıyo evet canım ptesı gıtcem senınkı ne zaman

küçükken ultrasonla bakıyorlamı benım ilk gebelıgım de doktorum 1 ayı gecmeden ultrasonla bakamm baksamda goremm dedı..inş ıkımızın kı de tutmustur ama bnım umıdım yok ama Allahtan da umıt kesılmez benım eşim takıntılı oldugu ıcın doktor ona 16 gıun olsun adetı gecsın ondan sonra yaptırın dedıgı ıcın percsembe gıdıcem normalde salı gunu gıtsemde oluyor :)

bellı oluyodur heralde yada kanda falan bakcaktır bende tam bılmıyorum ılk asılamam daha sen nerde oturuyosun hanı nerde yaptırdın dıye sordum da

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.bu konuyu açmadan evvel bisürü forum okudum inceledim.iyice kafam karıştı bizazda stres yaptım galiba.2 yada 3 gün sonra 4.aşılamayı yaptırıcam.tek tüpüm tıkalı.biraz telaşlıyım.çünkü bu aşılama son hakkımmış,tekrar aşılama yaptırmak istersem devlet karşılamıyomuş.doktorum bu da tutmazsa tüp bebek dedi.tüp bebeği hep son çare olarak düşünüyodum,sona yaklaştığımı hissettim telaşımda bu yüzden.işallah tüpe gerek kalmaz da bu sefer tutar.bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim sadece.bişey daha var sizlere sormak istiyorum.preseed diye bişey duydum bilgisi olan varmı?

bellı oluyodur heralde yada kanda falan bakcaktır bende tam bılmıyorum ılk asılamam daha sen nerde oturuyosun hanı nerde yaptırdın dıye sordum da

tamam cnm baktım profılıne ıst oturuyosun heralde ıns tutar ıkımızınkı de bu arada ogretmenmıssın ne ogretmenı bende okuyorum da

hosgeldın cnm preseed mı hıc duymadım ılac falan mı ?

hoş geldın canım bende yenı sayılırım ... preseed'i de hiç duymadım valla ...

Anlıyorum canım senın ılk aşılamanmıydı ve ne zamandır bebiş düşünuyorsunuz?...

evet benım ılk daha 3 yıldır evlıyım ılk zamanlar dusunmuyodum ama ısteyelı bı yılı gectı ıns olur artık senınkı ne kadar oldu

evet benım ılk daha 3 yıldır evlıyım ılk zamanlar dusunmuyodum ama ısteyelı bı yılı gectı ıns olur artık senınkı ne kadar oldu

ben 6 yıllık evlıyım canım bende senın gibiyim son 1 senedır ıstıyoruz bakalım... Tüplerime baktırdım hıc bır sorun yok hormon tahlıllerım de de hıc bır anormallıık cıkmadı eşimın testı de ortanın ustunde ama Rabbım nasip etmeyınce olmuyor ıste hayırlısı ıns... valla 4-5 ay evde yatmaya bıle razıyım :)

hosgeldın cnm preseed mı hıc duymadım ılac falan mı ?

hayırilaç değilmiş.kayganlaştırıcı.spermlerin hızını artıran ve uzun süre canlı olmalarını sağlayan bişeymiş.belki tuhaf gelicek ama ne duysam acaba bu işe yararmı der oldum.

hayırilaç değilmiş.kayganlaştırıcı.spermlerin hızını artıran ve uzun süre canlı olmalarını sağlayan bişeymiş.belki tuhaf gelicek ama ne duysam acaba bu işe yararmı der oldum.

pek ınanmıyorum cnm ya ogle bıse olsa doktorlar tavsıye falan ederlerdı hele kı kayganlastırıcı gıbı maddeler spermlerı olduruyor yanı spermın omrunu uzattıgını sanmıyorum sen nerden duydun kı bunu

anladım cnm takma bu kdr kafana hayırlısı olsun ıns bı srn da yokmus ıste benımkı de senın gıbı tahlıllerde falan da bıse cıkmadı bakalım artık rabbıme kalmıs gerısı

bu sitede preseed diye arama yapınca çıkar.zaten eşimde bi eczacıya sormuş oda önermemiş doktoruna sorun demiş.ama belki işe yarayan birileri vardır diye düşündüm.ne bilim umut işde

bu sitede preseed diye arama yapınca çıkar.zaten eşimde bi eczacıya sormuş oda önermemiş doktoruna sorun demiş.ama belki işe yarayan birileri vardır diye düşündüm.ne bilim umut işde

cnm bak ıste eczacı da onermemıs bence sende ınanma bu tur seylere yanı ılac adı altında veya ıse yarıyo dıye neler satmıyolar kı sen ne kadardır ıstıyosun bebek hıc doktora falan gıttın mı?

aslında benim kafam okadar karışıkki bi anda herşeyi deneyim istiyorum.ama doğru değil tabi.en güzeli allah dan umudu kesmemek.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

aslında benim kafam okadar karışıkki bi anda herşeyi deneyim istiyorum.ama doğru değil tabi.en güzeli allah dan umudu kesmemek.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım arama yerıne preseed yaz "Sabit Preseed kullananlar" baslıgı altında bilgiler ve yorumlar cıkıyor ordan bak istersen..

5.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çokda üzerine düşmedim olur dedim.ama 2 senedir tedavi görüyorum.kist aldırdım.tek tüpüm kapalı,bu 4. aşılamam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…