ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

nil cim sat'ın nedir kaç gün sorna baktırdın beta hcg'ne

Saol canım cevabın için bütün formları okudum dünden beri sürekli yatıyorum ve bol su iciyorum(iyi gelirmiş)birazdan da doktora gideceğiz her ihtimale karsı...

canım herihtimale karşı doktora git genelde yorgunluk ve iş yaparken farketmeden yukarılara uzanmaktan zorluyoruz oyüzden olabilir dinlenmeyle geçer densede artarsa muhakkak doktora çık ama dert etme ilaç verip onuda durduruyolar ve 3ay bari yormayalım kendimizi gerçi hareketleri kısıtlamak zor ve sıkıcı ama sabredelim sonu güzel inşallah

ohh şükür bende yarın gideceğim izmirdeki başknet üniversitesine bilgi veirirm sizelree ve umarım görünür

meraba arkadaslar bende 7+2 haftalık hamıleyım...mide bulantılarım cok fazla...azaltmak ıcın onerecegınız seyler varsa yarıdımcı olurmusunuz bana..bende ocak annesı olacagımmm inşallah

aynı durum bende de var feryal ciğim . hatta 2 kere kan verdim ilki 57 btehcg 2. 142 betahcg genede acaba kese görünürmü acaba gebemiyim acaba kalbi duyulcakmı kafam hep bu sorulkarla dolu sanırım olması gereken de bu:)

kaşınmayı bende anlamadım vallahi bendede halsizlik var senin gibi başımı koysam uyucam o derece başkada bi durum yok çok şükür senden toksoplazma için test istedilermi buarada bebeğe mikrop falan bulaşmışmı bulaşmamışmı die istediler bendende yarın yaptırcam bende

yok canım benden öyle bi test istemediler, 2 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için çağırdı dr başka da bi test felan demedi...

merhaba...benim de sat 8 nisan...10 gün önce gittim doktora, 1159 kan testi, 5 haftalık kese göründü. yarın gidicem tekrar bebek varmı diye bakılcak...

bi de söylemeyi unuttum doktor bana günde 2 tane maden suyu içmemi söyledi bunu daha önce hiç duymamıştım.nedenini sorunca, mineral ihtiyacımı karşılayacakmış öyle söyledi.çok faydalıymış

bende çok seviyorum maden suyunu ama zaten içtiğimiz< seyler kısıtlı araştırdım soda yasakmış maden suyu abartmadan içmek gerekirmiş ama ben yine cekiniyorum asitini yok edip içmek mi gerekir acaba?

kızlar evet belirtiler çıkmaya başladı hele şükürr bugün sabah zaten 9.30 kalktım öğlene işerlimi bitrip uyumuşum 3 kadarsonra mide bulantısı başladı ayy sevindim ben mide bulantısı bana iyi geliyoo ama başım çok kötü ağrıyo uyumaktan sanırım sevmem uyumayı gündüzlerii perşmebede ilk kontrole gidecemm inşlhhh

uyku hali fena oluyor yaa insan kendini alamıyor yataktan, ben tv izlicem uyumicam diye bazen inatla bekliyorum öyle uyuyakalıyorum

yalnız olmadığıma sevindim canım kafam okadar doluki.görecekmiyim acaba kalp atışı duyulacakmı sağlıklı sıhhatli olacakmı falan diye.sadece bendemi var bu ve böyle bebeğime zarar veriyormuyum diye düşünmeye başlamıştım artık.içim rahatladı şimdi:)
aynı durum bende de var feryal ciğim . hatta 2 kere kan verdim ilki 57 btehcg 2. 142 betahcg genede acaba kese görünürmü acaba gebemiyim acaba kalbi duyulcakmı kafam hep bu sorulkarla dolu sanırım olması gereken de bu:)

çok rahat olanlar var canım ya hiç düşünmedim hiç araştırmadım diyen ve çok sağlıklı bebekleri olanları duyunca benim bebeğimde bi sorunmu olacakki acaba sürekli aklıma geliyor diyorum.hani aklına gelen başına gelir derlerya.dua edelim birbirimiz ve bebeklerimiz için olurmu

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 5 haftalık hamileyim feryal_efe arkadaşım gibi .Sat 24 nisan.Yarın doktora gitceksin sanırım kesenini görünüp görünmeyeceğini haber verirsen sevinirim.Eşim alttan baktırmak istemiyo.Biz de doktora cumartesi gitmeyi düşünüyoruz.

Merhabalar, ben yeni katıldım. Bhcg testinde 2435 deger cıktı. Kac haftalıga denk geldiğini bilen var mı? Doktor degerin kücük oldugunu, bir iki hafta sonra gelmemi söyledi.

tbi canım haber veririm.ben alttan baktırıcam hiç bi sakıncası olmadığını biliyorum bende ilk 3 ay bakıyolarmış zaten.ancak alttan görünür ama bu haftalarda

tbi canım haber veririm.ben alttan baktırıcam hiç bi sakıncası olmadığını biliyorum bende ilk 3 ay bakıyolarmış zaten.ancak alttan görünür ama bu haftalarda

teşekkürler senden haber bekliyorum o zaman...Ben 1-2 hafta daha bekliyeyim o zaman karından gözükmesi için..

slm kızlarr bende 7 artı 4 üm bundan önce 2 boş gebeliğim olmuştu 5 artı 4 de kesemizi gördük daha sonrada dier arkadaş gibi bende temizlik yaptım ve kahve rengine benzer akıntım oldu dr gittik dr kırmızı olmadıkca çok korkma dedi ve bebeğin kalbinide gördük şimdi ise dinleniyorum yatmak çok kötü kasık ağrım ayaklanınca ağrıyo mide bunaltım oluyo tiksiniyorum her şeyden 7 yılın ardında bu sefer gerçekten gelsin razıyım her şeye rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…