ben de inşallah bir aksilik çıkmazsa ocak 2012 de ilk kez anne olacağım. son adet tarihim 11 nisandı ve 21 mayısta kanda baktırdığım beta hcg sonucu 4800 çıktı, kalp atışını da duymak istediğim için henüz doktora gitmedim ama bir yandan da sabırsızlanıyorum, sizce yarın doktora gitsem kalp atışları duyulur mu? tecrübeli annelerden acil cevap bekliyorum, sevgiler..
Saol canım cevabın için bütün formları okudum dünden beri sürekli yatıyorum ve bol su iciyorum(iyi gelirmiş)birazdan da doktora gideceğiz her ihtimale karsı...
selam arkadaşlar ben geldim.
aslında size bugünkü doktor kontrolümün sonuçlarını daha önce vermek isterdim ama doktordan sonra bir arkadaşıma gitmiştim ve yeni geldim.
öncelikle doktor doğumumun 31 Ocak civarı olduğunu söyledi.hcg 576 çıktı ve 3000 olmadan bebeğin karından ultrasonla görülmeyeceğini söyledi ama yinede baktı sadece yerini gördük.
o da bende alttan bakmaya gerek olmadığını söyledik ve haftaya yeniden gel tekrar bakalım dedi.
merhaba hanımlar.günler geçmek bilmiyo salı gelsede bebeğimin en azından kesesini görsem.sizdede bi endişe varmı?ben bazen endişeleniyorum bi problem varmıdır acaba diye ama sonra herşey çok güzel olacak diyorum.bugün tam 5 haftalık olduk 5+2 de kontrolde olucaz.yalnız kaldığımda özellikle konuşmaya başladım kafayımı yiyorum ne?
çicekcim ben iyiyim çok şükür, halsizlik var sadece başka bişey yok, bulantım falan olmuyor umarım böyle de gider ve olmazgöğüs sızlaması bende de bu hafta başladı ve göğüs uçlarım çok kaşınıyor ne alakaysa :26:
kaşınmayı bende anlamadım vallahibendede halsizlik var senin gibi başımı koysam uyucam o derece başkada bi durum yok çok şükür senden toksoplazma için test istedilermi buarada bebeğe mikrop falan bulaşmışmı bulaşmamışmı die istediler bendende yarın yaptırcam bende
kızlar benım gibi SAT ı 8 nisan olan varmı aranızda bende şuan 5 haftalık hamıleyim bugun kan testi yaptırdım tekrar kan değerlerim normal düzeyde yukselıyormu dıe şuanda çok şükür herşey yolunda size de öneririm tekrar yapılan kan testinde dış gebelik olup olmadığı anlaşılabiliyormuş.
bi de söylemeyi unuttum doktor bana günde 2 tane maden suyu içmemi söyledi bunu daha önce hiç duymamıştım.nedenini sorunca, mineral ihtiyacımı karşılayacakmış öyle söyledi.çok faydalıymış
kızlar evet belirtiler çıkmaya başladı hele şükürr bugün sabah zaten 9.30 kalktım öğlene işerlimi bitrip uyumuşum 3 kadarsonra mide bulantısı başladı ayy sevindim ben mide bulantısı bana iyi geliyooama başım çok kötü ağrıyo uyumaktan sanırım sevmem uyumayı gündüzlerii perşmebede ilk kontrole gidecemm inşlhhh
yalnız olmadığıma sevindim canım kafam okadar doluki.görecekmiyim acaba kalp atışı duyulacakmı sağlıklı sıhhatli olacakmı falan diye.sadece bendemi var bu ve böyle bebeğime zarar veriyormuyum diye düşünmeye başlamıştım artık.içim rahatladı şimdi:)canım bu tedirginlik bende de vardı, kalp atışlarını duyana kadar zaman hiç geçmiyordu sanki o kadar endişeleniyordum ki hadi duymazsam falan diye, çok şükür duydum kalp atışlarını içim rahatladı biraz...
bol bol dua edelim bebişlerimiz için ve birbirimiz için, herşey yolunda gidecek inşallah
aynı durum bende de var feryal ciğim . hatta 2 kere kan verdim ilki 57 btehcg 2. 142 betahcg genede acaba kese görünürmü acaba gebemiyim acaba kalbi duyulcakmı kafam hep bu sorulkarla dolu sanırım olması gereken de bu:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de 5 haftalık hamileyim feryal_efe arkadaşım gibi .Sat 24 nisan.Yarın doktora gitceksin sanırım kesenini görünüp görünmeyeceğini haber verirsen sevinirim.Eşim alttan baktırmak istemiyo.Biz de doktora cumartesi gitmeyi düşünüyoruz.
tbi canım haber veririm.ben alttan baktırıcam hiç bi sakıncası olmadığını biliyorum bende ilk 3 ay bakıyolarmış zaten.ancak alttan görünür ama bu haftalarda
teşekkürler senden haber bekliyorum o zaman...Ben 1-2 hafta daha bekliyeyim o zaman karından gözükmesi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?