ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

ben de şimdi geldim dr dan sizlere bilgi vermek istedim 5 haftalık oldum bugün ve kesemi de dr'um gördü ..haftaya da kalp atışı için gelirsiniz dedi alttan muayene oldum ve 4mm olduğu için resimelri de verdi:)

ben de şimdi geldim dr dan sizlere bilgi vermek istedim 5 haftalık oldum bugün ve kesemi de dr'um gördü ..haftaya da kalp atışı için gelirsiniz dedi alttan muayene oldum ve 4mm olduğu için resimelri de verdi:)

tebrik ederim canım bende yarın saat 2 de doktordayım.çok merak ediyorum keseyi görebilecekmiyiz diye.yarın bende güzel haberler veririm inşallah.

Bende 5.haftada keseyi gormuştum cuma Günü'de 5+6 haftalikkende bebeği gördüm ertesi gunü temizlik sonrası kahverengi akıntı gelince korkudan oldum benimde çok düşüklerim oldu senin kahverengi akıntıdan sonra kalbini gördüğünü söylemen beni çok rahatlatti Allah'ım hepimizin bebeklerini saglikla kucağımıza almayı nasip etsin(âmin)...

Merhaba kızlar....
hafta sonu giremedim dolayısıyla geçmişi pek okuyamadım çook yazılmıştı :)))
umarım herkes iyidir...
biz Cumaretsi günü kontrole gittik, bebişimiz 4.5 mm olmuş ne kadar minik :))
kalp atışı var dedi doktor ama duyamadık, ultrason görüntüsünde kalbinin attığı belliyidi ama

WALLA BEN 7+5 DEYİM DÜN DOKTOR KONTROLÜM WARDI BEBEĞİM 22MM MAŞALLAH NORMALDE 17MM 8 HAFTA SONU DİODA TOSUNCUK MU GELİYO DİE DÜŞÜNDÜM :)
maşallah vala ya. ben de 7+6dayım yarın 8. haftama giricem, cmt günü 7+4tü ama 4.5 mm bizim bebiş. sanırım benim hesap SATa göre tutumuyor di mi? internette 6 haftayken 5 mm olur diyo. bu durumda ben 7. haftada sayılmam di mi?

selam kızlar çook mutluyum bende hamileyim. son adet tarihim 12 nisan geçen hafta pazartesi doktorum 4+5 dedi bana keseyi gördü kan testide yaptırdım.şimdi bugün itibariyle 5+5 mi oluyorum? ama cm sormadım ben. bikaç hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
aklıma bişi takılıyor sat'ın ilk günü baz alınıyorsa benimkisini doktor azmı söyledi acaba bilen birisi yardımcı olabilirmi
bide bende bulantı falan yok normalmi yaa. ne zaman başlıyo acaba bulantı dönemi. ben olmasını istiyorum düşük tehlikesini ortadan kaldırıyormus bulantılar. hem bide biraz kiloluyum bulantılarla biraz kilo verirsem hamilelikte alacagım için dengeler diye düşünüyorum.
işte böyle canlarım çok heyecanlıyım. allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah :86:

WALLA CANIM BENDE ANLAMADIM AMA 23 MAYISDA6+5 DEYKENDE BENM BEBEĞİM 10.4 MM Dİ TAM 1 HAFTADA 22 MM OLMUŞ BEN KALP ATIŞLARINIDA 6+5 DE DİNLEMİŞDİM MAŞALLAH. DARISI BAŞINA İNŞ.

son adet tarihin kaçtı bu arada

Arkadaşlar merhaba :)
Bende 8+4 olarak aranızdayım Rabbim nasip ederse Ocak 1 beklenen doğum tarihimiz :);
Kazasız belasız rahat huzurlu mutlu az kilolu bir gebelik geçiririz umarım.

Arkadaşlar merhaba :)
Bende 8+4 olarak aranızdayım Rabbim nasip ederse Ocak 1 beklenen doğum tarihimiz :);
Kazasız belasız rahat huzurlu mutlu az kilolu bir gebelik geçiririz umarım.

hayırlı olsun tebrik ederim bulantın varmı peki benim hala başlamadı merak ediyorumda

Arkadaşlar sat'a göre sanırım 1 hafta ilerideyim .24ü salı günü dr.gittik son adet tarihim 31 Mart hesaplayıcılara göre bugün 8+4üm.
Ama kontroldeki ultrason kağıdında geçen hafta 8+2 yazıyordu.
Neden olabilir sizce?

Kızlar gebelik son adet tarihinin ilk gununden mi hesaplanıyor siz daha iyi bilirsiniz bana yardımcı olur musunuz lutfen

hayırlı olsun tebrik ederim bulantın varmı peki benim hala başlamadı merak ediyorumda

Bir de herkeste bulantı olacak diye bir durum yok ayrıca dr.Benexol verdi bana B1 B6 B12 vitamini.
Bir çok kaynaktan okuduğum kadarı ile B6 vitamini hamilelik bulantılarını önlüyormuş.Daha doğrusu oluşması eksikliğinde meydana geliyormuş.
Bu arada sorun olmazsa kaç kilosun ben de kiloluyum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…