ben de şimdi geldim dr dan sizlere bilgi vermek istedim 5 haftalık oldum bugün ve kesemi de dr'um gördü ..haftaya da kalp atışı için gelirsiniz dedi alttan muayene oldum ve 4mm olduğu için resimelri de verdi:)
geçen hafta gittik bebişimiz 1 cm. di8 haftalık hamile olup bebeğinın kaç mm olduğunu bilen war mı ?
geçen hafta gittik bebişimiz 1 cm. di
slm kızlarr bende 7 artı 4 üm bundan önce 2 boş gebeliğim olmuştu 5 artı 4 de kesemizi gördük daha sonrada dier arkadaş gibi bende temizlik yaptım ve kahve rengine benzer akıntım oldu dr gittik dr kırmızı olmadıkca çok korkma dedi ve bebeğin kalbinide gördük şimdi ise dinleniyorum yatmak çok kötü kasık ağrım ayaklanınca ağrıyo mide bunaltım oluyo tiksiniyorum her şeyden 7 yılın ardında bu sefer gerçekten gelsin razıyım her şeye rabbim
8 haftalık hamile olup bebeğinın kaç mm olduğunu bilen war mı ?
geçen hafta gittik bebişimiz 1 cm. di
maşallah vala ya. ben de 7+6dayım yarın 8. haftama giricem, cmt günü 7+4tü ama 4.5 mm bizim bebiş. sanırım benim hesap SATa göre tutumuyor di mi? internette 6 haftayken 5 mm olur diyo. bu durumda ben 7. haftada sayılmam di mi?WALLA BEN 7+5 DEYİM DÜN DOKTOR KONTROLÜM WARDI BEBEĞİM 22MM MAŞALLAHNORMALDE 17MM 8 HAFTA SONU DİODA TOSUNCUK MU GELİYO DİE DÜŞÜNDÜM :)
Merhaba kızlar....
hafta sonu giremedim dolayısıyla geçmişi pek okuyamadım çook yazılmıştı :)))
umarım herkes iyidir...
biz Cumaretsi günü kontrole gittik, bebişimiz 4.5 mm olmuşne kadar minik :))
kalp atışı var dedi doktor ama duyamadık, ultrason görüntüsünde kalbinin attığı belliyidi ama
maşallah vala ya. ben de 7+6dayım yarın 8. haftama giricem, cmt günü 7+4tü ama 4.5 mm bizim bebiş. sanırım benim hesap SATa göre tutumuyor di mi? internette 6 haftayken 5 mm olur diyo. bu durumda ben 7. haftada sayılmam di mi?
selam kızlar çook mutluyum bende hamileyim. Son adet tarihim 12 nisan geçen hafta pazartesi doktorum 4+5 dedi bana keseyi gördü kan testide yaptırdım.şimdi bugün itibariyle 5+5 mi oluyorum? Ama cm sormadım ben. Bikaç hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Aklıma bişi takılıyor sat'ın ilk günü baz alınıyorsa benimkisini doktor azmı söyledi acaba bilen birisi yardımcı olabilirmi
bide bende bulantı falan yok normalmi yaa. Ne zaman başlıyo acaba bulantı dönemi. Ben olmasını istiyorum düşük tehlikesini ortadan kaldırıyormus bulantılar. Hem bide biraz kiloluyum bulantılarla biraz kilo verirsem hamilelikte alacagım için dengeler diye düşünüyorum.
Işte böyle canlarım çok heyecanlıyım. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah:86:
son adet tarihin kaçtı bu arada
8 haftalık hamile olup bebeğinın kaç mm olduğunu bilen war mı ?
Arkadaşlar merhaba :)
Bende 8+4 olarak aranızdayım Rabbim nasip ederse Ocak 1 beklenen doğum tarihimiz :);
Kazasız belasız rahat huzurlu mutlu az kilolubir gebelik geçiririz umarım.
hayırlı olsun tebrik ederim bulantın varmı peki benim hala başlamadı merak ediyorumda
hayırlı olsun tebrik ederim bulantın varmı peki benim hala başlamadı merak ediyorumda
Kızlar gebelik son adet tarihinin ilk gununden mi hesaplanıyor siz daha iyi bilirsiniz bana yardımcı olur musunuz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?