ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

aynen bende tam anlamadım. şimdi baktım hesaplayıcı da 6+6 diyor. ama doktor un dediğine göre 5+5 hangisi dogru acaba. ultrasonda kesin belli oluyormu nekadarlık oldugu yoksa sat a göre mi tahminde bulunuyor doktorlar bilen varmı

WALLA CANIM BENDE ANLAMADIM AMA 23 MAYISDA6+5 DEYKENDE BENM BEBEĞİM 10.4 MM Dİ TAM 1 HAFTADA 22 MM OLMUŞ BEN KALP ATIŞLARINIDA 6+5 DE DİNLEMİŞDİM MAŞALLAH. DARISI BAŞINA İNŞ.

tatlım maşallah senin bebişine
İnşalah gelişimiyle ilgili bi sıkıntı yoktur. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni. Şimdi aklıma takıldı bi aksilik yoktur inşallah.

İnşalah gelişimiyle ilgili bi sıkıntı yoktur. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni. Şimdi aklıma takıldı bi aksilik yoktur inşallah.

İçini ferah tut stres çok kötü bunu biliyoruz hepimiz.Ben oluruna bırakmış durumdayım.Çoğu zaman unutuyorum hopluyorum zıplıyorum :) Konu gelişimsel gerilikler ise hele ki ilk aylarda çok farklı olabiliyor.Sen beslenmene uykuna özen göster yeter ki.Azıcıkta pozitif oldun mu.Gerisi zaten elimizde değil ne yazılmışsa o değil mi ? :)

Merhabalar, ben yeni katıldım. Bhcg testinde 2435 deger cıktı. Kac haftalıga denk geldiğini bilen var mı? Doktor degerin kücük oldugunu, bir iki hafta sonra gelmemi söyledi.

canım benim 3bin küsüratlıyken gözükmedi ve 10 gün sonra gel dedi ozaman bakacaz minik fasulyeme bakalım çıkacakmı dün akşam karışık yiyince busabah 4te mide bulantısıyla uyandım onun orda olduğunu anlamak bile güzel insan mide bulantısını bile seviyor çünkü hiç birbelirti yok obelirti gibi geliyor

çıkan değerlere göre olabilir bende 5hafta diye hesaplarken sat 17 mayıs çıkan değerlerin karşısına gelen haftadan doktor 4haftalık demişti şimdi 4+5 oldu bebişim inşallah gelişiyosa annesinin yedikleriyle

bide kiloluyuz diyen annişler genelde ilk 3ay kilo alınmıyormuş ben 2kilo verdim aburcuburu istem dışı kesiyoruz düzenli yiyoruz ya yoksa bende tombiş bi anne olucam ama sağlıklı olsunda kiloları veririz herhalde

arkadaşlar merhaba :)
bende 8+4 olarak aranızdayım rabbim nasip ederse ocak 1 beklenen doğum tarihimiz :);
kazasız belasız rahat huzurlu mutlu az kilolu :d bir gebelik geçiririz umarım.

hayırlı olsun inş.allah kucağına almayı nasip etsin.kiloya gelince 8 haftalık bebek daha benmde 55 kilo ile başladım 57 olmuşum :)

Inşalah gelişimiyle ilgili bi sıkıntı yoktur. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni. şimdi aklıma takıldı bi aksilik yoktur inşallah.

yoktue yoktur napıyoruz iyi düşünüyoruz iyi oluyor herşey.

kızalr merhaba nasıl gidiyoo bakalımm benim aşırı baş dönmem varr vee akşam çok sinirlendimm bu perçembe doktora gitcektk yaa eşim bugün izinliymiş giddelim o zaman bugün dedim yok dedi bana geldiiler heppp neyse ya ben giderim bu hafta içi yada eşimle bidaha ki hafta kızdım ama sonra hak verdim onada biraz durmumuz sıkışık sigortamızda iptal olmuş bugün o işleri ayarlıycak olmazsa ben giderim tek doktora ama onsuzda gitmek istemiyorumm ee sigortasızda kolay olmuyoo ilerr napalımm offf ben kaç haftalığım yaaa kızlarr görüşürzz yine iyi bakın kendinizee

sanik senle aynıyız sanırm benim hafiften kahveler var korkum devam sanırım yarın bidaha gitcem dr baş dönmemde çok oluyo o an resmen sarhoş gibi oluyorum uyup kalıyorum bebeğim beni bırakmıcak yapmaz bana .

kızar merhaba bende doktordan geldim.kesemizi gördük 5+2 olması lazım sata göre ama 4+2 2.2 mm bebeğimin kesesi.yanında büyük bi kanama var yalnız.progesteron hapı ve iğnesi kullanıyorum şimdi 10 gün.dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana

feryalcim,
kendine üzme, eminim birşey olmaz bebişine.
fazla da kafanı takma,bazen doktorlar da abartıyor.
ben 2 hamileliğimde bu kadar bilgili değildim.

bir doktor bana kanama tehliken var heran düşürebilirsin demişti ve tam hatırlamayacağım ama sanırım 1 ay kadar progestan ilaç vermişti.
bide yataktan bile kalkmam yasaktı 15 izin alıp evde yatmıştım.(dediğine göre karnımda kan pıhtıları varmış ve buda düşük tehlikesine işaretmiş.öyle üzülüyordum ki) 1,5 aylık diye hatırlıyorum o zaman bebeğimi.
sonra 15 günlük dinlenmeden sonra doktora kontrole gitmiştim ama tesadüfen doktorun çok acil bir işi olduğundan izin almıştı. bizi de hastanede başka bir doktora yönlendirdiler.

yeni doktor sağlık karneme baktığımda kanaman mı oldu niye bu kadar çok bu ilacı kullandın dediğinde olmadığını ancak doktorun karnımda kan pıhtıları gördüğünü ve düşük tehlikesi olduğunu söyledim.

bana ilaçları kullanmama gerek olmadığını ve özellikle de kullandığım dozun (günde kaç tane olduğunu hatırlamıyorum) sadece kanaması olanların kullandıklarını oysa bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu söyledi ve ben bir daha o eski doktora gitmedim.
diğer doktorla devam ettim ve gayet sağlıklı bir bebeğim oldu.

sonra 15 gün

canım inşallah hepimizin bebişi bizimle kalacak ve sağ salim kucağımıza alacağız, bol bol dua et bebeğin için... ve kendine çok dikkat et canım

sanik senle aynıyız sanırm benim hafiften kahveler var korkum devam sanırım yarın bidaha gitcem dr baş dönmemde çok oluyo o an resmen sarhoş gibi oluyorum uyup kalıyorum bebeğim beni bırakmıcak yapmaz bana .

canım benm sat 8 nisan ve sata göre haftam da paralel ilerliyor dr öyle dedi en son geçen perşembe gitmiştim 7+1 demişti, herşey yolunda çok şükür, benim sadece halsizliğim oluyor çok fazla ve sürekli uyku hali:18: başka bişey yok şimdilik bende

üzme kendini canım eşinle gitmen daha iyi hissettirecek sana bence bekle biraz daha birlikte gidin, Allah yar ve yardımcınız olsun gerçekten zor bi dönem, herşey para artık sigrtasız zor olur yani ... sen de kendine iyi bak canım

yani senin doktorun için de aynı şekilde olduğunu söylemiyorum ama yinede kendini üzme.

bence rabbim bütün melekleri korur.
gönlünü ferah tut.

yani senin doktorun için de aynı şekilde olduğunu söylemiyorum ama yinede kendini üzme.

bence rabbim bütün melekleri korur.
gönlünü ferah tut.

teşekkür ederim desteğin için canım.doktorumda çok olumlu bi insan zaten.halledicez biz bu işi bebeğin sağ salim dünyaya gelecek diyor bende progesteron iğnesi progestan fitil kullanıyorum şimdi.10 günde yatıcam.haftaya perşembe kontrolüm var inşallah kanamam durur.

canım benims ağlık ocakları bile bakıyor ssk olmadan artık istersen bi git idanış durmunu anlat sigortanız bitmiş osla bile 3ay bakılabilroyrsunuz devlet hastanelerindede nerede yaşyorusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…