ben de inşallah bir aksilik çıkmazsa ocak 2012 de ilk kez anne olacağım. son adet tarihim 11 nisandı ve 21 mayısta kanda baktırdığım beta hcg sonucu 4800 çıktı, kalp atışını da duymak istediğim için henüz doktora gitmedim ama bir yandan da sabırsızlanıyorum, sizce yarın doktora gitsem kalp atışları duyulur mu? tecrübeli annelerden acil cevap bekliyorum, sevgiler..
bende aşağıdan baktırıcam sanırım bian önce görmek istiyorum çünkü.çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır.sen kaç haftalık hamilesin?
keseyi görünce bana da hebr ver:) aynı günüz ya haberlerşiriz hep
neval hanımcım bende şimdi uçakla şehir dışına gideceğim dr sorun olmayacağını söylemişti arada bir biribimizi bilgilendirmek ne kadar hoş oluyor
ben de inşallah bir aksilik çıkmazsa ocak 2012 de ilk kez anne olacağım. son adet tarihim 11 nisandı ve 21 mayısta kanda baktırdığım beta hcg sonucu 4800 çıktı, kalp atışını da duymak istediğim için henüz doktora gitmedim ama bir yandan da sabırsızlanıyorum, sizce yarın doktora gitsem kalp atışları duyulur mu? tecrübeli annelerden acil cevap bekliyorum, sevgiler..
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamleyim,allahın izninle bebeğimin kesesini görmek nasip oldu.15 gün sonrada kalp atışalrı dedi drum.ama ben yumurtalığımda 6 cm bır kıst var bu benı korkutuyor dr.sezeryan esnasında alınır dedı ama yınede korkuyorum fıkrı olan varmı?
bende 4 hafta 6 günlük hamişim.ocak 29 da allah kısmet ederse bebeğim olcak.allah herkese eli ayağı düzgün sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...allah hepimizin analı babalı büyütsün allah olmayanlarada versin inş....
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamleyim,allahın izninle bebeğimin kesesini görmek nasip oldu.15 gün sonrada kalp atışalrı dedi drum.ama ben yumurtalığımda 6 cm bır kıst var bu benı korkutuyor dr.sezeryan esnasında alınır dedı ama yınede korkuyorum fıkrı olan varmı?
tüm anne adaylarına merhabalar, tünaydınlar
bugün nasılsınız kızlar??
canım senin kist hamilelikten öncemiydi yoksa hamileliktenmi oldu geçmş olsun alllah evladınıda evladımızıda bize bağışlasınnilk bebeğinizmi,neden sezeryan kist olduğu içinmi,birde bendede 4 cmlik kist cıktı dr sorun değil kaybolabilir dedi ama bende tedirginim kist büyüyedebilirmiş çünkü,bu arada 7+5 haftalık hamileyim..
tüm anne adaylarına merhabalar, tünaydınlar
bugün nasılsınız kızlar??
Tünaydınlar canm bendede acayip bi halsizlik yorgunluk var mide bulantısını söylemiyorum çünkü beni mahfetti bide çalışıyorum şuan4 çıkıcaz kafamı koycak yer arıyorum ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın ruh halimde kötü kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum allahım tez günde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
uyuşukluk var bende kasık ağrım yine başladı bide ya sağ kasığım batıyo acaba bu ağrım kistten olabilrmi?uff perşembe gelsede doktora gitsem bii..uyuşkluğu atabilirsem çarışıya çıkacam bakalımm şölee bii akşamları erkenden uyuyorum kociş yemek yer yemez ben hemen yatıyorum sizler ne alemdesinizz mide bulantısı başladımı bende başlasın die bakıyorum ama hala tık yokkoğlumda 1,5 aylıkken başlamıştı sanırım olursa buda öle olur gibi geliyoo
canım linki ekliyorum, ben de burdan bakıp yapmıştım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l#post10016565 (*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?)
Tünaydınlar canm bendede acayip bi halsizlik yorgunluk var mide bulantısını söylemiyorum çünkü beni mahfetti bide çalışıyorum şuan4 çıkıcaz kafamı koycak yer arıyorum ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın ruh halimde kötü kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum allahım tez günde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?