ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

slm :)
hesapladım 6+4 günlük çıkıo gebeliğin, bu dönemde ben gittiğimde dr var demişti ama biz duyamadık canım.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

ben ilk çocuğumun kalp atışlarının ne zaman duyulduğunu hatırlamıyorum ama 2.sinde 8 haftalıktı diye biliyorum.

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamleyim,allahın izninle bebeğimin kesesini görmek nasip oldu.15 gün sonrada kalp atışalrı dedi drum.ama ben yumurtalığımda 6 cm bır kıst var bu benı korkutuyor dr.sezeryan esnasında alınır dedı ama yınede korkuyorum fıkrı olan varmı?

neval hanımcım bende şimdi uçakla şehir dışına gideceğim dr sorun olmayacağını söylemişti arada bir biribimizi bilgilendirmek ne kadar hoş oluyor

selmlar bende haziran sonunda yolculuk yapcam uçakla araştırdım bi sıkıntı olmuyormuş gelinizmide 1,30 aylık hamilyeken umreye gitti çok şükür bişey olmadı o yüzden içim rahat ama doktordan izn kağıdı lamak lazımmış...

kızlar bende evde test yapmış 5ci sayfada özeleme devletemi çıkıyorsunuz diye sormuştum ayparçası cevabın için sağol canım bende izmirdeyim ve alsancak devletmi ssk mı ona çıktım doktorum çok tatlıydı benim daha 4haftalıkmış ulturosonda belli olmadı ama kandeğerlerimde çıktı ama 3binli bişeydi diye hatırlıyorum şuan bakamıcam ve 10 gün sonra yine bakmak için çağırdı inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli tamamlarız bende şuan hiç bir belirti yok bebişin kesesini 10 gün geçince daha rahat görebiliyormuşuz ama dayanamıyorsanız özelde vajınal ultrasonla görülebiliyormuş ve kalp atışlarını da daha önceden duyabiliyormuşuz fakat normalde doğum yaklaşana kadar bi sorun yoksa vajınal ultrason yapılmıyormuş bana doktorum küçük olduğu için ilişkiyi ve gezmeyi yasakladı ki ailemin yanına gidecektim kısmet onlar gelecek sanırım

merhaba hoşgeldin öncelikle bebişin hayırlı olsun,benimde ilk hamileliğim ve sat ımda 11 nisan:) bende 16 mayısta kan testi yaptırmıştım 278 çıkmıştı.doktora yarın ilk defa gidicem.ben açıkcası 16 mayıstan beri bekliyorum doktora gitmek için çünkü hemen görünmeyebiliyormuş.bence sende git bir an önce:)hepimiz hayırlı haberleri alırız inşallah.seninde haberlerini bekliyorum

bende 4 hafta 6 günlük hamişim.ocak 29 da allah kısmet ederse bebeğim olcak.allah herkese eli ayağı düzgün sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin...allah hepimizin analı babalı büyütsün allah olmayanlarada versin inş....

merhaba cnmm bende hamileyim ama daha doktora gitmedim perşembe gidicem.. bende de kist vardı 3,5 cm ben doğum kontrol hapı kullanmıştım o ay adet oldum bi sonraki ay adet görmedim ilk muayenede sölicem doktoruma tabii bakalım benim ne olcak ama ben sanıyorum ki kist gitti çünkü o ayki adet kanaması çok fazla olmştu

canım benimde doğum kısmetse 29 ocak.kan tahlili yaptırdınmı,yaptırdıysan sonuç kaç çıktı?

ilk bebeğinizmi,neden sezeryan kist olduğu içinmi,birde bendede 4 cmlik kist cıktı dr sorun değil kaybolabilir dedi ama bende tedirginim kist büyüyedebilirmiş çünkü,bu arada 7+5 haftalık hamileyim..

tüm anne adaylarına merhabalar, tünaydınlar

bugün nasılsınız kızlar??

uyuşukluk var bende kasık ağrım yine başladı bide ya sağ kasığım batıyo acaba bu ağrım kistten olabilrmi?uff perşembe gelsede doktora gitsem bii..uyuşkluğu atabilirsem çarışıya çıkacam bakalımm şölee bii akşamları erkenden uyuyorum kociş yemek yer yemez ben hemen yatıyorum sizler ne alemdesinizz mide bulantısı başladımı bende başlasın die bakıyorum ama hala tık yokkoğlumda 1,5 aylıkken başlamıştı sanırım olursa buda öle olur gibi geliyoo

ilk bebeğinizmi,neden sezeryan kist olduğu içinmi,birde bendede 4 cmlik kist cıktı dr sorun değil kaybolabilir dedi ama bende tedirginim kist büyüyedebilirmiş çünkü,bu arada 7+5 haftalık hamileyim..
canım senin kist hamilelikten öncemiydi yoksa hamileliktenmi oldu geçmş olsun alllah evladınıda evladımızıda bize bağışlasınn

tüm anne adaylarına merhabalar, tünaydınlar

bugün nasılsınız kızlar??

Tünaydınlar canm bendede acayip bi halsizlik yorgunluk var mide bulantısını söylemiyorum çünkü beni mahfetti bide çalışıyorum şuan 4 çıkıcaz kafamı koycak yer arıyorum ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın ruh halimde kötü kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum allahım tez günde hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip et aminnnnn

Amin canım inşallah bu ara psikolojimiz sürekli değişkenlik gösterebilir normal durumlar yani, çok şükür benim henüz bulantım olmadı pek, bikaç gün sabahları kötüydüm sonra geçti

benim ilk hamileliğim canım ve halsizlik sürekli uyku hali bende de var ama çok şükür bulantım pek yok şimdilik ve umarım olmaz da rahat bi hamilelik dönemi geçiririz

akşamları ben de yemekten sonra zor tutuyorum kendimi bazen zorluyorum dizilerimi izlemek için ama tv karşısında uyuyakalıyorum

gülsercim merhaba alttaki bebek çizelgesini nasıl ekledin kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…