benim ilk hamileliğim canım ve halsizlik sürekli uyku hali bende de var ama çok şükür bulantım pek yok şimdilik ve umarım olmaz da rahat bi hamilelik dönemi geçiririz
akşamları ben de yemekten sonra zor tutuyorum kendimi bazen zorluyorum dizilerimi izlemek için ama tv karşısında uyuyakalıyorum
gülsercim merhaba alttaki bebek çizelgesini nasıl ekledin kardeşim
canım linki ekliyorum, ben de burdan bakıp yapmıştım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l#post10016565 (*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?)
evet bende denedim açılmıyor link deli olucam yaa bitürlü bulamıyorum nasıl olucağını
merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün...
benim inanılmaz mide bulantım var bütün gün yarı baygın dolanıyorum....yemek yiyemiyorum korkuyorum acaba yetersizmi besleniyorum diye ama bulantıdan yemek malesef yiyemiyorum....
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
canım senin kist hamilelikten öncemiydi yoksa hamileliktenmi oldu geçmş olsun alllah evladınıda evladımızıda bize bağışlasınn
tüm anne adaylarına merhabalar, tünaydınlar
bugün nasılsınız kızlar??
Selam arkadaslar cuma 5+6 haftalikken kesemin icinde bebeğimi gördüm doktor kalp için daha erken dedi anca 7 veya 8 haftalarda görünür dedi dün biraz temizlik yaptım gecede bir kaç damla kahverengi akıntım geldi ağrı sizi yok ama çok korkuyorum hiç böyle bisey basınıza geldimi((
tunaydın sanikcim kend, adıma söyliyeyim iyiyim çok şükür arada bir sancılarm oluyor ve hala göğüslerim çookkkk acıyorrr sende durumlar nasıl
Canım başıma gelmedi ama dr böyle bişey olursa yat dinlen demişti, içini rahat tut yorgunluktan kaynaklanan lekelenmedir, kendini yorma ilka aylar çok dikkat et...
merhaba hanımlar.günler geçmek bilmiyo salı gelsede bebeğimin en azından kesesini görsem.sizdede bi endişe varmı?ben bazen endişeleniyorum bi problem varmıdır acaba diye ama sonra herşey çok güzel olacak diyorum.bugün tam 5 haftalık olduk 5+2 de kontrolde olucaz.yalnız kaldığımda özellikle konuşmaya başladım kafayımı yiyorum ne?
canım bu tedirginlik bende de vardı, kalp atışlarını duyana kadar zaman hiç geçmiyordu sanki o kadar endişeleniyordum ki hadi duymazsam falan diye, çok şükür duydum kalp atışlarını içim rahatladı biraz...
bol bol dua edelim bebişlerimiz için ve birbirimiz için, herşey yolunda gidecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?