ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün...
benim inanılmaz mide bulantım var bütün gün yarı baygın dolanıyorum....yemek yiyemiyorum korkuyorum acaba yetersizmi besleniyorum diye ama bulantıdan yemek malesef yiyemiyorum....
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

slm arkdaşlar ben bugün doktora gittim 5+2 lük hamileyim üsten görünmedi ama alttan göründe.d..10 gün sonrada klap atışının duyamaya gitcez inş ...allah izmn verirse TÜM BEBEK BEKLEYENLERE ALLAH YARDIM ETSİN...

selam arkadaşlar ben geldim.
aslında size bugünkü doktor kontrolümün sonuçlarını daha önce vermek isterdim ama doktordan sonra bir arkadaşıma gitmiştim ve yeni geldim.

öncelikle doktor doğumumun 31 Ocak civarı olduğunu söyledi.hcg 576 çıktı ve 3000 olmadan bebeğin karından ultrasonla görülmeyeceğini söyledi ama yinede baktı sadece yerini gördük.
o da bende alttan bakmaya gerek olmadığını söyledik ve haftaya yeniden gel tekrar bakalım dedi.

bi de söylemeyi unuttum doktor bana günde 2 tane maden suyu içmemi söyledi bunu daha önce hiç duymamıştım.nedenini sorunca, mineral ihtiyacımı karşılayacakmış öyle söyledi.çok faydalıymış

ii akşamlar kızlar bende 9+1 günlük hamileyim 7+3 günlükken kontrole gitmiştik henüz benim bebeğim karından gözükmedi doktorun idrara sıkışık olmadığımı söledi rahimden gördük kalp atışlarını izledik çok güzeldi 10+ 4 günlükken filan gidicez ve ense ölçümü yapılacak inş bi sorun olmaz

korkma cnm bişi olamz bende oğlumda midem çok kötü olduğu için 2 ay tuzlu çubukla durdum tabi 10 kilo verdim ama mşlhh oğlumu 4 kilo doğum yaptımm telaş yama kendine boşuna

Selam arkadaslar cuma 5+6 haftalikken kesemin icinde bebeğimi gördüm doktor kalp için daha erken dedi anca 7 veya 8 haftalarda görünür dedi dün biraz temizlik yaptım gecede bir kaç damla kahverengi akıntım geldi ağrı sizi yok ama çok korkuyorum hiç böyle bisey basınıza geldimi((

Canım başıma gelmedi ama dr böyle bişey olursa yat dinlen demişti, içini rahat tut yorgunluktan kaynaklanan lekelenmedir, kendini yorma ilka aylar çok dikkat et...

tunaydın sanikcim kend, adıma söyliyeyim iyiyim çok şükür arada bir sancılarm oluyor ve hala göğüslerim çookkkk acıyorrr sende durumlar nasıl

çicekcim ben iyiyim çok şükür, halsizlik var sadece başka bişey yok, bulantım falan olmuyor umarım böyle de gider ve olmaz göğüs sızlaması bende de bu hafta başladı ve göğüs uçlarım çok kaşınıyor ne alakaysa :26:

merhaba hanımlar.günler geçmek bilmiyo salı gelsede bebeğimin en azından kesesini görsem.sizdede bi endişe varmı?ben bazen endişeleniyorum bi problem varmıdır acaba diye ama sonra herşey çok güzel olacak diyorum.bugün tam 5 haftalık olduk 5+2 de kontrolde olucaz.yalnız kaldığımda özellikle konuşmaya başladım kafayımı yiyorum ne?

Canım başıma gelmedi ama dr böyle bişey olursa yat dinlen demişti, içini rahat tut yorgunluktan kaynaklanan lekelenmedir, kendini yorma ilka aylar çok dikkat et...

Saol canım cevabın için bütün formları okudum dünden beri sürekli yatıyorum ve bol su iciyorum(iyi gelirmiş)birazdan da doktora gideceğiz her ihtimale karsı...

canım bu tedirginlik bende de vardı, kalp atışlarını duyana kadar zaman hiç geçmiyordu sanki o kadar endişeleniyordum ki hadi duymazsam falan diye, çok şükür duydum kalp atışlarını içim rahatladı biraz...
bol bol dua edelim bebişlerimiz için ve birbirimiz için, herşey yolunda gidecek inşallah

amin canım bende 4+4üm ve hiç bir belirti yok sadece kasık ağrısı oluyor busabah annem arayınca sordum obende çok bulantı çekmiş ya 2ci ayda olur yada kimilerinin hiç olmazmış diyor bizim ufaklık ultroson da da gözükmedi bi görsek ona göre hastane doktor belirlicez kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…