bu benim ilk gebeliğim..ve 2.5 senedir uğraşıyorduk...evde test yaptım sonra hemen hastaneye gittim =))) çift çizginin heyecanından olsa gerek tansiyonum 16/10 du..doktorum tansiyonumu görünce hiçbirşey anlatamadı esasen...örneğin doğum zamanı,folik asit kullanımı...bir sürü test istedi ve dahiliyeciye gönderdi beni apar topar...2 haftadır sürekli hastanedeyim...böbrek taraması,guatr taraması bir sürü şey yapıldı...p.tesi tüm sonuçlarla birlikte gideceğiz bakalım...inşallah güzel şeyler söyler
kızar merhaba bende doktordan geldim.kesemizi gördük 5+2 olması lazım sata göre ama 4+2 2.2 mm bebeğimin kesesi.yanında büyük bi kanama var yalnız.progesteron hapı ve iğnesi kullanıyorum şimdi 10 gün.dua edin kızlar bebeğim tutunsun bana
doktora gitmeden önce herhangi bir şikayetin var mıydı canım?
merhaba kızlar, bende ocak annesi olucam inşallah. uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir bekleyişten sonra nihayet hamileyimbenim hamilelik baya zor oldu, 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım. neyse bir sürü test, ilaç, tedavi derken en nihayetinde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. şimdi 6 haftalık hamileyim. ama hala inanamıyorum. kalp atışı duymadan inanamıycam diyorum. haftaya tekrar doktora gidicem ozaman duyarmıyım acaba kalp atışını ??
bende kızlar ne tüpler ne aşılamalar bide üstüne üstlük 2 boş gebelik onca uğraşı nihayet geldi çok tedrginim inşşlhhhh herşey güzel olcak rabbim evlat kıymeti bilenlere taddırsın diliyorum benim gibi yol gözleyen anneler banada dua edinde babasının kucağına sağsalim vereyim o hak ediyo kimsesi yok ki benden başka hepsi depremde ölmüş rabbim yüzümüze gülsün inşşlhhhhhhh
merhaba kızlar, bende ocak annesi olucam inşallah. uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir bekleyişten sonra nihayet hamileyimbenim hamilelik baya zor oldu, 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım. neyse bir sürü test, ilaç, tedavi derken en nihayetinde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. şimdi 6 haftalık hamileyim. ama hala inanamıyorum. kalp atışı duymadan inanamıycam diyorum. haftaya tekrar doktora gidicem ozaman duyarmıyım acaba kalp atışını ??
merhaba arkadaşlar ben de sanırım bu gruba gireceğim şu an itibariyle 7 hafta 6 günlük hmileyim 2 ay oldu ...istanbulda anadolu yakasındayım bölge hastanesine gidiyorum ama acaba başka hastane mi olsa diyorum şu ana kadar tüm testlerim iyi çıktı doktor bana hiç bir ilaç vermedi bebeğide gördük kalp atışlarını falan bilemedim sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz ve özel sağlık sigortaları hamileyken de yapılıyor mu bana hastane de tavsiye etseniz denemek isterim başka doktorlar...
arkadaşlar bende 1 dış gebelik, 2 düşük geçirdim. şimdi 5+5 haftalık hamileyim.çok mutluyum. umudumuzu kaybetmeyelim. birbirimize moral vererek bebişlerimizi nasipse kucağımıza alalım. bu arada kanda pıhtılaşma hastalığım var. clexan iğne kullanıcam doğumdan 15 gün öncesine kadar. kandiliniz mübarek olsun
bişey daha sorucamdoktor bana kaç haftalık olduğunu falan söylemedi, çok yeni zaten. ama sat a göremi hesaplamam lazım. sat 22 nisan, gerçi tranferim 10 mayısta yapıldı. sata göre hesaplarsam 6 haftalık oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?