ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

bu benim ilk gebeliğim..ve 2.5 senedir uğraşıyorduk...evde test yaptım sonra hemen hastaneye gittim =))) çift çizginin heyecanından olsa gerek tansiyonum 16/10 du..doktorum tansiyonumu görünce hiçbirşey anlatamadı esasen...örneğin doğum zamanı,folik asit kullanımı...bir sürü test istedi ve dahiliyeciye gönderdi beni apar topar...2 haftadır sürekli hastanedeyim...böbrek taraması,guatr taraması bir sürü şey yapıldı...p.tesi tüm sonuçlarla birlikte gideceğiz bakalım...inşallah güzel şeyler söyler

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel buraya

doktora gitmeden önce herhangi bir şikayetin var mıydı canım?

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr eşim halletmiş sigorta işini ya gitmesine gidilir ama sigortada olamsa vayy halimezee bide oğlum u ay bademcikten ameliyat oldu masraf çoktu yanii olsun artık hallelodu giderim en kısa zamanda

merhaba kızlar, bende ocak annesi olucam inşallah. uzuuuuuuuuuuuuuuuun bir bekleyişten sonra nihayet hamileyim benim hamilelik baya zor oldu, 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım. neyse bir sürü test, ilaç, tedavi derken en nihayetinde tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. şimdi 6 haftalık hamileyim. ama hala inanamıyorum. kalp atışı duymadan inanamıycam diyorum. haftaya tekrar doktora gidicem ozaman duyarmıyım acaba kalp atışını ??

sabreden mükafatını alır derler yaa inşlhh cnm salıcakla alırsın kucana bebğini o kadar bekledikten sonraa

bende kızlar ne tüpler ne aşılamalar bide üstüne üstlük 2 boş gebelik onca uğraşı nihayet geldi çok tedrginim inşşlhhhh herşey güzel olcak rabbim evlat kıymeti bilenlere taddırsın diliyorum benim gibi yol gözleyen anneler banada dua edinde babasının kucağına sağsalim vereyim o hak ediyo kimsesi yok ki benden başka hepsi depremde ölmüş rabbim yüzümüze gülsün inşşlhhhhhhh

canım herşey güzel olacakk geçmişi düşünme şimdiyi düşün kesendeki fasülyeni düşün güzel günler olacak inşlhh evlat başka bişi allah tattırr inşlhh sizede sonuna kadar eşin içinde aklıma ne geldi peygamberimizinde anne ve babası olmadığı için kızı ona annelik yapmış öle sevmşiki onu ahhh....duu bakalım bunu bi doğurda 2.de doğurursun allah nasip ettiyse belli olamz üzme canını belkide 3 :))))))

merhaba arkadaşlar ben de sanırım bu gruba gireceğim şu an itibariyle 7 hafta 6 günlük hmileyim 2 ay oldu ...istanbulda anadolu yakasındayım bölge hastanesine gidiyorum ama acaba başka hastane mi olsa diyorum şu ana kadar tüm testlerim iyi çıktı doktor bana hiç bir ilaç vermedi bebeğide gördük kalp atışlarını falan bilemedim sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz ve özel sağlık sigortaları hamileyken de yapılıyor mu bana hastane de tavsiye etseniz denemek isterim başka doktorlar...

Bende senin gibi cok heyecanliyim kalp atisini raabim duymayi nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallah senin jac haftalik

merhaba cnm hoşgeldin bende gebzede oturuyorum pendik hospitale gitmeyi düşünüyordum ama belli deil ilk doğumumu orda yaptım ben... bölge hastanesi nasıl fiyatları falann

Selam arkadaslar kandiliniz mübarek olsun yarın doktora gideceğim nolur dua edin iyi haberlerle geleyim...

bende bugün öğrendim hamile olduğumu. 5+5. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. inşallaahhh. bu arada kandiliniz mübarek olsun

arkadaşlar bende 1 dış gebelik, 2 düşük geçirdim. şimdi 5+5 haftalık hamileyim.çok mutluyum. umudumuzu kaybetmeyelim. birbirimize moral vererek bebişlerimizi nasipse kucağımıza alalım. bu arada kanda pıhtılaşma hastalığım var. clexan iğne kullanıcam doğumdan 15 gün öncesine kadar. kandiliniz mübarek olsun

Canım bende 6+5 günlük hamileyim ve yurt dışındayim bir çok düşüklerim oldu ilk defa hamileliğimde senin gibi kan pihtilasmasi için iğne vuruluyorum ama ben hamile kalmadan 2 hafta kadar önce başladım bunun yanında kan sulandirici hap ve kortizon kullanıyorum insaallah bu sefer hersey yolunda gider gecen gidişimde kesenin icinde bebeğimi gördüm Şimdiye kadar hiç bu aşamaya gelmemiştim hep hamileliğini öğrendiğim birkaç gün icinde kaybediyordum bebeğimi yarın yine kontrolum var insaalah bu sefer kalp atışını görürüm Rabbim bugünün hürmetine yavrularımızı saglikla bize bağışlasin.(âmin)

kızlar size birşey sorucam. kontrole gittiğimde doktor kesenin yanında bir karartı daha gördü. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için 'kaç embriyo koydular' dedi, bende tek dedim. 'ozaman kan pıhtısıdır o nokta' dedi. kan pıhtısı olması kötü birşey gibi geldi bana ama bir fikri olan varmı???

bişey daha sorucam doktor bana kaç haftalık olduğunu falan söylemedi, çok yeni zaten. ama sat a göremi hesaplamam lazım. sat 22 nisan, gerçi tranferim 10 mayısta yapıldı. sata göre hesaplarsam 6 haftalık oluyor dimi

Canım tüp bebekte transvere göre takip ediyorlar sata göre degil bende çatlatma iğnesi vurdular geç yumurtlama oldu o yüzden çatlatma iğnesi vurulduğu günden bir gün sonraya hesapliyorlar benimde sat 10 Nisan normalde 7+5 haftalık ama doktorlar 6+5 hesapliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…