slm kızlar bende bugün kesinleştirdim hamileliğimiD çok mutluyumm..
sanırım benimkide ocak sonu gibi olacak Allah izin verirse..ama ben henüz doktora gitmedim muayane olmadım yanii sadece kan testi yaptırdım.ne kadar çabuk gidersem okadar iyi dimi?
birde ben en son 26 nisan da adet olmuştum ozamandan sayılıyomuş sanırım..doktor da ilk gittiğinizde ultrason da görüyomusunuz bebeğinizi nası bişi:DD
ölecem meraktan
Bugün doktora gittim çok kötü haberler aldım doktor bebeğin gelismedigini bütün kullandığım ilaçları bırakmamı düşük yapacağımı söyledibu seferde olmadı iğne kullanmama rağmen anlamıyorum neden oluyor bebeklerim
Bugün doktora gittim çok kötü haberler aldım doktor bebeğin gelismedigini bütün kullandığım ilaçları bırakmamı düşük yapacağımı söyledibu seferde olmadı iğne kullanmama rağmen anlamıyorum neden oluyor bebeklerim
arkadaşlar 9+1 günlük bebeğim ve bugün titreşimler hissettim. seyirme gibi 2 kez oldu. çevremdeki tecrübeli anneler bebeğin ilk kıpırdamalarının böyle hissedildiğini söylüyor. siz ne diyorsunuz?
canım doğrudur hissedilir diyolar şimdi 2 aylıkmı oluyo 9+1 ay hesabı ile?
bende aranıza yeni katıldım. 5+3 üm bende. Benim ikinci hamileliğim. Aslında ikiside süpriz oldu bana. Öyle kaza ile falan değil. İlk hamileliğim öncesi 2 tüp bebek denememiz var. sonra eşim ameliyat oldu. bir bebeğimi kaybettim. Derken kızım süriz yaptı normal yolla tedavisiz çıktı geldi. şimdi 3,5 yaşında. Son 5-6 aydır adet düzensiliklerim var. Heralde menapoza giriyorum diye düşünürken, ve geçen ay hem adet gecikmesi yaşayıp hemde 16 gün adet günü sürünce bu ay hamilelik haberi bana tam bir süpriz oldu.
Mevlamdan umut kesilmez hiç bir zaman, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, olmayanlarada evlat sahibi olmayı nasip etsin.
kızlarrr bebeğimin kapl atışlarını duydum bugun çok şükür 8+3 haftalığım şuanda bebişim 1.5 cm olmuş birsürü test verdiler bakalım yaptırıcaz onlarıda hafta içinde darısı bütün isteyenlerin başınaa :))
merhaba tekrar.bugün 2.kontrolüme gittim.ultrasonla bakıldı kese göründü kalp atışı için 3 hafta sonra dedi doktorum şimdi tam 6 haftalıkmış.ancak kafama takılan bişi var doktor bana geçen hafta kan testi istediğinde sadece beta hcg değerim ve progesteron hormonu testi istedi ve sonuç gayet güzel dedi ama tekrar bu hafta kan testi felan istemedi hani kan sayımı idrar testi.hiçi bişi demedi,istemesi gerekmezmiydi?bilgisi olanlar paylaşabilirmi ?
hayırlı olsun tebrik ederim canım bebğin. o konuda hiç bilgim yok benim ultrasonda baktı 5haftalık dedi bide kan tahlili yaptırdım 1000 cıktı deger okadar haftaya kalp atısları için gidecegiz inşallah doktora.
merhaba tekrar.bugün 2.kontrolüme gittim.ultrasonla bakıldı kese göründü kalp atışı için 3 hafta sonra dedi doktorum şimdi tam 6 haftalıkmış.ancak kafama takılan bişi var doktor bana geçen hafta kan testi istediğinde sadece beta hcg değerim ve progesteron hormonu testi istedi ve sonuç gayet güzel dedi ama tekrar bu hafta kan testi felan istemedi hani kan sayımı idrar testi.hiçi bişi demedi,istemesi gerekmezmiydi?bilgisi olanlar paylaşabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?