ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

bende yarın tekrar dr gitcem inşşlh bende güzel haberlerle gelicem rabbime sığındım bu gecenin hürmetine bizede evlat versin hayırlı kandiller

slm kızlar bende bugün kesinleştirdim hamileliğimiD çok mutluyumm..
sanırım benimkide ocak sonu gibi olacak Allah izin verirse..ama ben henüz doktora gitmedim muayane olmadım yanii sadece kan testi yaptırdım.ne kadar çabuk gidersem okadar iyi dimi?
birde ben en son 26 nisan da adet olmuştum ozamandan sayılıyomuş sanırım..doktor da ilk gittiğinizde ultrason da görüyomusunuz bebeğinizi nası bişi:DD
ölecem meraktan

Canım eğer yarın gidersen belki keseyi görürsün hamileliğin hayırlı olsun dediğin gibi erken gidersen iyi olur

canım Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin. bende aynı senin gibi hamile olduğumu öğrenip, eşimle havalara uçup , birkaç gün sonra gözyaşlarına boğulduk. Ama bundan sonra asla olumsuz düşünmeyelim. artık iğne oluyoruz,derdimizi biliyoruz.herşey çooooookkkk güzel olucak arkadaşım. haberleşelim.

Bugün doktora gittim çok kötü haberler aldım doktor bebeğin gelismedigini bütün kullandığım ilaçları bırakmamı düşük yapacağımı söyledi bu seferde olmadı iğne kullanmama rağmen anlamıyorum neden oluyor bebeklerim

bende kalp atışlarını gördüm ve ayrıca su kisti olduğunu öğrendim bana bir akıl verin sizce bu ne olaki?

ah be canım, inan çok üzüldüm çok. Allah yardımcın olur inşalah...

çok üzüldüm teselli verir mi bilmem ama benim bir arkadaşım da bu durumdaydı 4 bebek kaybetti 5.doğdu 5 yaşında ve şimdi yine hamile herşey yolunda....

ümidini kaybetme...

arkadaşlar 9+1 günlük bebeğim ve bugün titreşimler hissettim. seyirme gibi 2 kez oldu. çevremdeki tecrübeli anneler bebeğin ilk kıpırdamalarının böyle hissedildiğini söylüyor. siz ne diyorsunuz?

bende aranıza yeni katıldım. 5+3 üm bende. Benim ikinci hamileliğim. Aslında ikiside süpriz oldu bana. Öyle kaza ile falan değil. İlk hamileliğim öncesi 2 tüp bebek denememiz var. sonra eşim ameliyat oldu. bir bebeğimi kaybettim. Derken kızım süriz yaptı normal yolla tedavisiz çıktı geldi. şimdi 3,5 yaşında. Son 5-6 aydır adet düzensiliklerim var. Heralde menapoza giriyorum diye düşünürken, ve geçen ay hem adet gecikmesi yaşayıp hemde 16 gün adet günü sürünce bu ay hamilelik haberi bana tam bir süpriz oldu.
Mevlamdan umut kesilmez hiç bir zaman, Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı, olmayanlarada evlat sahibi olmayı nasip etsin.

kızlarrr bebeğimin kapl atışlarını duydum bugun çok şükür 8+3 haftalığım şuanda bebişim 1.5 cm olmuş birsürü test verdiler bakalım yaptırıcaz onlarıda hafta içinde darısı bütün isteyenlerin başınaa :))

çok gzüel bi haber hayırlı olsun canım kaç yasındasın bu arada

merhaba tekrar.bugün 2.kontrolüme gittim.ultrasonla bakıldı kese göründü kalp atışı için 3 hafta sonra dedi doktorum şimdi tam 6 haftalıkmış.ancak kafama takılan bişi var doktor bana geçen hafta kan testi istediğinde sadece beta hcg değerim ve progesteron hormonu testi istedi ve sonuç gayet güzel dedi ama tekrar bu hafta kan testi felan istemedi hani kan sayımı idrar testi.hiçi bişi demedi,istemesi gerekmezmiydi?bilgisi olanlar paylaşabilirmi ?

hadi gözün aydın canım darısı biizm basımıza inşallah bebekelrimiz ck sağlıklıdır allahım sen onları koru

hayırlı olsun tebrik ederim canım bebğin. o konuda hiç bilgim yok benim ultrasonda baktı 5haftalık dedi bide kan tahlili yaptırdım 1000 cıktı deger okadar haftaya kalp atısları için gidecegiz inşallah doktora.

çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun.benim kan değerim 27 bin ,progesteronda 18,40 çıktı geçen hafta.değerler çok iyi dedi,bugünde baktı sadece kese göründü.senin kalp atışı için erken değilmi bana 3 hafta sonra dedikalp atışı için..

hayırlı olsun tebrik ederim canım bebeğin. o konuda hiç bilgim yok benim ultrasonda baktı 5haftalık dedi bide kan tahlili yaptırdım 1000 cıktı deger okadar haftaya kalp atısları için gidecegiz inşallah doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…