ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

canım aynı sorunu ben de yaşıyorum, çok şiddetli başağrılarım oluyor ama bu haftalarda olabilirmiş bir yerde okumuştum... mecburen dayanacaz, geçer inşallah:2::84:

evet benimde geçtiğimiz hafta ful ağrıdı bu haftada arada tutuyor bende acaba ceyranamı kaldım ki diyodum hamişlikte yapıyomuş demek

kızlar ben pazartesi kontrole gitmiştim ikili testi istiyosan yaptır dedi, ense kalınlığı gayet iyi herşey yolunda şimdilik dedi, ben de yaptırmadım ikili test...sizce yaptırmam gerekir miydi ben çok kararsız kaldım...

tamamen kendi kararın ama;ben ne ilk bebeğimde nede bunda test yaptırmadım çünkü doktorum gerek görmedi.
test sonucları zaman zaman dogruyu gostermıyor bu işler artık ticarete döküldü diyip benden istememişti.

kızlar ben ilk kez doğum videosu izledim,ve çok kötü oldum,sanırım korkuyorum nasıl olacak,ben normal isterdim ama kesiyolar falan izlemeye bile dayanamadımmmm epidural doğum yapmak istiyorum ben,acaba nasıl kötü bişey duyduysanız paylaşır mısınız,bi zararı var mı??

canım benimde aynı şekilde baş ağrılarım oluyo bu haftalarda normalmiş bende okuyunca şaşırdım

Canım benim, şimdiden doğum videoları izleyip kendini korkutma. Ben de kızımda çok korkardım. Normal doğum yaptım. Kayınvalidem hep derdi. Bir gökgürültüsü bir şimşek esecek yağacak kızın kucağında olacak sonrası rahatsın derdi. Hakkatende esti coştu doğdu. :) Bakalım Allah ım nasip ederse gene normal istiyorum ama şartlar uygun olursa artık..

Bu arada arkadaşlar ben 5 gündür serum yiyorum. İştah namına bir şey yok. Ne yersem yiyeyim çıkartıyorum. Su dan bile tiksindim. Herşey herkes kokuyor. Canım bir şey istemiyor. 5 kilo verdim şimdiden

haklısın izleden ve pişmanım bi daha bakmam asla:) allah yardımcın olsun benim iştahımdan alsın sana versin,bende hamile olduğumun farkında değilim allaha şükür bulantım falan yok,ama bu baş ağrısı beni bitiriyo 12.haftadan sonra geçer diyorlar umarım en kısa zamanda düzelir canım..

selam ocak annelerı
bende subat annesıyım bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
doktorum bebegın cınsıyetı yuzde seksen bellı olur dedı
sızınkıler bellı oldu mu acaba

selam ocak annelerı
bende subat annesıyım bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
doktorum bebegın cınsıyetı yuzde seksen bellı olur dedı
sızınkıler bellı oldu mu acaba

selammmm bende ultrasona bakan dr erkek olabilşir dedi ama o günden bu yana kesin bi sonuç alamadım doktorum söylemek istemiyor benimde ümidim bi dahaki kontrole kaldı:)

bende şimdiden korkuyorum ama doğum yapan arkadaşlar genelde sancı çekmenin zor olduğunu söylüyorlar epiduralin ise sancına bi faydası yok yani sadece bebek çıkarken uyuşturuyorlar yani zaten sancıyı falan çekmiş oluyorsun ve epiduralde ıkınmada olmuyormuş malesef yani hissetmediğin için ıkınamıyorsun,ha birde doğum sonrası bel ağrısı yaptığını duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum. bende normal doğum için kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama bakalım hayırlısı...bize biraz cesaret lazım

kızlar kasıkta sizinde batma ve yanma hissinde ağrınız oluyormu? bide sankim göbüşüm çıktı biraz sanırımm

benimde göbüşüm çıktı biraz ama belli oluyorr yaaaa:)) kasıklarda batma önceden çok sıktı ama bu ara nadiren oluyor,rahim genişlediği için demişti doktor

kızlar kasıkta sizinde batma ve yanma hissinde ağrınız oluyormu? bide sankim göbüşüm çıktı biraz sanırımm

canım sen kocaelinde oturuyormuşsun sanırım,bede bi süre izmitte kalacağım,10 haftadayım 12.haftada ikili test yaptırmam gerekiyor hangi hastaneyi,doktoru önerirsin? benim doktorum istanbulda haftaya istanbula gideceğim 11 haftada yaptırsam testi olur mu yoksa 12.hafta da burdaa bi yerde mi yaptırayım???

canım ben kocaeli ama gebzedeyim burda devlet hastanesine gidiyorumm darıca devlet hastanesi bu yüzden orayı bilemem bu konuda yardımcı olamıycam ama ben bi ikki defa gittimde gezmek için orda kadın doğum hastanesi var sanırım istersen bi orayı öğrenmeye bak senin sat kaçtı cnm ben 12 haftalığım şuan yapılmadı salı gitcem bakalım

ben 1o haftalığım şuan,o zaman 11.haftada yaptıramam ki kişiden kişey değişiyor mu bu testin yapılma vakti? bir de üçlü test var onu herkese yapıyorlar mı o da down sendromu içinmiş sanırım,yoksa şüpheli durumlarda mı yapılıyor acaba bi fikrin var mı? çok zor başka il de olmak,birde biz 2 ay sonra yurt dışına yerleşeceğiz,ne yaparım oralarda hiç bilmiyorum,çok korkuyorum!

merhaba annişler ben 13. haftadayım yaptırdım ikili testi dün...kişiden kişiye değişmiyor zamanı doktorun istemesine bağlı...11 ile 14. haftalar arasında yaptırılıyor....

hata yapmışsın canım bence bundan sonra ne böyle videooları izle nede doğuma kadar kişilerin doğum hikayelerini dinle ssormada bence nasıl oluyor nasıl oldu korkulcak bişey varmı vs.vs.vs. diye bu şekilde sadece pisikolojini bozarsın ayrıca korku oranını arttırırsın ben ilk hamileliğimde hiç bir zaman korkmadım öyle veya böyle bir şekilde dünyaya gelecekti kendimi erkenden düşündürüp korkutmamın bir anlamı yoktu değilmi:)))ama en güzel yanı meleklerimizi kucağımıza aldığımızda çektiğin bütün sıkıntı ve acıları unutmak inan bana
ayrıca ben şimdi 2. ye hamileyim ve ilk doğumumu o izlediğin sezeryanla oldum ama bak ikinciyi istedim ve rabbim yine nasip etti ççok şükür eğer çok korkulcak bişey olsaydı sence ben yada 2.hatta 3.yü yapan herkes yaparmıydı :)))bu yanından düşün bence hep canım içini ferah tut inan bana acının en alasınıda çeksen rabbim yardımcı oluyo ve kucağına verdikleri o minicik şeyle herşeyi unutuyorsun:)sen bu detaylara takılma ve tadını çıkar derim

yok canım benim batma yanma olmuyorda gerçi batma derken mesela uzun süre yan durdum yada ani kalkış yaptım hoooop ben burdayım der gibi bir havası varazcuk canım yanıyor biraz ovaladıktan sonra geçiyor:9bide artık sırtımda ağrımaya başladı göbiş konusunda sankim birazcık bendede olmaya başladı hafif bir sertlik var sanırım göbek değil bebek

ben de yarın 11 haftamı doldurcam.13. haftamda ikili test yapılcaktı ama bir hafta öne alabilirim tatil dolayısıyla..12. haftada yaptırmayı düşünüyorum yani, inş. cinsiyetini de öğrenebiilirim çok heyecanlıyım:) benim de ocak sonuna doğru dedi doktorum doğum için..

Son düzenleme:
inşallah sorun olmaz canım merak etme hayırlı sonuçlar gelsin inşallah minişten cinsiyeti hakkında bişey demedimi doktorun yada şuzaman gel bakalım diye falan..

çarşamba sonuçları alıp göstereceğiz belki o zman der.cinsiyetini sordum erken dedi.bizi umutlandırmasın die herhalde.eşim benden çok meraklı sağolsun.:)))

çarşamba sonuçları alıp göstereceğiz belki o zman der.cinsiyetini sordum erken dedi.bizi umutlandırmasın die herhalde.eşim benden çok meraklı sağolsun.:)))

tüh azıcık kopya verseydi yaaa bende pazartesi gidicem çok az kaldı ve çok heyecanlıyım benim doktorda söylemez gibi geliyr ya hadi hayırlısı sölemezse bir ay sonraya kalıcak artık neyse sağlıkla gelsinlerde varsın geç öğrenelim napalım:)inşallah sende çarşamba günü güzel sonuçlar alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…