canım aynı sorunu ben de yaşıyorum, çok şiddetli başağrılarım oluyor ama bu haftalarda olabilirmiş bir yerde okumuştum... mecburen dayanacaz, geçer inşallah:2::84:
tamamen kendi kararın ama;ben ne ilk bebeğimde nede bunda test yaptırmadım çünkü doktorum gerek görmedi.kızlar ben pazartesi kontrole gitmiştim ikili testi istiyosan yaptır dedi, ense kalınlığı gayet iyi herşey yolunda şimdilik dedi, ben de yaptırmadım ikili test...sizce yaptırmam gerekir miydi ben çok kararsız kaldım...
merhaba kızlar,bu hafta sık sık ve uzun süreli baş ağrısı olmaya başladı,neden olabilir bu sorunu benden başka yaşayan var mı aranızda,karanfil çayını tavsiye etti bi arkadaşım biraz rahatlatıyo ama tekrarlıyo,ilaç da alamıyorumgözümün içinden enseme kadar damarlar ağrıyo!
kızlar ben ilk kez doğum videosu izledim,ve çok kötü oldum,sanırım korkuyorumnasıl olacak,ben normal isterdim ama kesiyolar falan izlemeye bile dayanamadımmmm epidural doğum yapmak istiyorum ben,acaba nasıl kötü bişey duyduysanız paylaşır mısınız,bi zararı var mı??
Canım benim, şimdiden doğum videoları izleyip kendini korkutma. Ben de kızımda çok korkardım. Normal doğum yaptım. Kayınvalidem hep derdi. Bir gökgürültüsü bir şimşek esecek yağacak kızın kucağında olacak sonrası rahatsın derdi. Hakkatende esti coştu doğdu. :) Bakalım Allah ım nasip ederse gene normal istiyorum ama şartlar uygun olursa artık..
Bu arada arkadaşlar ben 5 gündür serum yiyorum. İştah namına bir şey yok. Ne yersem yiyeyim çıkartıyorum. Su dan bile tiksindim. Herşey herkes kokuyor. Canım bir şey istemiyor. 5 kilo verdim şimdiden
selam ocak annelerı
bende subat annesıyım bu ayın 20sınde ıkılı test ıcın doktora gıdıcem
doktorum bebegın cınsıyetı yuzde seksen bellı olur dedı
sızınkıler bellı oldu mu acaba
kızlar ben ilk kez doğum videosu izledim,ve çok kötü oldum,sanırım korkuyorumnasıl olacak,ben normal isterdim ama kesiyolar falan izlemeye bile dayanamadımmmm epidural doğum yapmak istiyorum ben,acaba nasıl kötü bişey duyduysanız paylaşır mısınız,bi zararı var mı??
kızlar kasıkta sizinde batma ve yanma hissinde ağrınız oluyormu? bide sankim göbüşüm çıktı biraz sanırımm
kızlar kasıkta sizinde batma ve yanma hissinde ağrınız oluyormu? bide sankim göbüşüm çıktı biraz sanırımm
canım sen kocaelinde oturuyormuşsun sanırım,bede bi süre izmitte kalacağım,10 haftadayım 12.haftada ikili test yaptırmam gerekiyor hangi hastaneyi,doktoru önerirsin? benim doktorum istanbulda haftaya istanbula gideceğim 11 haftada yaptırsam testi olur mu yoksa 12.hafta da burdaa bi yerde mi yaptırayım???
canım ben kocaeli ama gebzedeyim burda devlet hastanesine gidiyorumm darıca devlet hastanesi bu yüzden orayı bilemem bu konuda yardımcı olamıycam ama ben bi ikki defa gittimde gezmek için orda kadın doğum hastanesi var sanırım istersen bi orayı öğrenmeye bak senin sat kaçtı cnm ben 12 haftalığım şuan yapılmadı salı gitcem bakalım
inşallah sorun olmaz canım merak etme hayırlı sonuçlar gelsin inşallah minişten cinsiyeti hakkında bişey demedimi doktorun yada şuzaman gel bakalım diye falan..
çarşamba sonuçları alıp göstereceğiz belki o zman der.cinsiyetini sordum erken dedi.bizi umutlandırmasın die herhalde.eşim benden çok meraklı sağolsun.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?