teşekkür ederim cnm cevabın için..duphalac ı bende duydum ama doktoruma danısmadan almak ıstemıyorum o kadar kotu ve endıselıyım kı bebegıme bısey olacak diyeyarın ılk iş doktorumu arayacağım..onerirse ılaca başlamalıyım..kabızlık ayrı dert stresı ayrı çunku..umarım geçer cnm saol onerılerın için:)
bayanlar catlaklar ıcın ne kullanıyosunuz ne zaman basladınız?????ben bugun kakao yagı ve badem yagı aldım karıstırıp surmeyı dusunuyorum doktora danısmadım ama problem olmaz sanırım.erkenmı basladım 13.haftada acaba
slm . bende bebeğimin erkek oldugunu hissetmiştim en başından beri. hatta rüyalarımda bıle görüyodum hep. bende ınanıyorum annenın bebeğinin cinsiyetini hissettiğine.
çin takvimi kimlerde tuttu kızlar
bayanlar catlaklar ıcın ne kullanıyosunuz ne zaman basladınız?????ben bugun kakao yagı ve badem yagı aldım karıstırıp surmeyı dusunuyorum doktora danısmadım ama problem olmaz sanırım.erkenmı basladım 13.haftada acaba
Herkese merhaba,
daha yeni katildim siteye, ben de ocak annesi olacagim insallah :)
Finlandiya'da yasiyorum, daha bu sabah doktora gittim, 17+2 su an ve her sey normal cok sukur.. ilk defa bebegimin kalp sesini dinledim, 140 atiyormus :)
burada standart olarak 2 kere sokuyorlar ultrasona, 2.ye 20. haftada girecegim o yuzden hala bilmiyorum cinsiyetini, ümidim kiz olmasi..
hamileligin basindan beri devamli bi bulantim olmadi ama sadece ac kalinca cikardigim oluyor hala.. bu aralar da bazen basim agriyor.
yuzustu yatmayi seviyorum ama sanirim benim de yan yatmaya dikkat etmem gerekecek artik, sirt ustu yatinca da bazen sanci girebiliyor..
birbirinize verdiginiz destek cok guzel gercekten, cok mutluyum katildigim icin, gurbet ellerde aklima bir sey geldikce danisabilecegim birileri var artik :)
Hoşgeldin.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Kızlar ben 16+3 ama hiç kilo almadım hamile kalmadan öncede 58-59 geliyordum şimdide aynı acaba bişe olurmu
bende 58 dim 59 görünüyorum 16.hafta oldu,bende çok merak ediyorum acaba bebek iyi midir
ben badem yağını kıllana yapıyor diye biliyorum. geçen hafta aktardan kayısı, susam ve buğday yağı aldım karıştırım günde 1 kez kalça göbek ve göğsüme sürüyorum ablamda böyle kullandı ve hiç çatlağı yok umarım benimde olmaz
bende kakao ve badem yağını karıştırdım kullanıyorum doktorada sordum, ama kokusu biraz ağır geliyo bazende bebe vazelini kullanıyorum. ama çok düzenli kullanamıyorum ne yazıkki.:96:
bu arada bence zamanında başlamışsın erkenden tedbir almakta fayda var hergün sürebiliyormusun?
bende 58 dim 59 görünüyorum 16.hafta oldu,bende çok merak ediyorum acaba bebek iyi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?