arkadaşlar göğsünden sarı sıvı gelen varmı erken değil mi daha bende başladı gibi
bende dün 4 lü test yaptırdım, doktor istedi ikili iyiydi, teyit etmiş oluruz dedi...ama çok korkuyorum...galiba çogunlukla riskli çıkıyormuş 3lü ve 4lü testler... boşuna stres yasamak da istemiyorum :=((
canım 4 lü testin sonucu kaç günde çıkıyor? birde bende yarın gideceğim 16.haftadayım yapar mı acaba 4lü yada 3lü?
canım 4 lü testin sonucu kaç günde çıkıyor? birde bende yarın gideceğim 16.haftadayım yapar mı acaba 4lü yada 3lü?
slm benim doktorum 2 li de sorun çıkmayınca 3lü yada dörtlü yaptırmıyoruz dedi ama bakıyorumda yaptıranlarda olmuş kafam karıştı
canım benim dr da istemedi.2 li iyiyse 3lüye gerek yok dedi.cumartesi de ayrıntılı ultrasona gönderdi iyi çok şükür.takılma bence.
hımmmmmmmm ayrıntılı ultrasonda istemedi
ayrıntılı ultrasona 18-24 haftalar arası giriliyor diye biliyorum.bir daha ki gidişinde söyler belki.ya da istemez bilemedim şimdi:26:
ayrıntılı ultrasonda neye bakıyolar kızlar? ne işe yarıyor?
Arkadaşlar meraba
benim doğumumda kısmetse 31 oacak olarak görünüyo.
Uyku düzenimde problem yok sık sık idrara kalkmamam dışında..bebeğimde iyi görünüyo daha cinsiyetini öğrenemedikcumartesi 3 lü testi yaptırdıktan sonra öğreniriz dedi doktor..ben hem 2 li testi yaptırdım gayet iyi çıktı sonuç buna rağmen garanti olsun diye doktorum 3 lü testi de yaptırıcaz dedi.
asıl sormak istediğim kızlar akşam çok sancım oldu ilk defa kasıklarda değil ama..anlamadım neden olduğunu 2 saat çok feci ağrım oldu eşimde bend eçok korktuk bişi olacak diye..bugün araştırmalarım sonucu gaz sancısı olabileceğini anladım..ama hayatımda böyle ağrı çekmemiştim.gaz sancısı ve kabızlık öleceğimi sandım o derece..
bugün eşim doktora sorduğunda farklı ne yemiş diye sormuş bende dün ilk defa taze nane yedimmeğer o yapmış...aman kızlar dikkat edin taze nane yemeyin sonu felaket oluyor hepinizi burdan uyarayım dedim tecrübe etmiş biri olarak.
şimdi bu sorunu aşmaya çalışıyorum doktora da sorucam.siz de böyle ağrılar yaşıyomusunuz???normal mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?