ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

kızlar iki gündür cildim çok kuru dökülüyor yüzümde ki deri,bol su tüketiyorum ama anlamadım sizde de var mı böyle bir sorun,bu arada 3 lü testin sonucunu aldım iyi dedi doktor,

benim de aynı canım dökülüyor resmen pul gibi ..dove ile yıkıyorum baya faydası var ama ...duşda da zeytinyağlı sabun ile keseleniyorum ...üstüne de bebek yağı sürüyorum sende dene bi istersen

kızlar iki gündür cildim çok kuru dökülüyor yüzümde ki deri,bol su tüketiyorum ama anlamadım sizde de var mı böyle bir sorun,bu arada 3 lü testin sonucunu aldım iyi dedi doktor,

benimde cildim kurudur normalde, hamilelikten bu yana bebe vazelini kullanıyorum çok memnunum...

benim de aynı canım dökülüyor resmen pul gibi ..dove ile yıkıyorum baya faydası var ama ...duşda da zeytinyağlı sabun ile keseleniyorum ...üstüne de bebek yağı sürüyorum sende dene bi istersen

valla canım çok kötü bir şey! bende bal zeytinyağı karışı yaptım sürüyorum nemleniyor ama yine de yetersiz hiç böyle olmamıştı,yaş mayanın onarıcı etkisi var maya ve bal karışımı yapıyorum daha iyi cildim 3 gündür uyguluyırum

ya kızlar bişey sorcam ben 19 haftalık hamileyim göbeğim hiç yok.Hamile olduğum hiç anlaşılmıyo.Sizinde öyle mi.benim çevredekiler şimdiye çıkması lazımdı diyo.sizde göbekler nasıl

ya kızlar bişey sorcam ben 19 haftalık hamileyim göbeğim hiç yok.Hamile olduğum hiç anlaşılmıyo.Sizinde öyle mi.benim çevredekiler şimdiye çıkması lazımdı diyo.sizde göbekler nasıl

slm cnm hayırlı olsun..bende 20 haftalık hamileyim benimde hala çıkmadı karsıdan bakan cok cok ıncelemzse hamıle oldugumu anlamaz yada kilo göbeği sanar.bende bunu takmıştım baya her gören aa hiç belli değil falan dedıkce sınır oluyodum.ama önemli olan ultrason olculeri ıkı gun once kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunda 290 gr olmus bile kızım:)o yüzden agırlasmamış halimizin tadını cıkaralım 6.aydan sonra birden şişicez çunku:)

bende 4 gün önce gittim benimde oğlum 250 gram olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi ama karnım düz olunca yinede korkuyo insan.Seninkini okuyunca içim rahatladı.

benim yüzüm parlıyor aynada çok yağlandı.göbüşüm için babe diye bir krem kullanıyorum.şimdilik sorun yok.21 .hftadayım.belli olmaz tabi sonradan değişir mi bilmiyorum?

benim göbiişim bayağı cıktı 18+3 günlük hamileyim ama sen dert etme bazılarının karnı içi geniş olur muş bazıların ki dar olur muş dar olanları hmen belli olur muş ....nasıl olsa 6 aydan sonra illaki cıkcak bebişin gelişimi önemli... inş bebişlerimizi sağ salim kucamıza alrız...

benim göbiişim bayağı cıktı 18+3 günlük hamileyim ama sen dert etme bazılarının karnı içi geniş olur muş bazıların ki dar olur muş dar olanları hmen belli olur muş ....nasıl olsa 6 aydan sonra illaki cıkcak bebişin gelişimi önemli... inş bebişlerimizi sağ salim kucamıza alrız...

benimde aynı canım kimse anlamıyo kilo göbeği gibi duruyo hele sabahları hiç yok nerdeyse...:)

bende 4 gün önce gittim benimde oğlum 250 gram olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi ama karnım düz olunca yinede korkuyo insan.Seninkini okuyunca içim rahatladı.

ben 21+6 haftalık hamileyim. Ve hala göbeğim yok. aynı şekilde banada diyorlar karnın hiç yok kilo almış gibisin diye ama hiç üzülmüyorum. benim bebeğimin cinsiyeti belli değil daha inş. yarın gidip öğreneceğim. Bayramdan önce gittiğimde bebeğimin 251 gr olduğunu söylemişlerdi sizce normal mi?

selam gorusmeyeli hayatimda cok sey degisti kizlar,memleketimizden ayrildik yurt disina tasindik en son18.haftada istanbulda doktorumuza son kez gittik bebesim 17 cm. 219 gr olmus agirligi'gobegim cikti biraz 19.haftayiz suan.burda napcam nereye hangi doktora gidicem hic bir fikrim yok allaha sukur testlerimizi istanbulda halletmistik'dualarinizi eksik etmeyin kizlar iyi bir doktor bulalim insallah..bu arada bebisimizin cinsiyeti erkek doktor pipisinin resmini cekti hatta:))

kızlar dünden beri rahmime ara ara ağrı giriyor 21 haftalık hamileyim.Yarın doktora gitcemde sizdede oluyor mu normal mi acaba diye mrak ettim.

bende Allah kısmet ederse ocakda anne olucam 23.haftaya girdik 21. haftada ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin sırtındaki omuriliği görünmedi aradan zaman geçti tekrar bakıldı yine görülmeedi daha sonra kendi doktoruma gittim sonuçla oda beline kadar olan bölümü gördü belden alt tarafı görülmedi tekrar gircem ayrıntılı ultrasona bu bi hafta içinde iyi usg doktoru arıorum ankarada umarım bi problem yoktur bebeğimde dua edin arkadaşlar

kızlar bizde 20. haftadayız bebeğimi hissediyorum artık sürekli::))) çok güzel bir duyguymuş..hiç durmasın istiyorum hep onu hissedeyim::)

mrb arkadaşım bu ayrıntılı ultrasona herkes girmeli mi bilgin var mı ben nette birazaraştırdım da risk taşıyanları girmeli gibi ifadeler vardı..eğer girmek gerekirse belirli haftalar varmış heralde bu zamanlarıda kaçırmak istemem biz 20 haftalığız da :)

kızlar bizde 20. haftadayız bebeğimi hissediyorum artık sürekli::))) çok güzel bir duyguymuş..hiç durmasın istiyorum hep onu hissedeyim::)

tamam o bikere yaramazlik yapmaya basladiysa bidaha durmaz annesi. Kucuk kucuk gezmeye, bol bol tekmeler yemeye hazir ol. Saglikla kucagina alirsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…