kızlar iki gündür cildim çok kuru dökülüyor yüzümde ki deri,bol su tüketiyorum ama anlamadım sizde de var mı böyle bir sorun,bu arada 3 lü testin sonucunu aldım iyi dedi doktor,
kızlar iki gündür cildim çok kuru dökülüyor yüzümde ki deri,bol su tüketiyorum ama anlamadım sizde de var mı böyle bir sorun,bu arada 3 lü testin sonucunu aldım iyi dedi doktor,
benim de aynı canım dökülüyor resmen pul gibi ..dove ile yıkıyorum baya faydası var ama ...duşda da zeytinyağlı sabun ile keseleniyorum ...üstüne de bebek yağı sürüyorum sende dene bi istersen
ya kızlar bişey sorcam ben 19 haftalık hamileyim göbeğim hiç yok.Hamile olduğum hiç anlaşılmıyo.Sizinde öyle mi.benim çevredekiler şimdiye çıkması lazımdı diyo.sizde göbekler nasıl
slm cnm hayırlı olsun..bende 20 haftalık hamileyim benimde hala çıkmadı karsıdan bakan cok cok ıncelemzse hamıle oldugumu anlamaz yada kilo göbeği sanar.bende bunu takmıştım baya her gören aa hiç belli değil falan dedıkce sınır oluyodum.ama önemli olan ultrason olculeri ıkı gun once kontrolumuz vardı cok sukur hersey yolunda 290 gr olmus bile kızım:)o yüzden agırlasmamış halimizin tadını cıkaralım 6.aydan sonra birden şişicez çunku:)
ya kızlar bişey sorcam ben 19 haftalık hamileyim göbeğim hiç yok.Hamile olduğum hiç anlaşılmıyo.Sizinde öyle mi.benim çevredekiler şimdiye çıkması lazımdı diyo.sizde göbekler nasıl
bende 4 gün önce gittim benimde oğlum 250 gram olmuş doktor gelişimi çok iyi dedi ama karnım düz olunca yinede korkuyo insan.Seninkini okuyunca içim rahatladı.
kızlar aranızda renkli dooplere giren varmıııııııııııııııııııııı????????????????????
mrb arkadaşım bu ayrıntılı ultrasona herkes girmeli mi bilgin var mı ben nette birazaraştırdım da risk taşıyanları girmeli gibi ifadeler vardı..eğer girmek gerekirse belirli haftalar varmış heralde bu zamanlarıda kaçırmak istemem biz 20 haftalığız da :)cumartesi günü 20 haftalık oluyoruz ve ben de ayrıntılıya gireceğim..kızımı uzun uzun görürüm inşallah.oğlumun yüzünü ayrıntılıda çok net görmüştük bakalım bu sefer nasıl olacak
kızlar bizde 20. haftadayız bebeğimi hissediyorum artık sürekli::))) çok güzel bir duyguymuş..hiç durmasın istiyorum hep onu hissedeyim::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?