ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

kızlar dünden beri rahmime ara ara ağrı giriyor 21 haftalık hamileyim.Yarın doktora gitcemde sizdede oluyor mu normal mi acaba diye mrak ettim.

canım o bendede oluyor ama ben doktora sormadım sorunca banda haber verirsen sevinirim. Fakat rahmin genişlemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum

arkadaşım bu ayrıntılı ultrasyon bebeğin bütün organları heryerini gösteriyor. SAğlıklı olduğundan emin olman açısından girmende bir sakınc yok. Sağlık güvencende varsa maddi açıdanda sorun olmaycağı için bence gir.Bende cuma gününe randevu aldım bnde gireceğim. 22+3 üz biz

canım o bendede oluyor ama ben doktora sormadım sorunca banda haber verirsen sevinirim. Fakat rahmin genişlemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum

canım gittim doktora bana magnezyum ilacı verdi.Kasılmaları önlüyormuş bazı hamilelerde olabilirmiş.Bende korktum ama inşallah zamanında sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız.

kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu dr erkek dedi allahım sağlıkla kucağıma kavuşturur inşallah hepimizinkini kızlar bide bu arada tetanoz iğnesi olmamız gerekiyormuş 5ci ay ve 6cı ayda öyle duydum bende pazertesi aşı olmaya gidicem bebek doğarken her türlü hastalıklara karşıymış siz oldunuzmu

eveeeet bi tanesini 20 haftalıkken oldum bi tanesinide 24 ken yani bu hafta olacağım hatta doğumdan 6 ay sonra bir doz daha yapıyorlar:)

evet bende bi 20 haftalıkken oldum bide bu hafta olcam 24 haftalıkken ama bana çok ağrı yaptı ilki hafif şişdi kolum zaten çok ağır bi aşıymıy en sonuda bebek 6 aylıkken oluomuşş

Kızlar bana acil cevap yazın nolurrr benim göbek ve basenlerimde çatlama meydana geldi duydumki mustela kremi çok iyi geliyormuş ama internette araştırdım bu kremin bi sürü çeşidi var basen ve göbek için hangisi ismini biliyıormusunuz sizden cvp bekliyorum çok sağolunnnn

aynı dert bendede var hangı krem daha ıyı acaba yaaa

aynı dert bendede var hangı krem daha ıyı acaba yaaa

kızlar bence önemli olan kremin markası değil, yoğun bi nemlendirici olması ben size doğal yağları tavsiye ederim
kakao ve badem yağı kullanıyorum henüz bi çatlamam olmadı ama eğer vücudumuz buna müsaitse ne yaparsak yapalım çatlayacağız malesef sadece önlem alarak azaltabiliriz tabii

kızllarrr biz de 20 haftalık oldukkk .... ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım hareketlerini hem de ilk gebelikk :) çok oynak bi kızım olacak galibaaaaa

canım gittim doktora bana magnezyum ilacı verdi.Kasılmaları önlüyormuş bazı hamilelerde olabilirmiş.Bende korktum ama inşallah zamanında sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız.

amin canım. Bende kullanıyorsdum o ilaçı birkaç gündür içmiyordum bende yediden içmeye devamedeyim o zman çok sağol haber verdiğin için.

canem benimde kalçamada çatlkalar oluşmuştu ben onun için madecassol isminde bir ilaç kullandım ara sırada vazelin sürdüm iyi geldi şuan 23+2 yız ama ara sıra sürüyorum şimdilik çatlağım yok. tavsiye edeerim.

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katılıyorum. Bende 23 haftalık hamileyim. iki gündür bazı şikayetlerim var uykusuzluk, halsizlik,sırt üstü yattığımda nefes alamama ve vücudumda ilk günlerdeki gibi ateş ellerim ayaklarım yanıyor resmen. Sizinde böyle şikayetleriniz varmı. Normalmi öğrenmek istedim.

Canım bende 20 haftadayım senin gibi halsizlik var ama uykumu rahat uyuyorum bide bende de ateş gibi yanma var herkes çok sıcaksın diyor bende bilmiyorum normalmi

kızlar bu mothercare mağazası her ayın 15 inde %50 indiirim yapıyormuş halen yapıyormu bilen varmı?

24 ün içindeyim bende arada ateş uyku geceleri çok sık vc ye çıkmak bel ağrısı sırt ağrısı ve 1 haftadır da felaket derecede sol göğsümünn altındaki kemik batıo ve ciddi ciddi çok acıo nefes almam güçleşioo

SAT 18 Nisan Emret komutanım! :)
22. haftadayım arkadaşlar. epeydir de yazmıyorum. durumlar şöyle... bayramda tatil yaptım ve 2 hafta mersindeydim, normalde istanbulda yaşıyorum. araba yolculuğu yaptım ve kendimi hiç yorgun hissetmedim gelirken de giderken de iyiydim. ama hava değişikliği bir yayla bir deniz, farklı yemekler sanırım bana çok iyi gelmedi. yemekleri kendim pişirmediğim için tuzlu bile olsa yemek zorunda kaldım, daha doğrusu yerken o kadar kötü etkileneceğimi bilmiyordum. pazar günü akşam geldim ve ptesi sabah da doktor randevum vardı ,gittim. doktorum beni tarttı, bi baktık ki 1 ayda 5 kilo almışım... acil diyetisyene git dedi, çok kötü dedi... çok korktum. bebeğimin amniyos sıvısında da bi miktar fazla varmış, gebelik şekeri olabilir dedi... diyetisyene gittim aynı hastanede...

bana bir diyet programı verdi, ama diyet bile sayılmaz herşeyi yiyebiliyorsun kısıtlamalar sadece şekerli tatlı besinlerde ve rafine ekmekte... vaktinde saatinde yiyorsun bir de... neyse ben diyetin bugün 4. günündeyim ve 3.5 kilo gitti... sıfıra yakın tuz yiyorum ve çok su içiyorum ama ayaklarımda hala ödem var.. bu arada DECAVIT multivitamine ve magnezyum diasporal e devam ediyorum. hızlı kilo alan arkadaşlara mutlaka diyetisyene gitmelerini tavsiye edebilirim. çünkü kendi kendine yiyecek kısıtlaması yapamazdım ben, çünkü yediğimin az olmasından da korkardım. şu anda kafam rahat çünkü yedikelrimin bana ve bebeğime yettiğini ve fazladan kalori almadığımı biliyorum... bu ödem gidene kadar bi iki kilo daha vericem sanırım. bakalım 2 hafta uygula sonra gel dedi diyetisyen...

haftaya da renkli usg için başka bir kliniğe gidicem...

şimdilik deneyimlerim böyle... bir de forumu okurken bebek kıyafet markası soran arkadaşım vardı, buradan konuyla ilgili bildiklerimi aktarayım...

Eşim LCW de Bilgi İşlem de çalışıyor. LCW nin bebek - çocuk kıyafetlerinin bütün testlerinin yurtdışında laboratuvarlarda yapıldığını biliyorum, ayrıca LCW nin türkkiye de de merkezinde test laboratuvarları var, yapılan testleri bir de kendileri kontrol ediyorlar. yani ben bebeğimin olabilecek bütün kıyafetlerini LCW den almayı planlıyorum, herkese de rahatça tavsiye edebilirim.

herkese annelik yolunda iyi yolculuklar diliyorum tabi kendime de:) inşallah her kontrolden sorunsuz çıkar mutlu mutlu evinizin- işinizin yolunu tutarsınız.

Bu arada oğlumun ismini Mehmet Eren mi koysam acaba? Mehmet kesin olacak babacığımın adı ama Eren den emin miyim bilmiyorum... :=)

doğal yağlarla yapılan kremler daha sağlıklı olmaz mı, ötekiler neticede ilaç yani... ben emin olup süremem. benim de karnımda kaşıntılar var sanıırm çatlak olucak, zaten annemde ve ablamda da var. Bakırköy de bir bayan bir yağ karışımı hazırlamıştı görümceme ve onda hiç çatlak olmadı.. o karışımdan ben de kullanacağım, bu haftasonu gidip alır ve içeriğini burada yazarım. 22. haftada acaba krem kullanmak için geç mi kaldım???

zaten kafamda hafif çatlaklık var bari göbişimde olmasın dimi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…