kızlar dünden beri rahmime ara ara ağrı giriyor 21 haftalık hamileyim.Yarın doktora gitcemde sizdede oluyor mu normal mi acaba diye mrak ettim.
mrb arkadaşım bu ayrıntılı ultrasona herkes girmeli mi bilgin var mı ben nette birazaraştırdım da risk taşıyanları girmeli gibi ifadeler vardı..eğer girmek gerekirse belirli haftalar varmış heralde bu zamanlarıda kaçırmak istemem biz 20 haftalığız da :)
tamam o bikere yaramazlik yapmaya basladiysa bidaha durmaz annesi. Kucuk kucuk gezmeye, bol bol tekmeler yemeye hazir ol. Saglikla kucagina alirsin insallah...
canım o bendede oluyor ama ben doktora sormadım sorunca banda haber verirsen sevinirim. Fakat rahmin genişlemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum
kızlar benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu dr erkekdedi allahım sağlıkla kucağıma kavuşturur inşallah hepimizinkini kızlar bide bu arada tetanoz iğnesi olmamız gerekiyormuş 5ci ay ve 6cı ayda öyle duydum bende pazertesi aşı olmaya gidicem bebek doğarken her türlü hastalıklara karşıymış siz oldunuzmu
Kızlar bana acil cevap yazın nolurrr benim göbek ve basenlerimde çatlama meydana geldi duydumki mustela kremi çok iyi geliyormuş ama internette araştırdım bu kremin bi sürü çeşidi var basen ve göbek için hangisi ismini biliyıormusunuz sizden cvp bekliyorum çok sağolunnnn
aynı dert bendede var hangı krem daha ıyı acaba yaaa
canım gittim doktora bana magnezyum ilacı verdi.Kasılmaları önlüyormuş bazı hamilelerde olabilirmiş.Bende korktum ama inşallah zamanında sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız.
Kızlar bana acil cevap yazın nolurrr benim göbek ve basenlerimde çatlama meydana geldi duydumki mustela kremi çok iyi geliyormuş ama internette araştırdım bu kremin bi sürü çeşidi var basen ve göbek için hangisi ismini biliyıormusunuz sizden cvp bekliyorum çok sağolunnnn
kızllarrr biz de 20 haftalık oldukkk .... ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım hareketlerini hem de ilk gebelikk :) çok oynak bi kızım olacak galibaaaaa
canem benimde kalçamada çatlkalar oluşmuştu ben onun için madecassol isminde bir ilaç kullandım ara sırada vazelin sürdüm iyi geldi şuan 23+2 yız ama ara sıra sürüyorum şimdilik çatlağım yok. tavsiye edeerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?