ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

ben hep kız bekledim ama rüyamda erkek bebek görmüştüm öğrenmeden 1 gece önce... ve sadece rüyamda 1 kere bebek gördüm bugüne kadar o da erkekti... ama ısrarla kız olacağına inanıyordum ama erkek çıktı :) evlat neticede hepiciğini bağrıma basmaya hazırım...bi dahaki sefere kız olsun istiyorum ama böyle cicili bicili giydiriyim:)))

Benim şikayetlerim yarına kadar geçmezse doktorumu aramayı düşünüyorum. Senin kemik batması filan doktorunu arasan iyi olur gibi geldi bana. Fazla kilodanmı diye düşündüm ben ama henüz 3 kilo aldım başından beri. Umarım normaldir şikayetlerimiz.

sultanask
Canım bende 20 haftadayım senin gibi halsizlik var ama uykumu rahat uyuyorum bide bende de ateş gibi yanma var herkes çok sıcaksın diyor bende bilmiyorum normalmi

yanlız olmadığımıza göre normal gibi. umarım öyledir.

canım dr konuştunmu bende de göğüs altı ağrı var merak ediyorum ne dedi ben soramadım çünki

merhaba kızlar bende 22. haftadayım uzun süre oldu sanırım girmyeli topiğe cinsiyeeti hala belli deil pzartesi gittim doktor erkek demişti radyolojiye gitmemide istedi normal kontorl için oda kız dedi yani ben kaldım arada benim hala bulantı ve kusmalrım devam ediyo çok sık deil ama hala aynııı herşey yolunda şuan bebğim ve benim için
hareketlerde çok güzel dışardan bile anlaşılıyo tekmelediği mşlhhh bebişime

kizlarr 20 haftanin son gunlerindeyim ve gogsumden sute benzer sari bir sivi geliyor normal mi? sizde de oluyor mu? bir fikir verin nolur tisortum de iki dmla islaklik vardi biri kurumus digeri yeni islanmis bugun ilk kez oldu:)

kizlarr 20 haftanin son gunlerindeyim ve gogsumden sute benzer sari bir sivi geliyor normal mi? sizde de oluyor mu? bir fikir verin nolur tisortum de iki dmla islaklik vardi biri kurumus digeri yeni islanmis bugun ilk kez oldu:)

benım 26. haftam wala bana öyle bişey olmadı hıc canım yaa ama normaldir herhalde vucut kendını hazırlıyo işte :))

sorun yok tatlım merak etme.. bende de 17. haftada falan gelmişti. arada oluyor yine. özellikle göğsümün üstüne yattığımda. ezildiğinde yani:)ebeye sordum bir şey olmaz dedi. rengi sütten koyu çünkü o kolostrum. ağız sütü. ama şimdi geldi diye doğumda gelmezse diye telaşlanma. o zaman da gelecek. ilginç olan şu: kolostrum, bebeğin haftasına göre içeriği değişiyor. msela 30 haftalık bebeğin ihtiyacı olan besin değerleri 25 haftayla farklı ya, anne sütü de her gün içeriği değişiyor. bebişe göre...

panikleme. süt bezlerin çok demek ki. bebek aç kalmaz:)

slm kızlar size birşey soracağım? Bende 3 gün önce sağ tarafımda bir sancı vardı ve ben cuma akşamı dayanamayıp doktora gittik. doktor bana bebeğimin iyi olduğunu idrar tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi ben daha 3 gün önce yaptırdığım için gerek görmedim ama ultrasyon aleti ile bakarken ben bebek aşağıda değilmi dedim doktor evet dedi. Peki bu bir sorun teşkil edermi dedim tuhaf tuhaf yüzüme baktı ve ben çıktım evime geldim. Ama içimdeki şüphelr geçmedi. bBirde bu arada kırşehirde bana doktor erken doğum olabilir suyn fazla demişti gatada ayrıntılı girerken dktora sordum od bunu söylemek için daha çok erekn suyu normal erken doğum demek içinde erken dedi. Yani ayrıntılı ultrasyona gireli 10 gün bile olmadı ne düşünmeliyim bilmiyorum. beebğimin kafası kasıklarımın olduğu yerde sizce bu sorun teşkil edermi ve erken doğum nedenimi 3 hafta sonra kontrolum var o zamana na kadar beklemelimiyim ama sancılarım geçti.SAdece bebeğn kafasının kasıklarımda olması düşüncesi beni korkutuyor.

slm kızlar bizim cuma günü kontrolumuz vardı bebeğimin böbreğinin tekinde genişleme varmış hatta biede gösterdi doktor bugünde ayrıntılı usg randevumuz var şansıma yaşadığım şehirde perinatoloji uzmanın var ona gitcez çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz aranızada varmı aynı durumda olan

ayy cok sevindim yaa korktum bende zaten kapkara oldu uclari tam anne memesi gibi:) sol gogsumden geldi sadece 2 gun geldi damla damla suan yok evet renki su gibi seffaf ama kuruyunca koyu sari bi rek oluyo ay sut olsunda bebegimi emzireyim ya,cok sevindim cevabina tesekkur ederim canim sagol..

kizlar gunaydin, gobek deligime hafif de olsa bastirinca aciyo sizde de oluyor mu korkuyorum kasinma falan yok catlaklikta yok ama gobek deligimin bir tarafi sanki birar sismis gibi bu normal mi acimasi?bir de 21 .hafta kac aylik oluyorrr?

kizlar gunaydin, gobek deligime hafif de olsa bastirinca aciyo sizde de oluyor mu korkuyorum kasinma falan yok catlaklikta yok ama gobek deligimin bir tarafi sanki birar sismis gibi bu normal mi acimasi?bir de 21 .hafta kac aylik oluyorrr?

korkma canım. benim de arada oluyor. özelli,kle göbek deliğinin sağ tarafında. şişmiş ya da batıyor gibi. sorun yok dedi doktor. yine de gidince sorarsın.5 ayın bitmiş. 6. ayın ilk haftasındasın:))

korkma canım. benim de arada oluyor. özelli,kle göbek deliğinin sağ tarafında. şişmiş ya da batıyor gibi. sorun yok dedi doktor. yine de gidince sorarsın.5 ayın bitmiş. 6. ayın ilk haftasındasın:))

ay ne bileyim bastirdikca cok aciyo evet dedigin gibi sag tarafta birazda sislik var kokmustum ama neyse ki onemli degilmis cevap icin tesekkurler..6 .aydayiz demek var be cok az kaldi:)kilolar ne alemde ben 3 kilo aldim suana kadar

bebekle kordonlarımız göbek deliğindne çıktığı için nromal acıması:) bir de genişlediği için nromal çünkü rahim oraya kadar yükseldi şimdi 21.hafta da 5 aylık oluyorsun ciciş:)

merhaba kızlar bişi sorcam benimki tam vajinama vuruyo sanki çok canım yanıyoo sizdede ölemiii bide benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde böle hareketli deildi sanki

selam kızlar bende sızdenım dogum 28 ocak demıstı doktor ama daha erken olur mu bılmem kız bebısım olacak tam haftasını doldurmaz derler ama bakalım artık 22 haftalık hamısım buarada

Ya kızlar biraz ayıpcıl bişe sorcam:26: bizim bu göbeğimiz şişiyo yaa ya biz bu genital bölgeyi nasıl temizlicez hiç göremez oldum

slm arkadaşlar bizde 22 yi dolduruyoruz..geçen hafta doktora gittiğimde 3 hafta sonra şeker yüklemesi yabıcaz dedi.yabtıran var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…