kızlar sanırım bende tutmadı ben yıllardır erkek bebek görürdüm rüyalarımda, arkdaşım annem rüyaya istihareye yattıklkarında bile erkek gördüler , ben hep erkek hisettim eşimde öyle bu arada tüm gidişat da erkek gibi gitti ancak:))) kız ım olcakmış ama ilk zman erkek demişlerdi:))
24 ün içindeyim bende arada ateş uyku geceleri çok sık vc ye çıkmak bel ağrısı sırt ağrısı ve 1 haftadır da felaket derecede sol göğsümünn altındaki kemik batıo ve ciddi ciddi çok acıo nefes almam güçleşioo
Benim şikayetlerim yarına kadar geçmezse doktorumu aramayı düşünüyorum. Senin kemik batması filan doktorunu arasan iyi olur gibi geldi bana. Fazla kilodanmı diye düşündüm ben ama henüz 3 kilo aldım başından beri. Umarım normaldir şikayetlerimiz.
sultanask
Canım bende 20 haftadayım senin gibi halsizlik var ama uykumu rahat uyuyorum bide bende de ateş gibi yanma var herkes çok sıcaksın diyor bende bilmiyorum normalmi
yanlız olmadığımıza göre normal gibi. umarım öyledir.
kizlarr 20 haftanin son gunlerindeyim ve gogsumden sute benzer sari bir sivi geliyor normal mi? sizde de oluyor mu? bir fikir verin nolur tisortum de iki dmla islaklik vardi biri kurumus digeri yeni islanmis bugun ilk kez oldu:)
kizlarr 20 haftanin son gunlerindeyim ve gogsumden sute benzer sari bir sivi geliyor normal mi? sizde de oluyor mu? bir fikir verin nolur tisortum de iki dmla islaklik vardi biri kurumus digeri yeni islanmis bugun ilk kez oldu:)
sorun yok tatlım merak etme.. bende de 17. haftada falan gelmişti. arada oluyor yine. özellikle göğsümün üstüne yattığımda. ezildiğinde yani:)ebeye sordum bir şey olmaz dedi. rengi sütten koyu çünkü o kolostrum. ağız sütü. ama şimdi geldi diye doğumda gelmezse diye telaşlanma. o zaman da gelecek. ilginç olan şu: kolostrum, bebeğin haftasına göre içeriği değişiyor. msela 30 haftalık bebeğin ihtiyacı olan besin değerleri 25 haftayla farklı ya, anne sütü de her gün içeriği değişiyor. bebişe göre...
panikleme. süt bezlerin çok demek ki. bebek aç kalmaz:)
kizlar gunaydin, gobek deligime hafif de olsa bastirinca aciyo sizde de oluyor mu korkuyorum kasinma falan yok catlaklikta yok ama gobek deligimin bir tarafi sanki birar sismis gibi bu normal mi acimasi?bir de 21 .hafta kac aylik oluyorrr?
korkma canım. benim de arada oluyor. özelli,kle göbek deliğinin sağ tarafında. şişmiş ya da batıyor gibi. sorun yok dedi doktor. yine de gidince sorarsın.5 ayın bitmiş. 6. ayın ilk haftasındasın:))
kizlar gunaydin, gobek deligime hafif de olsa bastirinca aciyo sizde de oluyor mu korkuyorum kasinma falan yok catlaklikta yok ama gobek deligimin bir tarafi sanki birar sismis gibi bu normal mi acimasi?bir de 21 .hafta kac aylik oluyorrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?