Ya kızlar biraz ayıpcıl bişe sorcam:26: bizim bu göbeğimiz şişiyo yaa ya biz bu genital bölgeyi nasıl temizlicez hiç göremez oldum
22 haftadayiz bebisim 25 cm ve 500 gr olmus oglusum,ben yurt disindayim burda 26 ile 28 haftalar arasi seker yukleniyomus o zaman tekrar gidecegiz karnin cok buyumedi sayilir sizin nasil 22.haftada olanlar ?kizlar fotograf yuklesek mi gobuslerimiz ne kadar buyumus bakariz hem keyifli olur?
slm kızlar bizim cuma günü kontrolumuz vardı bebeğimin böbreğinin tekinde genişleme varmış hatta biede gösterdi doktor bugünde ayrıntılı usg randevumuz var şansıma yaşadığım şehirde perinatoloji uzmanın var ona gitcez çok korkuyorum umarım bebeğime bişey olmaz aranızada varmı aynı durumda olan
merhaba, öncelikle böbrek büyümesi mi yoksa böbrekte sıvı birikmesi mi olduğunu netleştirmek lazım. çünkü bende de aynı problem olmuştu ben böbrek genişlemesi sanmıştım ama daha sonra doktorum açıkladı o aslında bebeğin her organının ya da her bölgenin gelişmeye ayak uyduramaması yüzünden böbrekte sıvı birikmesiymiş yani böbrek gelişiyor ama sıvıyı sidik torbasına geçiren kanallar o kadar çabuk gelişemediği için böbrekte sıvı birikiyormuş. Sadece takip edilecek şuanda telaşlanacak birşey yok çok sık karşılaştığımız bir durum demişti doktorum geçen ay, pazartesi günü tekrar gittik gerileme olmamış ama daha fazla genişleme de olmamış sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Başta bende çok üzülmüştüm ama hiç kafana takma rahat ol bir de özellikle bol sıvı alımına dikkat et. Umarım önemli bir problem çıkmaz, bebiş hayırlısıyla dünyaya gelir.
sonunda grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum bol bol nane limon bal karisimi iciyorum,burda ihlamurda yok baska ne iyi gelebilir bilen var mi?genizakintisi var bogazlarim aciyo gece agzimdan nefes almak zorunda kaldigimdan hic uyuyamiyorumm(
geçmiş olsun, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama dinlenmek en iyisi gibi. bir de bitki çayları içmemek gerekiyormuş .ben diyetisyene gidiyorum (24. haftam) mesel a maydonoz, adaçayı, keten tohumu yasak ...
bol bol dinleniyorum c vitamini bol olan meyve tuketiyorum bende,sana da gecmis olsun neden maydonoz yasak ki?
bol bol dinleniyorum c vitamini bol olan meyve tuketiyorum bende,sana da gecmis olsun neden maydonoz yasak ki?
Merhaba kızlar bende 25 haftalık hamilerim bı kızımız olacak inşallah şimdiye kadar Guzel bı hamilelik geçirdim sonuna kadar boyle olur umarım artık hareketlerde çok net hissedilin e insan tam havaya giriyo sizinde öyledir herhalde ama benim kızım babasına hiç kendini belli etmiyo babası elini koyduğu an kesiliyor hareketi hala anlamadım nedenini:)başka bu durumda olan var mı çok merak ediyorum:)
Merhaba kızlar bende 25 haftalık hamilerim bı kızımız olacak inşallah şimdiye kadar Guzel bı hamilelik geçirdim sonuna kadar boyle olur umarım artık hareketlerde çok net hissedilin e insan tam havaya giriyo sizinde öyledir herhalde ama benim kızım babasına hiç kendini belli etmiyo babası elini koyduğu an kesiliyor hareketi hala anlamadım nedenini:)başka bu durumda olan var mı çok merak ediyorum:)
aynen arkadaşım bende 25 haftalıkım benimde 2. kızım olacak , ama bu cadı ne ablasına ne de babasına tepki veriyor :)) bu senenin kızları böle sanırım :)
benim oğluşumda sizin kızlar gibi =) bana pata küte girişiyor babasına tık yok adam heyecanla bekliyor ama maalesef hüsran =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?