ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

Ya kızlar biraz ayıpcıl bişe sorcam:26: bizim bu göbeğimiz şişiyo yaa ya biz bu genital bölgeyi nasıl temizlicez hiç göremez oldum

slm
bende aynı sorunu yaşıyorum..artık iyice göremez oldum daha büyüyünde ne olacak bilmiyorum
ama açıkçası ben kuaföre gidib ağda yabtırmayı düşünüyorum..daha önce hamile oalanlardan duymuştum öle yabtırıyoruz diye..başak bişi gelmiyor aklıma

22 haftadayiz bebisim 25 cm ve 500 gr olmus oglusum,ben yurt disindayim burda 26 ile 28 haftalar arasi seker yukleniyomus o zaman tekrar gidecegiz karnin cok buyumedi sayilir sizin nasil 22.haftada olanlar ?kizlar fotograf yuklesek mi gobuslerimiz ne kadar buyumus bakariz hem keyifli olur?

benim karnım cıktı benim bebişte 22+5 günlük kilosu 550 gr mmiş biraz fzla dedi bayağıda kilo aldım 11 kilo gibi sağ salim doğruruz insallah ....

Kızlar 2 gündür gece uyanıyorum 5,5 aylık oldum mide ağrısından sıkışma oluyor sizde de oluyormu annem rahmin büyümesiyle mide yukarı çıkıyor ve sıkışıyor diyor ve bu ileride daha da artacakmış sizde de varmı böyle bir şey çok kötü acıyor dr danışacağım ayın 5inde gidicem doktora

merhaba,

ben 23+4 günlük hamileyim. gece uyanmalarım son 1 aydır olmuyor ama bazen midem ve karnım patlayacakmış gibi hissediyorum sanki 1 kuzu yemişim ve hazmedememişim gibi

merhaba, öncelikle böbrek büyümesi mi yoksa böbrekte sıvı birikmesi mi olduğunu netleştirmek lazım. çünkü bende de aynı problem olmuştu ben böbrek genişlemesi sanmıştım ama daha sonra doktorum açıkladı o aslında bebeğin her organının ya da her bölgenin gelişmeye ayak uyduramaması yüzünden böbrekte sıvı birikmesiymiş yani böbrek gelişiyor ama sıvıyı sidik torbasına geçiren kanallar o kadar çabuk gelişemediği için böbrekte sıvı birikiyormuş. Sadece takip edilecek şuanda telaşlanacak birşey yok çok sık karşılaştığımız bir durum demişti doktorum geçen ay, pazartesi günü tekrar gittik gerileme olmamış ama daha fazla genişleme de olmamış sevindirici bir durum olduğunu söyledi. Başta bende çok üzülmüştüm ama hiç kafana takma rahat ol bir de özellikle bol sıvı alımına dikkat et. Umarım önemli bir problem çıkmaz, bebiş hayırlısıyla dünyaya gelir.

öncelikle cevap yazdığın için teşekkür ederim burda toplu monolog yapıldığını düşünmeye başlamıştım...
doktorum büyüme var dedi ondan bir kaç gün sonra perinatoloja gittik ayrıntılı usg için o bizi rahatlattı böbrekte problem yok gibi görünüyo idrar birikmesine bağlı bir genişlemeye benziyo sorun olcanı sanmıyorum erkek bebeklerde sık görülüyo takip edelim büyümezse ploblem yok büyüyüceni zannetmiyorum dedi doğduktan sonrada takip ediliyo geçmezse küçük bi müdaheleyle açılıyo idarar yolları dedi bi anamoli yok dedi yüreğimize su serpti umarım bebek bekleyen herkesle birlikte sağlıcakla alırız kucağımıza bebeişlerimizi

sonunda grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum bol bol nane limon bal karisimi iciyorum,burda ihlamurda yok baska ne iyi gelebilir bilen var mi?genizakintisi var bogazlarim aciyo gece agzimdan nefes almak zorunda kaldigimdan hic uyuyamiyorumm(

sonunda grip oldum ne yapacagimi bilmiyorum bol bol nane limon bal karisimi iciyorum,burda ihlamurda yok baska ne iyi gelebilir bilen var mi?genizakintisi var bogazlarim aciyo gece agzimdan nefes almak zorunda kaldigimdan hic uyuyamiyorumm(

geçmiş olsun, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama dinlenmek en iyisi gibi. bir de bitki çayları içmemek gerekiyormuş .ben diyetisyene gidiyorum (24. haftam) mesel a maydonoz, adaçayı, keten tohumu yasak ...

bu hafta ayrıntılı ultrasona gittik, bebeğe giden damarlardan birinde tek taraflı direnç varmış, çift taraflı olmadığı için tansiyonumu fazla yükseltmezmiş. iyi ki hayatımda hiç sigara içmemişim, doktor sigara mı içiyorsun diye sordu. bir de içsem ne olacaktı ki neyse işte tuzsuz yiyorum, sık sık yürüyorum. bu şekilde dolaşımımı arttırmaya çalışıyorum. onun dışında çok şükür başka bir problemim yok, pozitif düşünelim ki pozitif olsun herşey.

geçmiş olsun, ne iyi gelir tam bilmiyorum ama dinlenmek en iyisi gibi. bir de bitki çayları içmemek gerekiyormuş .ben diyetisyene gidiyorum (24. haftam) mesel a maydonoz, adaçayı, keten tohumu yasak ...

bol bol dinleniyorum c vitamini bol olan meyve tuketiyorum bende,sana da gecmis olsun neden maydonoz yasak ki?

bol bol dinleniyorum c vitamini bol olan meyve tuketiyorum bende,sana da gecmis olsun neden maydonoz yasak ki?

öncelikle geçmiş olsun kızlar, maydonoz dereoto vs adet söktürücü özelliği var u yüzden yasak ayrıca soğan ve sarımsak antibiyotik yerine geçtiği için bol tüket

merhaba bende geldim

27 haftalık hamileyim allah nasip ederse 07 ocak doğum olacak dedi doktorum kızımı senenin ilk ayında kucağıma alacağım

hepinize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

Merhaba kızlar bende 25 haftalık hamilerim bı kızımız olacak inşallah şimdiye kadar Guzel bı hamilelik geçirdim sonuna kadar boyle olur umarım artık hareketlerde çok net hissedilin e insan tam havaya giriyo sizinde öyledir herhalde ama benim kızım babasına hiç kendini belli etmiyo babası elini koyduğu an kesiliyor hareketi hala anlamadım nedenini:)başka bu durumda olan var mı çok merak ediyorum:)

aynen arkadaşım bende 25 haftalıkım benimde 2. kızım olacak , ama bu cadı ne ablasına ne de babasına tepki veriyor :)) bu senenin kızları böle sanırım :)

aynen arkadaşım bende 25 haftalıkım benimde 2. kızım olacak , ama bu cadı ne ablasına ne de babasına tepki veriyor :)) bu senenin kızları böle sanırım :)

benim oğluşumda sizin kızlar gibi =) bana pata küte girişiyor babasına tık yok adam heyecanla bekliyor ama maalesef hüsran =)))

benim oğluşumda sizin kızlar gibi =) bana pata küte girişiyor babasına tık yok adam heyecanla bekliyor ama maalesef hüsran =)))

yalniz degilsiniz kizlar benim oglusum da oyle babasi 4 de geliuo 4 den yatana kadar bir tepinmez mi cocuk tepinmiyo babamiz bi turlu yakalayamiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…